Amendment 5 Questions.doc

DOC document 36 KB Posted

Attached to
AFMSA Enterprize Medical Treatment Facilities IDIQ
Solicitation number
GS08T10BPR0084
Issued by

About this file

Solicitation Questions.

View the file

Other files

File Type Posted
Amendment PKG..pdf PDF
Form 30-signed.pdf PDF
Form 30 and Continuation sheet.pdf PDF
Form 30-Amendment 07- signed.pdf PDF
Form 30 -Signed.pdf PDF
Signed Amendment 02.pdf PDF
Form 30 - Signed.pdf PDF
Combined.pdf PDF
Form 30 -signed.pdf PDF
Amendment 08 signed.pdf PDF
Form 30-signed.pdf PDF
Form 30.xpx XPX file
AFMSA_RPIE_SUMMATION_McGuire_26Jul10.xls XLS spreadsheet
Form 30-Amendment 07- signed.pdf PDF
AFMSA_RPIE_SUMMATION_Hickam_23Jul10.xls XLS spreadsheet
Amendment 08 signed.pdf PDF
AFMSA_RPIE_SUMMATION_Dover_23Jul10.xls XLS spreadsheet
AFMSA_RPIE_SUMMATION_Vance_26Jul10.xls XLS spreadsheet
AFMSA_RPIE_SUMMATION_Beale_26Jul10.xls XLS spreadsheet
AFMSA_RPIE_SUMMATION_Shaw_23Jul10.xls XLS spreadsheet
AFMSA_RPIE_SUMMATION_Buckley_23Jul10.xls XLS spreadsheet
Amendment 8 Questions.doc DOC document
Vance -Open Work Request.xls XLS spreadsheet
Master_PM_List.xls XLS spreadsheet
PM_ScheduleListing_McGuire_7Jul10.xls XLS spreadsheet
PM_ScheduleListing_Buckley_7Jul10.xls XLS spreadsheet
PM_ScheduleListing_Dover_7Jul10.xls XLS spreadsheet
PM_ScheduleListing_Shaw_7Jul10.xls XLS spreadsheet
GSA Beale AFB_GSA Denver - MTF PWS Mar 10.doc- post site visit.doc DOC document
PM_ScheduleListing_Vance_7Jul10.xls XLS spreadsheet
PM_ScheduleListing_Beale_7Jul10.xls XLS spreadsheet
PM_ScheduleListing_Hickam_7Jul10.xls XLS spreadsheet
Form 30 and Continuation sheet.pdf PDF
PM_Schedule Shaw RPIE.pdf PDF
Amendment 4 Questions.pdf PDF
Form 30 -Signed.pdf PDF
Signed Amendment 02.pdf PDF
PWS Site Specific Hickam AFB_19 Apr 2010.pdf PDF
Combined.pdf PDF
Solicitation - 10RT0084 - final.pdf PDF
Show all 40

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Amendment 5 Questions Question 41: Will the Government send a DD254 indication the security requirements for the contract?

Answer 41: Yes a DD254 will be supplied, the contract is non-classified. Contractor personnel will not be exposed to classified data.

Question 42: Is the Government requesting Section B.3 IDIQ rates for the base period only?

Answer 42: Quote Section B.3 rates for the base year and all option years.

Question 43: Are we required to provide a GSA schedule if we are not proposing those rates in this bid?

Answer 43: The answer is yes, as required by FAR 8.402 (b).

Question 44: Since we are pricing everything in schedule B, what additional “other cost data and pricing data supporting each site proposal”?

Answer 44: Any pricing information used to develop your fully burdened rates. The less information an offeror provides the more difficult the negotiation process will be, if an offeror is able to be determined to be in the competitive range.

Question 45: What does it mean that the rates cannot exceed the rates listed in RSMeans?

Answer 45: RSMeans is a nationally recognized standard. Your firm must provide facilities maintenance services no higher than the RSMeans calculated ceiling for the geographic area in which the services are being requested. RSMeans offers a verity of costing classes.

Question 46: Due to the fluctuating nature of the OCONUS areas, can we identify the LCF rate when the OCONUS site is quoted in the future?

Answer 46: No, to be considered your bid must provide LCFs for all CONUS and if a large business for all OCONUS geographic areas.

Question 47: There are no amounts indicated in FAR 52.212-12 Liquidated Damages- Construction.

Answer 47: Liquidated Damages as they relate to construction will be addressed with the issuance of the first construction task order.

Question 48: When identifying small business teammates to fulfill the percentages for the small business requirements, do we need to find small businesses for just Vance AFB?

Answer: Objectives and Goals will be checked quarterly at each awarded site.

Question 49: Referencing H.8, how will the Government evaluate the small business content?

Answer 49: The evaluation will be based on an average of all sites each contractor has been responsible for during the preceding 90 day period.

Question 50: Is FAR 52.228-14 Irrevocable Letter of Credit applicable to the IDIQ Contract or the individual construction task orders.

Answer 50: Letters of credit are only related to construction task orders.

Question 51: Can the content of the Warranty of Construction be adjusted on a task order by task order basis?

Answer 51: Yes.

Question 52: Should bidders use Vance AFB as the LCF baseline?

Answer 52: Yes

Question 53: Should Vance AFB be used as the basis for completion of all Section B quoted rates?

Answer 53: Yes.

Question 54: Do all small businesses need to be SBA certified.

Answer 54: No, self certification is acceptable were authorized.

Question 55: For additional task order (TO) released under the IDIQ contracts will construction tasks be included within the services TO or will the construction TO be released as a standalone TO?

Answer 55: Construction TOs will be awarded under the IDIQ contract and will be separate from the service TOs.

Question 56: Is construction expected on the 7 sites we are submitting our proposal for?

Answer 56: Yes; Construction could represent up to 10% of a sites total cost. The site will have only one FFP service Task Order. Maintenance tasks will be performed under Technical Instructions. Construction tasks will be performed under Task Orders.

Question 57: What does the reference in H.8 to a regional order?

Answer 57: I was referring to a geographic region, (i.e. State)

Question 58: Please specify the closing time. Or define COB.

Answer 58: COB is Close of Business and is 1700hours or 5 PM MST, which stands for Mountain Standard Time.

Question 59: Reference-Contractors Technical Instruction Website. Will the Government provide will the Government provide the contract’s IT department with specific information relating to the software maintenance forms and security requirements?

Answer 59: Yes.

Question 60: Should the contractor plan to deploy its own work order management system and build a feed to DMLSS?

Answer 60: No, no additional work order management system is allowed.

Question 61: Should the offeror include cost and pricing information along with the technical response for the Site proposal packages?

Answer 61: Yes, the Site proposal packages are streamlined solicitations under FAR 16.505.

Question 62: On page 7 for CLINS are bidders to provide a coefficient in the unit price column for the pricing section B.2?

Answer 62: The unit price column is 1/12 of the yearly price, mo stands for month.

Question 63: Are bidders to provide pricing for each of the seven sites or just for Vance AFB.

Answer 63: The base proposal have all 101AA CLINs quoted for all five years and all seven sites. The base proposal shall only have pricing for Vance AFB for the remaining Section B CLINs, Section B3, B4 and B5. Each of the six Site Proposal Packages will have Section Bs with pricing for the site being quoted. Prices may be lower than the base submission for each site.

Question 64: Does the on-site maintenance pricing include the Handiman?

Answer 64: Yes, the quoting of the handiman rate on page 13 is for planning purposes.

Question 65: How are bidders to provide escalations or changes to labor rates in Section B.3.1 and B.3.2 for option years?

Answer 65: Offerors typically provide a set of hourly rates for each option year in addition to the base year rates.

Question 66: In Section C.2.1- please clarify the definition of “up to $250 per PM”

Answer 66: The contractor is responsible for all labor and all parts up to a ceiling of $250.00 per PM. This means the Government will reimburse, by TI, all parts (only parts) cost above $250.00. The contractor is still responsible for all labor and remaining items listed in Section C.2.1.

Question 67: How is the $1,000 threshold applied vs. the $250.00 threshold?

Answer 67: The $1,000 threshold includes labor where the $250.00 does not. The $250.00 threshold is only for PMs, while the $1,000 threshold includes emergencies. Basically the contractor is responsible for equipment replacement up to $999.99.

Question 68: Unscheduled Maintenance Repair- wouldn’t the $1,000 threshold be included in determining the total cost to the Government.

Answer 68: No, the Government pays 100% of all unscheduled maintenance costs.

Question 69: Clarify the CMM responsibilities and how they differ from the Handiman?

Answer 69: The CMM will be assigned to each site. The handiman will be assigned to each site. The handiman’s duties are to support the FM as the FM desires. The CMM is the contractor’s site manager, and is responsible for all onsite contractor activities. The CMM can not meet his or her responsibilities by performing the handiman’s tasks.

Question 70: Reference C.10.3 clarifies Handiman activities.

Answer 70: The handiman is not available for PM tasks. Only if the FM allows the Handiman can a handiman perform a PM task. The contractor (CMM) may not schedule any PM tasks for the Handiman.

Question 71: Please confirm that the Governments objective is that 33% of the subcontracted work goes to small business.

Answer 71: Not confirmed, The Governments objective is that 33% of total contract value goes to small business.

Question 72: Please clarify Section B.8.1.1.

Answer 72: When the issues a solicitation against an awarded IDIQ as a result of this solicitation, the contractor is not obligated to furnish services for an order of less than $10,000.00. All site awards will be greater than $10,000.00.

- 4 -

File details come from the government source that posted it. Updated .