Questions_and_Answers_06-30-2016.docx

DOCX document 14 KB Posted

Attached to
Draperies
Solicitation number
FA3016-16-N-0113
Issued by

About this file

Questions and Answers for Draperies

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers June 30, 2016

1. Is this project new construction or remodel of existing?

Answer - remodel of existing

2. If remodel, will the rooms be occupied or un-occupied?

Answer - the rooms will be occupied

3. Will our installers have clear access to the windows?

Answer – Yes

4. How many bldgs. are involved and how many floors per bldg?

Answer - There are 2 buildings, 3 floors in each building.

5. Do the bldgs. have freight elevators?

Answer - No. The buildings have standard elevators.

6. Will secure locations be provided on-site to store the drapery & rods?

Answer - We do have storage rooms throughout the building. If the drapery install takes several days, the draperies can be installed in the warehouse. Vendor will be required to take them to the warehouse and pick them up themselves.

7. Can we have the goods shipped to our installer and store them off-site?

Answer - If the vendor wants to ship the goods to their installer and store them off site during the installation time it is up to them but there will be no additional charges.

8. There isn’t a fabric specified. Can we quote any fabric we choose?

Answer – Attachment B has been revised and updated.

File details come from the government source that posted it. Updated .