75H70421Q00027 Amendment 0002_Questions and Answers.pdf
PDF 171 KB Posted
- Attached to
- Virtual Conference Support Services
- Solicitation number
- 75H70421Q00027
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 75H70421Q00027_Amendment 0004_Attachments 1 and 2.pdf | ||
| 75H70421Q00027 Amendment0004.pdf | ||
| Technical and Price Evaluation Factors_Amendment0003.docx | DOCX document | |
| 75H70421Q00027 Amendment0003.pdf | ||
| 75H70421Q00027 Amendment0001.pdf | ||
| 2021 Virtual Partnership Conference Meeting Specification.docx | DOCX document | |
| PWS - 2021 Virtual Partnership Conference.docx | DOCX document | |
| Technical Evaluation Factors.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
(a) By completing items 8 and 15, and returning or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return copies to the issuing office.
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT 1. CONTRACT ID CODE
3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQUISITION NUMBER 5. PROJECT NUMBER (If applicable)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE
STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
FACILITY CODE
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER
9B. DATED (SEE ITEM 11)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER
10B. DATED (SEE ITEM 13)
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended. is not extended.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NUMBER AS DESCRIBED IN ITEM 14.
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER
NUMBER IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15C. DATE SIGNED
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
PAGE OF PAGES
6. ISSUED BY CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (Number, street, county, State and ZIP Code) (X)
CODE
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of person authorized to sign)
16B. UNITED STATES OF AMERICA
(Signature of Contracting Officer)
Previous edition unusable
2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER
Paul Premoe
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
Amendment 0002 provides the answers to the questions received.
Indian Health Service
75H70421Q00027
07/2/2021
06/25/2021
1 3
75H70421Q00027 – Amendment 0002 Questions and Answers
1. Is this a Buy Indian Set Aside Answer: Yes – this is a total Indian Small Business Economic Enterprise (ISBEE) setaside.
2. And do you currently have Zoom licenses?
Answer: Contractor is required to provide the meeting platform(s) via the contract terms.
3. What is the scheduled meeting flow for the breakout sessions?
Answer: The meeting flow will follow the schedule outlined in meeting specifications.
4. Will they all occur simultaneously or will they occur in groups/one at a time during the time slots defined in the 2021 Virtual Partnership Conference Meeting Specification document?
Answer: Breakout sessions will be held as outlined in the meeting specifications.
5. What’s the estimated duration for each day?
Answer: See PWS Attachment 1 (2021 Virtual Partnership Conference Meeting Specification.docx) for the schedule of sessions each day.
6. Is a moderator required for all breakout sessions?
Answer: See PWS deliverables for moderator requirements.
7. PWS. E. 18. Will the Electronic Meeting Materials pre-meeting distribution page be locked until the meeting attendee has registered for the meeting?
Answer: No.
8. PWS. E. 19. Will the contractor be responsible for embedding the Stored Materials into the IHS website?
Answer: No.
9. PWS. E. 15. What is the estimated attendee and presenter count for each breakout session and what is the largest anticipated breakout session?
Answer: See PWS Attachment 1 (2021 Virtual Partnership Conference Meeting Specification.docx), for the session capacities. There will be an average of three presenters per breakout session.
10. PWS. E. AND Attachment J1. Line 19. Will there be any in-person requirements for the Contractor?
Answer: No.
11. Attachment J1. Line 19. What equipment or other hardware and manpower will be expected onsite? i.e. Cameras, streaming laptops, video switchers, equipment for lower thirds, etc.
Answer: There are no onsite requirements.
12. Attachment J1. Line 54. AND PWS. E. 9. Will the contractor or the IHS presenters be responsible for PowerPoints and other documents meeting 508 compliance?
Answer: Contractor.
13. PWS. There is reference to an Attachment 1 and an Attachment 2 in the PWS document. No Attachments were provided on the list of links on sam.gov. Are these Attachments relevant? Will you upload all relevant documentation?
Answer: The attachments (2021 Virtual Partnership Conference Meeting Specification.docx) are relevant and have been uploaded via RFQ Amendment 0001.
14. PWS. E. 2. The PWS states that there will be up to 10 conference calls. Are these calls only for meeting planning purposes? Or do they include potential rehearsals and technical checks?
Answer: Planning purposes only. Potential rehearsals and technical checks will be separate.
15. PWS. J. Are there any special audio visual considerations to be made to support the observation of the opening and closing ceremonies? Media, sound, video, imagery, etc.
Answer: This will be discussed at the start-up and planning meetings.
16. Is there an incumbent contractor and if yes, who is the contractor? Is the incumbent eligible to compete on this RFQ?
Answer: Kauffman and Associates, Inc., provided support services for the 2019 in-person Partnership Conference but there is no incumbent for this “Virtual” event. All ISBEEs are eligible to participate in the requirement.
17. Is the contractor expected to present meeting platforms at the Start-up Meeting?
Answer: Specifics on the meeting platforms shall be described in the technical quotation and necessary presentations will shall be requested and carried out at the start-up and planning meetings.
18. Will the contractor be expected to register speakers for the virtual meeting?
Answer to this question will be provide via a subsequent RFQ amendment which will be provided on July 7, 2021.
19. Building a virtual conference environment takes approximately 8 weeks after a contract is executed. With the week of August 16 there is a risk that the virtual platform cannot be built in time for this large conference. Is there another week further out on the calendar that will be acceptable?
Answer to this question will be provide via a subsequent RFQ amendment which will be provided on July 7, 2021.
| 75H70421Q00027 Amendment0002 |
| 75H70421Q00027 Amendment 0002_Questions and Answers |
File details come from the government source that posted it. Updated .