S05 - 2nd Round of Questions (Endo Suite Finish).pdf

PDF 78 KB Posted

Attached to
Z2DA--Endo Suite Finish (436-23-132)
Solicitation number
36C25924Q0099
Issued by

About this file

This document provides the statement of work for a federal construction contract opportunity with the Department of Veterans Affairs. The selected contractor will be responsible for replacing flooring and installing new epoxy coatings on walls in several rooms totaling approximately 1,200 square feet at the VA Montana Healthcare System facility. Specifically, the contractor must remove existing sheet vinyl and ceramic tile, repair walls, install high-build glazed epoxy coatings on walls and epoxy/resinous anti-skid flooring with a 6-inch integral base. The contractor must also replace a foot pedal faucet with a flushing faucet networked to the building automation system. The period of performance is 30 calendar days from notice to proceed. The contractor must provide construction schedules, safety plans, obtain identification badges for employees, and implement ICRA and interim life safety measures requirements.

View the file

Other files

Show all 15

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

2nd Round of Questions

1. Please confirm the space will be shut down for the duration of the period of performance.

Answer: Concur, it will be shut down.

2. SOW indicates that PIV badges will be required. Is this still a requirement?

Answer: Non-concur, see new SOW REV2 Dated December 28, 2023.

3. What is the lead time to procure a PIV badge?

Answer: See response to #2.

4. When does the VA anticipate beginning construction in space after award?

Answer: See V. Work Schedule in the SOW REV2 Dated December 28, 2023.

5. How much lead time does the VA medical staff need in order to close the facility for the 30-day

POP.

Answer: 5 working days. Please note, POP has been reduced to 15 days in the new SOW Dated

December 22, 2023 . Please note, the VA understands the current construction environment and compromises and expectation management is expected.

6. ICRA requirements indicate to meet a level IV requirement. Will hard wall Starc Panels be required for this set up.

Answer: Concur, this is a preferred approach, however means and methods are for the GC to determine. See new SOW dated 12/28/23 and drawings dated 12/22/23 2023.

7. SOW indicates to remove all existing wall and floor tile in 363C. Please confirm this is required?

Answer: Non-concur, see new SOW REV2 Dated December 28, 2023.

8. If tile removal is necessary in room 363C Will the tile backerboard also need to be removed and replaced?

Answer: Non-concur, see new SOW dated 12/28/23 and drawings dated 12/22/23.

9. Section 09 06 00 1.3A - Please confirm if digital color photos are required?

Answer: Non-concur, disregard requirement for photographs.

10. Section 09 60 00 2.3A,B – Please provide a manufacturer or basis of design for the “preferred product” for both walls and flooring.

Answer: Non-concur, see new drawings dated 12/22/23, for new scheduled finishes.

11. If no damage is done to the walls during base removal, will the contractor still be required to repaint all of the walls?

Answer: Non-concur, see new drawings dated 12/22/23 for new scheduled finishes.

File details come from the government source that posted it. Updated .