Q&A_01-15-2020.pdf

PDF 96 KB Posted

Attached to
WY NPS YELL 10(22), Canyon to Tower, Phase 3
Solicitation number
69056719R0000018
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
Amendment A002.pdf PDF
Q&A_02-06-2020.pdf PDF
Q&A_02-05-2020.pdf PDF
Q&A_01-31-2020.pdf PDF
Q&A_01-30-2020.pdf PDF
Q&A_01-27-2020.pdf PDF
Q&A_01-21-2020.pdf PDF
Amendment A001.pdf PDF
YELL_101_41081A_Tower Fall sewer system with Wall As Built Drawings.pdf PDF
Canyon to Tower Phase 3 PLAN SET.pdf PDF
Final GEO Rpt, Canyon to Tower Phase 3.pdf PDF
RFP_Canyon to Tower.pdf PDF
XS Main 1 of 3.pdf PDF
XS Main 2 of 3.pdf PDF
XS Main 3 of 3.pdf PDF
Complete SWPPP Canyon to Tower,Phase 3-WYNPS YELL10(22).pdf PDF
Plan Request for Internet.docx DOCX document
Show all 17

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

WY NPS YELL 10(22)

Canyon to Tower, Phase 3

# General Technical Question Answer Date

1 X

Section 107.11 (e) (3) states to install geotextiles prior to stockpiling material. What is the intent behind this? Does this need to occur for all materials stockpiled on‐site, in the approved stockpile locations, or both?

Subsection 107.11(e)(3) requires placing separation geotextiles to keep material stockpiles from having direct contact with the existing ground, and is applicable staging, stockpile, fuel, and waste site requirements according to Subsection 107.11(e).

1/15/2020

2 X

Section 109.02 (o) reads as if 1 square meter = 9 square feet = 1 square yard is this what you intend for measuring purposes for payment or do we use the actual metric conversion? Also, how does this impact the bid quantities?

Area measurements will be made horizontally or vertically to the surfaces being measured according to Subsection 109.02(o). This Subsection does not impact the bid quantities and it does not state 1 square meter equals 9 square feet or 1 square yard. This Subsections says no deductions from the area computations will be made for individual fixtures having an area of 9 square feet or less for US Customary Units; as well as individual fixtures having an area of 1 square meter or less for metric units.

1/15/2020

Check General or Technical

3 X

Section 109.03 (c) reads as if 100 lbs = 50 kilograms is this what you intend to use for measuring purposes for payment or do we use the actual metric conversion? Also, how does this impact the bid quantities?

Subsection 109.03(c) does not state 100 pounds equals 50 kilograms. This Subsection is saying to either use US Customary scales that record mass to at least the nearest 100 pounds; or use Metric Scales that record mass to at least the nearest 50 kilograms.

1/15/2020

File details come from the government source that posted it. Updated .