Questions_and_Answer_Set_2.pdf

PDF 20 KB Posted

Attached to
Administrative Support Services New England and Puerto Rico
Solicitation number
GS-01-P-16-BW-C-7007
Issued by

About this file

Question Set 2

View the file

Other files

Show all 13

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Administrative Support Services New England Region and Puerto Rico

GS-01-P-16-BW-C-7007

QUESTION SET 2

10. What is the current contract award amount?

Answer: The Current Contract Award amount is $612,249.04. This amount was for the bridge contract for the period of performance 12/01/2015 through 05/31/2016 and Option period of 06/01/2016 through 07/31/2016.

11. What is the name of the current contractor?

Answer: See Q&A Set 1 posted on FBO.

12. Are there any incumbent employees currently performing?

Answer: See Q&A Set 1 posted on FBO.

13. If yes, how many?

See Q&A Set 1 posted on FBO.

14. Would incumbent employees have 1st right of refusal under this opportunity?

Answer: Yes

15. Do you have a job description for the Contractor’s on-site manager?

Answer: An onsite manager is not required. Please provide your own description for the Manager/Supervisor.

16. The instructions for the Management Plan states, “The Management Plan shall be limited to no more than forty (30) typewritten pages.” What is the page limit?

Answer: Thirty (30) pages.

17. Where are the specific locations of the work in Boston and Puerto Rico?

Answer:

8 Personnel at the Thomas P. O’Neill Federal Building in Boston, MA 2 Personnel at the JFK Federal Building in Boston, MA 1 Personnel works from their Home Office in Puerto Rico

18. Does Section K need to be completed if SAM is up to date?

Answer: 52.212-3 OFFEROR REPRESENTATIONS AND CERTIFICATIONS- COMMERCIAL ITEMS (APR 2016) "The offeror shall complete only paragraphs (b) of this provision if the Offeror has completed the annual representations and certification electronically via the System for Award Management (SAM) Web site"

19. Please define the following acronyms:

1PMF this is the security office CSC: CSC POC is Contractor Suitability Clearance Point of Contact - Sensitive keyboard CSC DHS/FPS: Department of Homeland Security/Federal Protective Service NAC: National Agency Check DHS/FPS MOU: Department of Homeland Security/Federal Protective Service Memorandum of Understanding Answer: Defined in Blue above.

20. The General Clerk Position is not on this contract?

Answer: Correct

21. Can you confirm the flexibility and Cap on contract?

Answer: The requirement will include flexibility to add additional support personnel and will not exceed 20% of current staffing levels or Total Contract Value of $5 Million.

22. Do you foresee any additional staffing at this point?

Answer: Not at this time.

23. Do you anticipate any reduction of staffing?

Answer: Not at this time.

24. Backfilling; if a position is vacated, what is the requirement to fill that position and how long?

Answer: We do not have a timeframe for backfill. It will vary depending on the need.

25. What is the time frame for security clearances?

Answer: For new employees, Adjudication can take between 5-14 days. However, adjudication time really depends on the individual applicant’s efficiency and accuracy in completing required information.

26. Will you be able to provide the length of continuous employment for existing employees?

Answer: Yes, information to follow.

27. Is the incumbent eligible to re-compete?

Answer: Yes

28. Are there any other page limitations besides the management plan in the technical?

Answer: No, there is not.

29. When does transition start?

Answer: The transition time starts at award.

File details come from the government source that posted it. Updated .