Clarifications for Solicitation 70Z08524QIBCT0018.docx
DOCX document 17 KB Posted
- Attached to
- USCGC SEQUIOA Post MMA DS FY24 Federal contract opportunity
- Solicitation number
- 70Z08524QIBCT0018
About this file
The document is a set of clarifications for Solicitation 70Z08524QIBCT0018 related to dockside repairs on the U.S. Coast Guard Cutter SEQUOIA (WLB 215), a 225-foot Seagoing Buoy Tender. The key details include:
The solicitation is a 100% Small Business Set-Aside, and award will be made on a best value basis, with technical and past performance factors more important than price. The contractor must provide a minimum 60-day warranty on all repair work. Technical requirements include submitting a list of subcontractors, welder qualifications, property control system for government-furnished property, qualifications of NFPA certified chemists, and a list of qualified sil-brazers. Offerors must also provide two relevant past performance examples from the last three years. Questions on the solicitation must be submitted by May 23, 2024, and proposals are due by 8 AM PST on June 6, 2024. The anticipated award date is June 19, 2024.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
Show all 19
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Clarifications for Solicitation 70Z08524QIBCT0018
1. Please advise location of this Dockside Availability.
Answer: Homeport. Port Huron, Michigan
2. For WI-003 Compartment Bulkheads and Overheads, Partial Preserve; Do you have a square foot estimate for the Partial Preserve requirements of the spaces that are covered?
Answer: No specific area detail, the amount is to 33% percent of the compartments listed using the insulation schedule.
Coast Guard Drawing 225B WLB 635-001, Rev E, Hull Thermal and Acoustic Insulation Schedule.
3. Does the CG require the removal of the hydraulic chain stoppers, mechanical chain stoppers, inhaul winch, crossdeck winches to complete the preservation of the buoy deck? Or can the contractor achieve best effort in way of the aforementioned list of equipment?
Answer: There is no need or requirement to remove the deck equipment for preservation. Therefore, no weight testing is required. Protective measures must be taken to prevent damage to the equipment.
4. Can a 480V 60 amp power source be made available to test the breakers at a location on the ship?
3.2.3 Outages exceeding 15 minutes. The Contractor shall secure uninterruptable power supplies and supported loads when power interruption is expected to exceed 15 minutes.
**Need clarification of this requirement as all breaker testing would require extended outages and providing back up power would be a significant requirement.
3.5.2 Phase rotation test. The Contractor shall perform a phase rotation test for each CB supplying three phase motor loads, either directly or indirectly through intermediate panelboards, and check if any power wiring was disconnected.
**Would a phase rotation meter be acceptable Answer: I would require them to stick with the requirements.
5. Can you please confirm if the quantity for the composite labor rate is correct in the attached schedule?
Answer: It should be 420 hours at whatever their composite labor rate is
6. Can the period of performance can be adjusted to begin on or after 10/01/2024? The Dockside for the Mobile Bay and Barge overlaps with this period of performance. The end date for the Mobile Bay contract is 09/30/2024.
Answer: The period cannot be moved due to operational requirements.
7. The solicitation document does not provide a ship check date. Will a ship check be provided to potential offerors?
Answer: Sequoia is unavailable for ship check due commitments.
8. The new specifications stop at Work Item 7 however the revised price sheet goes through Work Item 10. Are work items 8-10 cancelled or will a new specification be issued?
Answer: Correct, work Items 8 through 10 are cancelled.
File details come from the government source that posted it. Updated .