Additional_Q&A's.docx

DOCX document 14 KB Posted

Attached to
AMU's Mobile Shelving Federal contract opportunity
Solicitation number
FA480918QA002
Issued by
Department of the Air Force Air Combat Command

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to AMU's Mobile Shelving, newest first.
File Type Posted
Attach_1,_SOW.doc DOC document
FA480918QA0020005.pdf PDF
Attach_4,_AMU_334_Redacted.pdf PDF
Attach_2,_Generic_Wrkctr_specs.doc DOC document
Attach_3,_System_Specs.DOC DOC document
Attach_6,_AMU_336_Redacted.pdf PDF
Attach_5,_AMU_335_Redacted.pdf PDF
AMU_336,_Rev_B.PDF PDF
AMU_335,_Revised_.pdf PDF
Generic_Wrkctr_specs.doc DOC document
System_Specs.DOC DOC document
AMU334~1.PDF PDF
SOW_-_CO_Revised.doc DOC document
FA480918QA0020003.pdf PDF
Attch_7,_335th,_4537-BLDG_Layout.pdf PDF
Attch_5,_Q&A,_FA480918QA002.docx DOCX document
Solicitation_Amendment_FA480918QA0020002.pdf PDF
Attch_2,_334th_Specs_15_June_2018.docx DOCX document
Attch_8,_336th,_4535-BLDG_Layout.pdf PDF
Attch_6,_334th,_4538-BLDG_Layout.pdf PDF
Attch_4,_336th_Specs_15_June_2018.docx DOCX document
Attch_3,_335th_Specs_15_June_2018.docx DOCX document
FA480918QA0020001.pdf PDF
Attch_3,_335th_New_Support-Supply_shelves.docx DOCX document
Attch_1,_SOW_Mobile_Shelving_Units_V3.docx DOCX document
Attch_4,_336th_New_Support-Supply_shelves.docx DOCX document
Attch_2,_334th_New_Support-Supply_shelves.docx DOCX document
Solicitation_-_FA480918QA002.pdf PDF
Show all 28

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

1) The Technical Specification Shopleader Workcenters documents are for which area or units on the drawings?

Answer: These additional specifications apply to all desks in the Workcenters.

334th AMU

2) Cage Room – Mobile Aisle #1 : They mentioned C-P units 3'w x 2' deep & 4' w x 2' deep but on the plan view drawing there is no 4' x 2' deep units. Please double check?

Answer: 6 sections of 3'w x 2' deep, and 4 sections of 4'-6"w x 2' deep. SOW updated.

3) Supply Turn In : They are talking about weight capacity per level E, F, G & H but there are only G &H units no E & F. Could you double check?

Answer: Ignore for E&F

4) Office Area (Tool Room) : They are talking about C unit but there is not C unit on the plan view drawing?

Answer: This has been addressed. SOW updated.

5) Based on the drawing, I think the G unit is the same as the H unit (Supervisor's desk) not the D unit. Please double check & let me know?

Answer: G and H are the same. Not D. SOW updated.

6) They are talking about A, B & C units but there is no C units on the drawing. Please double check?

Answer: This has been addressed. SOW updated.

335th AMU

7) Supply mobile Aisle : There are elevation view drawings on the upper right side hand corner of the 1st page which does not match any plan view drawing. What do we do with them?

Answer: Those drawings may be removed as we are using the existing supply drawer units. Drawings updated.

8) Tool Issue Mobile Aisle : D2 units : please refer to Rousseau general brochure and let me know which hooks should be quote?

Answer: The customer does not have a specific design required for these hooks. As long as the hooks proposed can satisfy the requirements as described in the statement of work they will be deemed acceptable.

336th AMU

9) High-USE : What is the sizes of the tops needed?

Answer: They will be 2" thick. SOW updated.

10) J1 unit: on the drawing it is mentioned 3'9" but on the statement of work it said 60", which one is right?

Answer: The correct length is 60".

11) The H1 unit will be quoted as the elevation view drawing since it is not mentioned in the statement of work.

Answer: The SOW has been corrected. H1 added.

12) Yellow-Supply : Do we quote top on the E2, F2, G2, H2, J2 & K2 units? ____ If so, what type of top surface and what sizes?

Answer: Yes, stainless steel tops at a 2" thickness

13) Tool M.A. : the H3 units will be quoted as the elevation view drawing since it is not mentioned in the statement of work.

Answer: The SOW has been corrected. H3 added.

File details come from the government source that posted it.