Questions_ _Responses__4.pdf

PDF 17 KB Posted

Attached to
Repair Airfield/Base Pavements (IDIQ)
Solicitation number
FA4809-13-R-0006
Issued by

About this file

Questions and Responses 4

View the file

Other files

File Type Posted
Questions_ _Responses__5.pdf PDF
FA4809-13-R-0006-0005.pdf PDF
Att_6.4_Sample_Proj_G-1 _C-1 _C-2 _C-3_Rev_1.pdf PDF
FA4809-13-R-0006-0004.pdf PDF
Att_9 _NAF_Provision_ _Clauses.pdf PDF
FA4809-13-R-0006-0003.pdf PDF
Questions_ _Responses__3.pdf PDF
Amendment_0002 _Att_1.pdf PDF
Questions_ _Responses__2.pdf PDF
FA4809-13-R-0006-0002.pdf PDF
Site_Visit_Minutes.pdf PDF
Att_2 _Revised_Wage_Decision_Jan_2015.pdf PDF
Att_3 _Revised_Contractor_Responsibility.pdf PDF
FA4809-13-R-0006-0001_Amendment.pdf PDF
Att_4 _Revised_Past_Performance_Questionnaire.pdf PDF
Questions_ _Responses__1.pdf PDF
Att_4 _Past_Performance_Questionnaire.pdf PDF
Att_5 _Offer_Sched_Combined.pdf PDF
Att_8 _IDIQ_Form_66_5Mar14.xls XLS spreadsheet
Att_6.2 _AF_66_Sample_Project.xls XLS spreadsheet
Att_2 _Wage_Decisions_Combined.pdf PDF
Att_3 _Contractor_Responsibility.pdf PDF
Att_6.5 _Sample_Project_Blank__3052.xlsx XLSX spreadsheet
Att_1 _Specifications_1_Aug_14_Final.pdf PDF
Att_6.4 _Sample_Proj_Drawings.pdf PDF
13-R-0006_Solicitation.pdf PDF
Att_7 _Special_Events_Pass_Request.pdf PDF
Att_6.1 _SOW__Sample_project.pdf PDF
Att_6.3 _Sample_Project_Offer_Schedule.xlsx XLSX spreadsheet
Show all 29

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

FA4809-13-R-0006

Questions & Responses #4

27 Feb 15

Question 13) This is in reference to the sample project. Sheet C-2 shows the phase 1 limits of demolition to extend approx. 97’ from building 4735. To follow the slab replacement plan on sheet C-3 you would either have to: (A) Stop short of limits with concrete and leave gap to pick up in next phase or (B) Extend phase 1 limits and essentially cut through the middle of an existing slab to allow for the proper measurements on the proposed slab replacement plan. Each option would severely impact access to the hangar during phase transitions. Due to irregular slabs being removed and uniform slabs being replaced, the proposed phase limits will not work.

Is this correct or is this an error?

Answer: An amendment is forthcoming which eliminates the requirement for completing the project in two phases. Maintaining access to the hangar is not required. All demolition can be completed at the same time.

Question 14) Will there be any layout and detail drawings made available for the FAA Electrical Items?

Answer: Layout/details will be provided as needed on each task order.

Question 15) Item No. 0001GM/FAA-L823 Connector Kit: Do they require Heat Shrink? If two conductor, what size cable?

Answer:

A. Do they require Heat Shrink? No B. If two conductor, what size cable? # 8

Question 16) Item No. 0001GP/FAA-L858 Guidance/Distance Marker Signs: What Style is the Sign? 2=3 Step and 3=5 Step. Is the Sign LED or Quartz? What is the sign legend/message text (letters, numbers, arrows and dashes)? Is the Sign Base Mounted or Stake Mounted? If Base Mounted what is the Can Size? B=12” or D=16? Do the cans have hubs or grommets? If cover plates are required, what is the thickness?

Answer:

A. What Style is the Sign? 2=3 Step and 3=5 Step. Crouse Hinds style 3 B. Is the Sign LED or Quartz? Florescent C. What is the sign legend/message text (letters, numbers, arrows and dashes)? Text will vary with task order D. Is the Sign Base Mounted or Stake Mounted? Anchored in concrete E. If Base Mounted what is the Can Size? B=12” or D=16? 12” F. Do the cans have hubs or grommets? Grommets G. If cover plates are required, what is the thickness? 3/8”

Question 17) Item No. 0001GQ/L861 Elevated Taxiway Light: Is the fixture Base Mounted or Stake Mounted? Is a base plate required?

Answer:

A. Is the fixture Base Mounted or Stake Mounted? Base mounted B. Is a base plate required? Yes

Question 18) Item No. 0001GR/FAA-852 Flush Taxiway Light: What type of Base? L867 or L-

868. What is the Size of the Base? Does the can have any special requirements? Drain Hole, Ground Lugs, Special Hubs, Extensions, Spacers, other

Answer:

A. What type of Base? L867 or L-868. L868 B. What is the Size of the Base? 12” C. Does the can have any special requirements? 12W IL LED fixtures D. Drain Hole, Ground Lugs, Special Hubs, Extensions, Spacers, other. No

Question 19) Item No. 0001GS/FAA-L867 Base and Accessories: What is the Can Size? B=12” or D=16”. Do the cans have hubs or grommets? What is the hub or grommet size? Are spacers required? If so, what size? Are extensions required? If so, what size? If cover plates are required, what is the thickness? Are ground lugs required? (Internal, External or both). Are drain holes required? If so, what size? How many hubs or grommet openings are required?

Answer:

A. What is the Can Size? B=12” or D=16”. 12” B. Do the cans have hubs or grommets? Hubs C. What is the hub or grommet size? 2” D. Are spacers required? If so, what size? No E. Are extensions required? No F. If so, what size? n/a G. If cover plates are required, what is the thickness? No H. Are ground lugs required? (Internal, External or both) No I. Are drain holes required? No J. If so, what size? n/a K. How many hubs or grommet openings are required? 2

Question 20) Item No. 0001GT/FAA-L868 Base Accessories: What is the Can Size? B=12” or C=15. Do the cans have hubs or grommets? What is the hub or grommet size? Are spacers required? If so, what size? Are extensions required? If so, what size? Are Mud Plates required? Are fins required? If cover plates are required, what is the thickness? Are ground lugs required? (Internal, External or both). Are drain holes required? If so, what size? How many hubs or grommet openings are required?

Answer:

A. What is the Can Size? B=12” or C=15. 15” B. Do the cans have hubs or grommets? Hubs C. What is the hub or grommet size? 2” D. Are spacers required? No

E. If so, what size? n/a F. Are extensions required? No G. If so, what size? n/a H. Are Mud Plates required? Yes I. Are fins required? No J. If cover plates are required, what is the thickness? 1 ½” K. Are ground lugs required? (Internal, External or both). Internal L. Are drain holes required? No M. If so, what size? n/a N. How many hubs or grommet openings are required? 2

Question 21) Is the document, “Att_5_,_Offer_Sched_Combined” available in excel format?

Answer: No, Attachment 5, Offer Schedule Combined is not available in excel format.

Question 22) Is this [base pass request] sufficient to get me on post to deliver the bid on Tuesday the 24th of February?

Answer: Access will not be granted to deliver proposals. The Government will have a representative at the visitor center outside of the Berkley Gate to accept proposals manually on 12 Mar 15 from 2:00PM EST to 4:00PM EST.

Question 23) Will CCASS evaluations or previous completed PPQ's be allowed on other projects in lieu of the solicitation PPQ form?

Answer: Yes.

Question 24) Is it the intent to hold the contractor to the prices submitted per Attachment 5, Offer Schedule Combined for the base year as well as the option years?

Answer: Yes. The contractor will be held to the prices submitted in Attachment 5, Offer Schedule Combined for the base year and all option years (IAW FAR clause 52.222-30).

Question 25) The solicitation states we are to submit as part of our package Attachments 5.1 through 5.5 however the form is not listed with these numbers. Can we assume that 5.1 is the Base year, 5.2 is option year 1 and so forth?

Answer: Yes. See Section J for the List of Documents, Exhibits and Other Attachments. On Attachment 5.1 through 5.5, the top left corner of each table identified the base year or option year. Attachment numbers are identified on the footer of each page at the bottom right.

Question 26) What is the intent of the mobilization line items within the Offer schedule? Are these lines set aside for direct job costs as they relate to the line items provided for mobilization or is this strictly for mobilization only? If so, where would direct job costs related to the project or particular line items be submitted?

Answer: The mobilization cost is for each task order for the noted line items. All other costs should be included in the particular line item unit cost.

Question 27) What is required for base entry to hand deliver proposals?

Answer: Access will not be granted to deliver proposals. The Government will have a representative at the visitor center outside of the Berkley Gate to accept proposals manually on 12 Mar 15 from 2:00PM EST to 4:00PM EST.

File details come from the government source that posted it. Updated .