ENGINEERING TPC 19AQMM21R0103 Responses to Questions Part Two.pdf

PDF 100 KB Posted

Attached to
Engineering Solicitation
Solicitation number
19AQMM21R0103
Issued by

About this file

This document summarizes a federal solicitation for engineering services. The Department of State plans to award multiple Indefinite Delivery, Indefinite Quantity contracts for one base year and four option years to provide program management, engineering expertise, and services at various worldwide locations. Services include architectural, electrical, mechanical, civil, and project control engineering. Offerors must be registered in SAM and submit proposals by 3:00 PM EST on April 20, 2021. The solicitation will be partially set aside for small businesses, with at least two awards going to eligible small businesses and at least two to large businesses. The document also provides responses to contractor questions to clarify requirements.

View the file

Other files

File Type Posted
SF-30 (Amendment of Solicitation Modification of Contract) Engineering A006.pdf.doc DOC document
PAST PERFORMANCE evaluationpdf.pdf PDF
SF-30 (Amendment of Solicitation Modification of Contract) Engineering A005.pdf PDF
ENGINEERING TPC SOLICITATION 19AQMM21R0103 FINAL.pdf PDF
2021 Small Business Subcontracting Plan.pdf PDF
SF-30 (Amendment of Solicitation Modification of Contract) Engineering A004.pdf PDF
Engineering Solicitation Questions 19AQMM21R0103 revised.pdf PDF
Engineering TPC DD254.pdf PDF
SF-30 (Amendment of Solicitation Modification of Contract) Engineering A003.pdf PDF
ENGINEERING TPC SOLICITATION 19AQMM21R0103 FINAL.docx DOCX document
Engineering Solicitation Questions 19AQMM21R0103.pdf PDF
ENGINEERING TPC SOLICITATION 19AQMM21R0103 DD254.docx DOCX document
SF-30 (Amendment of Solicitation Modification of Contract) Engineering A002 .doc DOC document
Engineering TPC A001 SF-30.pdf PDF
Engineering Solicitation Respond to questions 3-26.docx DOCX document
ENGINEERING TPC SOLICITATION 19AQMM21R0103 FINAL.docx DOCX document
Engineering TPC SF-1449.pdf PDF
ENGINEERING TPC SOLICITATION 19AQMM21R0103.pdf PDF
Engineering TPC Respond to Synopsis Questions 19AQMM21R0103.pdf PDF
TPC Engineering Synopsis2021.pdf PDF
TPC Engineering Synopsis2021.pdf PDF
TPC Engineering Synopsis2021.pdf PDF
TPC Engineering Synopsis2021.docx DOCX document
Show all 23

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

ENGINEERING TPC SOLICITATION QUESTIONS and RESPONSES PART TWO

1. QUESTION: A003 RFP Section L.2.1.3 (Subfactor A-3 Quality Control), page 69 of 78 says “The offeror shall provide his quality control plan for the services required herein.

Limit = 2 pages.” However, Question 23 of A003 states as its Answer, “The contractor shall submit a copy of the quality control plan to the Contract Manager for acceptance within 30 days of task order award.”

Please clarify if an Offeror should include a 2-page Quality Control Plan as part of Volume

II Business Management Volume or not.

ANSWER: The contractor shall submit a copy of the quality control plan to the Contract

Manager for acceptance within 30 days of task order award.

2. QUESTION: A003 RFP Section Factor C Past Performance, pages 70 and 71 of 78, Will the government provide a Past Performance Questionnaire template for Offerors that do not have a final CPARS on file?

ANSWER: Yes please see attached documents in section J.

3. QUESTION: A003 RFP Section Factor C Past Performance, pages 70 and 71 of 78, there appears to be duplicative sections called L.2.2.3 and L.2.3.1 – please clarify.

ANSWER: Yes it is a duplicate.

4. QUESTION: A003 RFP Section Factor C Past Performance, pages 70 and 71 of 78, what

SubFactors should be included in this section? Is it L.2.2.3 (or L.2.3.1) SubFactor C-1

Logistics, then L.2.2.4 SubFactor C-2 Past Performance Evaluations, then L.2.2.5

SubFactor C-3 Fiscal Control, then L.2.3.4 SubFactor C-4 Schedule Control? Please clarify.

ANSWER: Not clear on your question but each factor lists exactly what is required for each subfactor.

5. QUESTION: Section L.1 page 66 of 78, where should the Small Business Subcontracting

Plan go within Volume II Business Management Volume? Does it fall within Factor A, B or C? And what Subfactor within each Factor?

ANSWER: The plan is not an evaluation factor and it can be inserted anywhere in the

Technical Volume.

6. QUESTION: Section L.1 page 66 of 78, is there a page limit for the Small Business

Subcontracting Plan?

ANSWER: The plan is provided as a separate attachment as listed in section J.

7. QUESTION: Section L.1 page 66 of 78, the government states their goals from “Fiscal

Year 2012”, do these goals still apply in 2021?

ANSWER: The goals are for 2021. Typo has been corrected.

8. QUESTION: Is the Small Business Subcontracting Plan, articulated in L.1, evaluated as part of the proposal? If so, what are the criteria, and it is not currently included in Section

M Evaluation Factors? Is it adjectival or Pass/Fail?

ANSWER: No the plan is not evaluated as part of the proposal. The plan just must meet the agency’s goal requirement.

9. QUESTION: Can the Offeror use 10-point font for tables & graphics?

ANSWER: Please use 11 point.

10. QUESTION: Is Volume II called the “Business Management Volume” or the “Technical

Volume”?

ANSWER: The volume is called Technical Volume.

11. QUESTION: The Answer to Question #9 states: “Please fill out the updated subcontracting plan in section L1.” The Answers to Questions #12 and #13 similarly state:

“Please see updated subcontracting plan pages in section L1.” The Answer to Question

#45 states: “The solicitation has been updated to include the DOS subcontracting plan.

Please complete in its entirety.” Currently, L.1 simply supplies the reference of the FAR clause 52.219-9 as the Small Business Subcontracting Plan. Is there another document to be used as a template? If so, where is it located?

ANSWER: Please see attached subcontracting plan attached as listed in Section J.

12. QUESTION: In what Volume is the Small Business Subcontracting Plan to be submitted?

Is there a page limit?

ANSWER: Complete the attached subcontracting plan as listed in Section J. The plan should be inserted in the Technical Volume.

13. QUESTION: Regarding the Answer to Question #4, if a Final CPARS evaluation is not available for a contract submitted as a past performance, is a PPQ welcomed or is a PPQ required? If required, will the USG be posting a template and the instructions to be used?

Also, since PPQs were not an original requirement, will the due date be extended in order to allow clients identified within the past performance examples sufficient time to complete and return the PPQs?

ANSWER: Please see attached past performance document attached as listed in

Section J.

14. QUESTION: Answer to Question #8 in the revised questions issued with Amendment

004 still lists the due date as Wednesday, June 30, 2021. Can you confirm whether the due date is Sunday, June 20, 2021 or Wednesday, June 30, 2021.

ANSWER: Sunday June 20, 2021

15. QUESTION: In reference to the Government answer to Question numbers 6, 9, 10, 12, 45 and 46, "Please see updated subcontracting plan in Section L.1" The subcontract plan pages in section L.1 does not appear to have been changed from the original solicitation.

Please provide updated subcontracting plan pages in section L.1.

ANSWER: The plan is provided as a separate attachment as listed in section J.

16. QUESTION: In reference to Government response to question number 8 regarding a 10-day extension, "Yes. Due date is extended to June 30, 2021." The due date in the solicitation document nor sam.gov has changed to reflect the revised due date of June 30, 2021. Please confirm that June 30, 2021, is the correct due date.

ANSWER: Sunday June 20, 2021

File details come from the government source that posted it. Updated .