Questions_Answers FA301620R0092 Busway Install B2265.pdf

PDF 112 KB Posted

Attached to
Busway Install Building 2265
Solicitation number
FA301620R0092
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
FA301620R0092 Busway Install B2265 Questions_Answers Rev10Sep2020.docx DOCX document
Attachment 10 - Section L Rev09Sep2020.pdf PDF
Attachment 4 - Wage determination TX20200231 Rev28Aug2020.pdf PDF
Attachment 13 - One Line Diagram_UPS_Room 20.pdf PDF
Attachment 1 - Statement of work_rev08Sep2020.pdf PDF
Amendment 0004 FA301620R00920004.pdf PDF
Attachment 12 - Electrical Riser_Architectural Drawing.pdf PDF
FA301620R00920003.pdf PDF
Solicitation Amendment 002 FA301620R00920002.pdf PDF
Attachment 10 - Section L Rev18Aug2020.pdf PDF
Solicitation Amendment 001 FA301620R00920001.pdf PDF
FA301620R0092.pdf PDF
Attachment 10 - Section L.pdf PDF
Attachment 2 - Concept Plans.pdf PDF
Attachment 3 - Weather Data.pdf PDF
Attachment 4 - Wage determination TX20200231.pdf PDF
Attachment 6 - DD1354.pdf PDF
Attachment 11 - Section M.pdf PDF
Attachment 8 - Access Request Form.pdf PDF
Attachment 1 - Statement of work.pdf PDF
Single Source Justification (Brand Name) - Starline Track Busway System -R_Redacted.pdf PDF
Attachment 9 - Construction Cost Estimate Breakdown.xls XLS spreadsheet
Attachment 5 - Schedule of material submittals.pdf PDF
Attachment 7 - Lead and asbestos Report.pdf PDF
Show all 24

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

FA301620R0092 Busway Install B2265 Questions / Answers:

1. Which rows need to be reverse (breakers facing left) or standard (breakers facing right)?

Answer: As per NEC Standard.

2. How many bus plugs are required and what type (two drop, single drop, amperage, drop cord length)?

Answer: None.

3. Is there an electrical riser or one line diagram and architectural drawing on the rooms and runs from the electrical rooms?

Answer: See the attached TAB-1_Electrical Riser_Architectural Drawing

4. Does busway need to be fed from both UPS’s or can we use the larger distribution panel to feed all runs is space is available. (Each UPS has 75% capacity available) Answer: Both UPSs. The NIPR busways will go the NIPR UPS (0010) and the SIPR busways will go to the SIPR UPS (0020).

5. Please verify if the existing Panel “DX2” has a shunt trip main circuit breaker.

Answer: No, Shunt Trip Main Circuit Breaker NOT exists.

6. Sheet C-101 of the RFP drawings show two 225a busways in room 1008. Please confirm one busway should be 100A and the second one 225A.

Answer: One 100A the small one near the electrical panel and the Second is the long one at 225A

7. Please provide any record drawings showing an electrical one-line diagram of the UPS in room 0020.

Answer: See the attached TAB-2 One Line Diagram_UPS_Room 20

8. Can the new panel board in room 1009 be fed from the switchboard DX2 in room 1008?

Answer: No. Should follow the current panel feed.

9. Can the new tracks in room 1009 be fed from the switchboard DX2 in room 1008?

Answer: No. We are trying to maintain separation of power. Need to feed from new panel in room 1009.

***End of Questions Submitted ***

File details come from the government source that posted it. Updated .