5. MULTI_LOCATION VINDICATOR QUESTION AND ANSWERS Updated...pdf
PDF 209 KB Posted
- Attached to
- MULTI-LOCATION VINDICATOR SYSTEMS Federal contract opportunity
- Solicitation number
- FA487724QA389
About this file
This document contains a series of questions and answers related to a Request for Quote (RFQ) for a Multi-Location Vindicator Security Systems procurement at Davis-Monthan Air Force Base.
The RFQ covers three separate Contract Line Item Numbers (CLINs) for upgrades to Vindicator security systems at three locations on the base: 355th Security Forces Squadron (CLIN 0001), 12th Air Force Alarm System (CLIN 0002), and 55th Rescue Squadron Vault Alarm System (CLIN 0003). Key requirements include compatibility with Honeywell Vindicator Badge Manager 3 and Windows 10, with varying needs for IDS, access control, and door badging capabilities across the different locations. Specific details are provided in response to questions about equipment removal, database management, fiber optic cabling, and other technical aspects. This procurement is being issued as a small business set-aside under NAICS code 541519 with a size standard of $34 Million or 150 employees.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| b. CLIN 0002 PWS 12 AF IDS Updated II.pdf | ||
| b. CLIN 0002 PWS 12 AF IDS Updated.pdf | ||
| 5. MULTI_LOCATION VINDICATOR QUESTION AND ANSWERS Updated.pdf | ||
| c. CLIN 0003 PWS 55 RQS IDS Rev. Updated.pdf | ||
| a. CLIN 0001 PWS 355 SFS Door Badging Station Updated.pdf | ||
| 5. MULTI_LOCATION VINDICATOR QUESTION AND ANSWERS.pdf | ||
| a. CLIN 0001 PWS 355 SFS Door Badging Station.pdf | ||
| 2. CLS MULTI_LOCATION VINDICATOR SYSTEMS FA487724QA389.pdf | ||
| 1. COMBO SYNOPSIS_SOLICITATION RFQ FA487724QA389 MULTI LOCATION VINDICATOR SYSTEMS.pdf | ||
| 4. SITE VISIT INSTRUCTIONS.pdf | ||
| b. CLIN 0002 PWS 12 AF IDS.pdf | ||
| c. CLIN 0003 PWS 55 RQS IDS.pdf | ||
| 3. SAM.gov WAGE DETERMINATION.pdf |
Show all 13
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
RFQ# FA487724QA389
MULTI-LOCATION VINDICATOR SYSTEM
QUESTIONS AND ANSWERS
Received: September 19, 2024
CLIN 0002 PWS 12 IDS
Q1) The 12 AF PWS has verbiage of 5 year emergency 24 hour service requirement. Should this be removed?
ANSWER: Yes. The 5 year emergency 24 hour service requirement has been removed from the PWS. Please see updated PWS to reflect change.
Received: September 18, 2024
CLIN 0002 PWS 12 IDS
Q1) The 12 AF PWS came with some comments that were not included into the actual document and seem to contradict what is outlined. Should the comments be taken into consideration when submitting a quote?
ANSWER: An updated PWS was submitted to reflect the changes made by SME regarding Vindicator requirements.
Q2) The 12 AF PWS did not indicate the quantities of devices to be quoted under this scope. Can a basic floor plan or another means of identifying hardware quantities be provided for all 3 CLINs under this solicitation?
ANSWER: An updated PWS (CLIN 0002) was submitted to reflect quantity. CLIN 0001, 355 SFS and CLIN 0003, 55 RQS have identified quantity in their PWS.
Received: September 11, 2024
CLIN 0001 PWS 355th SFS Door Badging
Q1) RE: Paragraph 1.2.1.2 Equipment Removal. In Room 114, will the scope include removing the existing Schneider control enclosure to allow wall space for the new Vindicator controls enclosures?
ANSWER: Yes, the Schneider control enclosure must be removed prior to the installation of the new equipment
CLIN 0002 PWS 12 IDS
Q1) Paragraph 1.0 Secure rooms 131, 139. Do these systems need to meet IDS requirements for open collateral protection levels?
ANSWER: The rooms already meet IDS requirements
Q2) Paragraph 1.0 Honeywell Badge Manger. Will card printing w/ photo id capabilities need to be a requirement of the system?
ANSWER: Photo ID capabilities will not be required
Q3) Paragraph 5, sub a. will 2 strands of fiber patched from building 12 to building 1358 be provided by the Government?
ANSWER: Fiber should already be existing. 355 COMM Infostructure will need to verify/confirm is fiber exists
CLIN 0003 PWS 55 RSQ IDS
Q1) RE: Paragraph 1.0.1 states that database will be controlled by vindicators PC Smart pack software. Paragraph
1.1.6 states that a Vindicator Badge Manger will be required.
Could we get clarification on which database management system is required?
ANSWER: The Vindicator Badge Manager 3 with built in VBM software client is required, which will route to the Vindicator Access Control System that allows authority levels, personnel group, and location rules that ties to the door control board. The door control board ties to the door strike, request exit, and card reader.
Vindicator IDS must annunciate alarms to BDOC from the Vindicator Access Control System to include card duress, AC and DC power fails.
Q2) Will badge Printing w/ photo ID capabilities be a requirement of the system?
ANSWER: Photo ID capabilities are not a requirement for the badges and are not being requested by the 55
RQS.
Q3) Will 2 strands of fiber patched from Bldg. 1610 to Bldg. 1358 be provided by the Government?
Or will these systems be networked on the Base NIPRNet?
ANSWER: The system will require utilization of the base NIPRnet.
File details come from the government source that posted it. Updated .