FA8232-16-R-3001_RFP_Q A_131_-_142_6_Jan_16.pdf

PDF 20 KB Posted

Attached to
Sustainment Upgrade for F-16 Programmable Display Generator
Solicitation number
FA8232-16-R-3001
Issued by

About this file

Responses to PDGU RFP Questions 131-142

View the file

Other files

File Type Posted
Correction_to_Questions_15 _37 _ _144.pdf PDF
FA8232-16-R-3001_RFP_Q A_143 144_11Jan16.pdf PDF
Section_C_PDGU_SOO_7JAN16.pdf PDF
FOUO_PDGU_TEP_Table_6Jan16.xlsx XLSX spreadsheet
Exhibit_A_Admin_CDRLs_6Jan16.pdf PDF
Section_J_Attachment_Labor_Categories_Mapping_Worksheet0002.xlsx XLSX spreadsheet
FA823216R3001_______0002.pdf PDF
Section_J_Attachment_Labor_Rate_Matrix0002.xlsx XLSX spreadsheet
FA8232-16-R-3001_RFP_Q A_13_-_118_18Dec15.pdf PDF
ppi_tool_4Dec15.accdb —
FA8232-16-R-3001_RFP_Q A_1_-_12_3Dec15.pdf PDF
Section_L_PDGU_1Dec15.pdf PDF
FA823216R3001_______0001_3Dec15.pdf PDF
Section_C_PDGU_SOO_Appendix_C_SRTM_26Aug15.xlsx XLSX spreadsheet
Section_M_PDGU_3Dec15b.pdf PDF
Exhibit_B_TDP_CDRL.pdf PDF
Exhibit_A_Admin_CDRLs_19Nov15.pdf PDF
FA823216R3001_20Nov15.pdf PDF
FOUO_PDGU_TEP_Table_20Nov15.xlsx XLSX spreadsheet
PDGU_Draft_DD_254_4Nov15.pdf PDF
Section_L_PDGU_2Nov2015.pdf PDF
Section_L_Attachment_Eight_Email_Encryption_13Oct10.pdf PDF
Section_C_PDGU_SOO_19_NOV.pdf PDF
Section_J_Attachment_Labor_Rate_Matrix_8_Oct.xlsx XLSX spreadsheet
Section_J_Attachment_Labor_Categories_Mapping_Worksheet.xlsx XLSX spreadsheet
Section_M_PDGU_26Oct15.pdf PDF
Section_L_Attachments_One_through_Seven_21Oct15.pdf PDF
Section_L_Attachment_Nine_Sample_BOE_Summary.xlsx XLSX spreadsheet
Show all 28

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

PDGU Questions & Answers Solicitation No. FA8232-16-R-3001

Questions 131 – 142

Question 131: The TEP Table references Production CLIN 9020 as the Option Year 10 Production CLIN. The RFP does not contain CLIN 9020, the last production CLIN being 8020.

Can the Government clarify?

Answer 131: Amendment 0002 will add CLINs 9020, and 9021 to the RFP.

Question 132: Can the Government clarify the intent of Section J Attachment 6, Mapping Worksheet? This attachment references Section J, Attachment X for labor category definitions.

Section J, Attachment X does contain labor category definitions for eleven labor categories, and requests their rates, but there are 111 labor categories in Attachment 6 and many of them do not tie to the eleven labor categories in Attachment X. Additionally, it is unclear from the RFP as a whole how the information requested in Attachment 6 will be utilized during execution of the program. Can the Government provide labor category descriptions for all labor categories in Attachment 6 to allow Offerors to accurately map equivalent labor categories?

Answer 132: The mapping worksheet is necessary if the Offeror uses titles different than those titles in the PDGU price matrix to describe its labor categories. A new attachment will be provided in amendment 0002 that includes only the eleven labor categories in the PDGU price matrix. The mapping worksheet in and of itself will not be evaluated, but may be used to assist with the price evaluation described in RFP Section M.

Question 133: Acknowledging the Affordability Caps as stated in Attachment M, what is the Government's estimated contract award date? How should Offerors interpret the FY16 Cap if a contract award falls shortly before or after 2016 SEP 30?

Answer 133: If the contract award is prior to 30 Sep 16, then the FY16 affordability cap applies. If the contract award is after 30 Sep 16, then the FY16 affordability cap does not apply. The caps only apply if the contract is awarded prior to or during the designated FY.

Question 134: Acknowledging the Affordability Caps as stated in Attachment M, is it the Government's intent that the combined amount of $8.79M will cover the entirety of the NRE Development, for the CLINs listed in Attachment M, regardless of the contractual start date?

Answer 134: The affordability caps apply to FY16 and FY17. If NRE takes place in FY18 and beyond then NRE could exceed $8.79M.

Question 135: For CLIN X020 and X021, each SubCLIN on the model contract states “See CLIN X020 Price Matrix” and “See CLIN X021 Price Matrix”… and it appears that pricing by exercise quarter may be required (i.e., SubCLIN 3020AA Exercise between 37 and 39 Months ARC). However, the cost/price instructions do not mention pricing by exercise quarter. Per the cost/price instructions (Section L 6.3.4 and Section M 2.4.4.3), we must fill-out the TEP spreadsheet to include prices for various quantity ranges (e.g., 1-50, 51-100, 101-150). In addition to completing the TEP spreadsheet, is there a requirement to submit pricing by exercise quarter?

Answer 135: No. Period prices cover quantities ordered through option exercise over the 12 month time period. Only one option per quarter may be exercised.

Question 136: Based on the September 10, 2015 Q&A, the Government agreed to update the documents and removed EVM. Paragraph 3.2.1.1 of the SOO requires CDRL A036, DID DI- MGMT-81861A, Integrated Program Management Report, which is effectively EVM. Applying this DID to the FFP PDGU program, a Firm Fixed Price contract (FFP) will add significant expense to the program. Would the Government consider changing the DID to DI-MGMT- 81928, “Contractor’s Progress and Status Report? This DID will provide the USG with:

Cost curves showing actual projected conditions throughout the contract and any cost incurred for the reporting period and total contractual expenditures as of the reporting date.

Man-hours expended for the reporting period and cumulatively for the contract.

Contract Value Funded to date Cost of work performed during period (period to be defined as CY) Planned travel for the upcoming Calendar Month to include location, number of contractor personnel and purpose.

Actual: Monthly Hours Burned by each contractor/employee Invoice Date/Amount/Number

Answer 136: The DID on CDRL A036 will be changed to DI-MGMT-81928 per your suggestion. This change will be included in amendment 0002.

Question 137: Are the cover page, TOC, list of figures/tables, and acronym list excluded from the 30 page limit to the plan attachments provided within Volume II?

Answer 137: No.

Question 138: Government’s response to Question 48 is incomplete. Please provide a technical reference of the term “Geo Chips.” If related to a specific product or OEM, please provide reference.

Answer 138: From our understanding, GeoChips are similar to Geo TIFFs which are run-time commanded geo-referenced image overlays. We understand these geo-references are used in most commercial digital moving map products.

Question 139: The Government’s Answer to Question 108 does not address Affordability Caps with less than 12 months remaining in FY16.

The answer to question 108 states “The affordability statement states the calendar months and year for each fiscal year. FY16 is 1 Oct 2015 to 30 Sep 2016. FY17 is 1 Oct 2016 to 30 Sep

2017.” Question: The FY16 Affordability Cap is $4.48M. If contract award is 1 Aug 2016, which assumption below is correct?

1 Aug 2016 – 30 Sep 2016 (2 months) = $4.48M 1 Aug 2016 – 31 Jul 2017 (12 months) = $4.48M

Answer 139: 1 Aug 16 – 30 Sep 16 = $4.48M is correct.

Question 140: The Final RFP TEP shows a significant increase in quantity of PDGU SIL assets (75 SIL units over three years) over the Draft RFP version, and these deliveries start very early (Period 1) in the contract. There's a similar increase in quantity of Flight Test Assets (30 units over three years), and these also start in Period 1. Is this what was intended?

Answer 140: Please see the response to questions 14 and 15 posted on 18 Dec 15.

Question 141: The Final RFP TEP shows a total quantity of 30 TPS (ITA) delivered during Periods 2 and 3. This is up from the Draft RFP ITA quantity (5 total, spread over five years).

Are the specified ITA quantities intended to reflect the number of complete sets of ITAs (each with ITAs for PDGU LRU and SRUs)? Are the Final RFP TEP ITA quantities correct?

Answer 141: Please see the response to question 13.

Question 142: Final RFP SOO Para 4.6.1 states "Contractor shall provide initial spares as identified in the contract." But there is no CLIN # for spares, and no spares quantity is shown in the TEP. Are any spares to be quoted?

Answer 142: No CLIN for spares is necessary. All spares will be included in the production/test asset CLINs.

File details come from the government source that posted it. Updated .