Amendment 0005.pdf

PDF 237 KB Posted

Attached to
NOAA Ship Thomas Jefferson Dry Dock Ship Repair
Solicitation number
1305M221QNMAN0111
Issued by

About this file

This document is an amendment to a solicitation for the dry dock repair of the NOAA Ship Thomas Jefferson. The amendment provides answers to sixteen questions from potential offerors to clarify requirements. Key details include repair and refurbishment of stateroom furniture, clarification that no state rooms are located on the main deck, interpretation that surface preparation is not required within two inches of deck surfaces, confirmation that repeater clocks will be provided by the master clock vendor, and identification of the week of August 2nd as the date that missing reference drawings will be issued. The solicitation number is 1305M221QNMAN0111 and was issued by the National Oceanic and Atmospheric Administration for ship repair work to be conducted at a dry dock facility. The response due date and award date are not specified.

View the file

Other files

File Type Posted
Amendment 0006.pdf PDF
TJFY22 Dry Docking and Repairs 20210804.pdf PDF
TJ FY22DD new references 20210804.zip ZIP file
Amendment 0004.pdf PDF
Amendment 0003.pdf PDF
Attachment D.1 NOAA Ship THOMAS JEFFERSON FY22 DRYDOCK SPECIFICATION_REVISED 7.21.2021.pdf PDF
Summary of Changes 7.21.2021.docx DOCX document
TJ FY22DD new references 20210721.zip ZIP file
Attachment D.5 Price Schedule-Revised 7.21.2021.xlsx XLSX spreadsheet
TJ FY22DD new references 20210713.zip ZIP file
Summary of Changes 7.13.2021.docx DOCX document
Amendment 0002.pdf PDF
Attachment D.1 NOAA Ship THOMAS JEFFERSON FY22 DRYDOCK SPECIFICATION_REVISED 7.13.2021.pdf PDF
Amendment 0001.pdf PDF
TJ FY22DD References - Manuals 1 of 2.zip ZIP file
TJ FY22DD References - Manuals 2 of 2.zip ZIP file
TJ FY22DD References - Drawings 2 of 2.zip ZIP file
TJ FY22DD Refereences - Other.zip ZIP file
TJ FY22DD References - Drawings 1 of 2.zip ZIP file
TJ FY22DD References - Standard Specifications.zip ZIP file
Attachment D.3 Past Performance Questionnaire.docx DOCX document
Attachment D.1 NOAA Ship THOMAS JEFFERSON FY22 DRYDOCK SPECIFICATION.pdf PDF
Attachment D.4 US DOL POSTER.pdf PDF
Attachment D.2 Past Performance Information Form.rtf RTF text file
RFQ_1305M221QNMAN0111.pdf PDF
Attachment D.5 Price Schedule.xlsx XLSX spreadsheet
Show all 26

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. Name and Title of Signer (Type or Print) 16A. Name and title of Contracting Officer (Type or Print)

15B. Contractor/Offeror 15C. Date Signed 16B. United States of America

(Signature of Contracting Officer)

16C. Date Signed

(Signature of person authorized to sign)

NSN 7540-01-152-8070 30-105 STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)

PREVIOUS EDITIONS UNUSABLE Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

1. Contract ID Code Page of Pages 1 3

2. Amendment/Modification No. 3. Effective Date 4. Requisition/Purchase Req. No. 5. Project No. (if applicable)

0005 July 29, 2021

6. Issued By Code AJ930073 7. Administered By (If other than Item 6) Code SEE BLOCK 6

NOAA/EASTERN REGION ACQUISITION

200 GRANBY STREET

SUITE 815

NORFOLK, VA 23510

8. Name and Address of Contractor (No., Street, County, and Zip Code) (X) 9A. Amendment of Solicitation No.

X

1305M221QNMAN0111

9B. Date (See Item 11) June 29, 2021 10A. Modification of Contract/Order No.

10B. Date (See Item 13)

Code Facility Code

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X

The above numbered solicitation is amended as set forth in item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended x is not extended.

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

(a) By completing items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDG- MENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. Accounting and Appropriation Data (if required)

1. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACT/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. This change order is issued pursuant to: (Specify authority) The changes set forth in item 14 are made in the Contract Order No. in item 10A.

B. The above numbered Contract/Order is modified to reflect the administrative changes (such as changes in paying office, appropriation date, etc.)

Set fourth item 14, pursuant to the authority of FAR 43.103 (b)

C. This supplemental agreement is entered into pursuant to authority of:

D. Other (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, X is required to sign this document and return 1 copy to the issuing office.

14. Description of Amendment/Modification (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

A. Amendment 0005 to Request for Quote (RFQ) 1305M221QNMAN0111 is hereby issued to answer questions received.

1. Question: Please provide ref (l) drawing TJ-180-002 for work item 317.

Answer: Drawing TJ-180-002 is under development and should be forwarded during the week of 2 August.

2. Question: Please identify Furniture (i.e. bunks, med cab, book case, mirrors, etc.) as the statement furniture in all off the staterooms is very broad.

Answer: The intent of this item is to refurbish all berths (sh #9), berths (sh #11), berths (sh #12), bureaus (sh #23), wardrobes (st #100), wardrobes (st #101), chiffoniers (sh #40), desks (sh #42), and desks (sh #45). The SOW will be modified to reflect this information. The revised SOW will be issued after close of questioning.

3. Question: Statement of work paragraph 5.6.4(a) states "Perform the following work on the furniture in all of the staterooms:" Does the term "furniture" include items identified in reference 5.6.2(a), Furniture Schedule, as BERTH, DESK, WARDROBE, TABLE, and BOOKCASE. Are there any other items identified in the Furniture Schedule that are required to be removed from the vessel in accordance with 5.6.4(a)? If so, please identify those additional items by item

no. as identified in the Furniture Schedule.

Answer: See answer to above question 2.

4. Question: Paragraph 5.6.4(a)5 identifies Reference 2.1.2 as the reference to prepare and preserve steel painted surfaces.

The statement of work for item 506 does not include a Reference 2.1.2 in paragraph 5.6.2 of the item. Please identify and provide Reference 2.1.2.

Answer: Reference 2.1.2 is identified on page 2, in the GENERAL Section of the SOW. No changes to SOW required.

5. Question: Statement of work for item 506 includes reference 5.6.2(b) Joiner Arrangement Main Deck. It appears, from the provided Booklet of General Plans, TJ-085-002 Rev G, that there are no staterooms on the Main Deck. Please confirm that there are no staterooms located on the Main Deck and that Reference 5.6.2(b) is not a required reference.

Answer: The Booklet of General Plan is accurate and there are no state rooms on the Main Deck. Reference (b) of this item is not needed and will be deleted from the SOW. The revised SOW will be issued after close of questioning.

6. Question: Paragraph 5.7.4(g) of the statement of work states "Insulate the following areas in accordance with reference (o)." Is the intent of this paragraph to remove all existing insulation in each of the identified locations, 1 through 4, if found, and install new insulation to the entire area listed or to replace damaged insulation found in each location?

Answer: As is verifiable during the shipcheck, the areas identified in paragraph 5.7.4 g. are currently not insulated. No changes to SOW required.

7. Question: Paragraph 5.10.4(a)1(a)2 states "01 (Forecastle) Deck…all structures and railing aft of frame 50." Is the stack exterior located at approximately frame 55 to 61 considered to be superstructure and required to be prepared and preserved in accordance with this work item?

Answer: As identified in paragraph 5.10.4 a. 1.a) 2) …all structures and railing aft of frame 50. The stack and HPU Enclosure are structures located aft of frame 50. No changes to SOW required.

8. Question: Paragraph 5.10.4(e)1 states to "Leave a 2 inch buffer between the prepared surfaces and the decks." Is it the intent of the work item that the area from the deck to two inches above the deck is to receive no surface preparation and preservation? If not, please clarify the intent.

Answer: Interpretation is correct that no preparation is required between the deck and up 2 inches. Only touchup preservation is required to blend the existing preservation with the new preservation. The SOW will be modified to reflect this interpretation. The revised SOW will be issued after close of questioning.

9. Question: Paragraph 5.10.4(a)5 states "04 (Pilothouse Top) Deck railing and windshield" Is the 04 Pilothouse Top to be prepared and preserved as part of the requirement or is the requirement to prepare and preserve only the 04 level railing and windshield?

Answer: Interpretation is correct. No changes to SOW required.

10. Question: Reference (l) NOAA Ship Thomas Jefferson drawing TJ-180-002, “MVP Foundation Installation Foundation Details” was not provided. Please provide reference (l) NOAA Ship Thomas Jefferson drawing TJ-180-002, “MVP Foundation Installation Foundation Details”

Answer: Drawing TJ-180-002 is under development and should be forwarded during the week of 2 August.

11. Question: Reference (d) NOAA Ship Thomas Jefferson manual, TJ-436-02, “Fireboy – Owner’s Manual & Install Instructions” not provided. Please provide reference (d) NOAA Ship Thomas Jefferson manual, TJ-436-02, “Fireboy – Owner’s Manual & Install Instructions”.

Answer: This reference is also available online through (https://www.fireboy-xintex.com/product-instruction-manuals/)

12. Question: Paragraph 5.2.3 identifies Zenitel ICS-6200 Telephone System as Government Furnished Material. Please provide an itemized content list of GFM Kit.

Answer: Currently, there is no additional information. No changes to SOW required.

13. Question: Paragraph 3.13.4.F.5 states to "install new aeration blower motor controller…" "similar or equal to Excelsior Blower model number GAEHDS(A)." Will the government verify that Excelsior's Technical Representative is a valid OEM to accomplish the scope of this work item?

Answer: The OEM of the aeration system that the shipyard provides and installs will verify their own technical representative. No changes to SOW required.

14. Question: Paragraph 5.9.4.L.2 states that "new Master Clock provided through Verus." Paragraph 5.9.4.L.2.B states to "install additional Master Clock repeaters…". Will the government clarify if the Master Clock Repeaters will be provided by Verus?

Answer: The Master Clock is considered as a system. To this extent, the repeaters are part of the system. The SOW will be modified to reflect this interpretation. The revised SOW will be issued after close of questioning.

15. Question: Paragraph 3.1.4.B.12 states to "remove temporary deck covering." Neither Reference (a) nor Work Item 301 Temporary Services identify the installation of temporary deck covering. Please identify the compartments/locations where temporary deck covering is required.

Answer: See GENERAL Section paragraph 2.2.2 which invokes GENERAL Section reference 2.1.1. Paragraph 4.9.3 of GENERAL Section reference 2.1.1 reads “Prior to starting work on interior spaces, protect the decks and deck coverings from damage in spaces where work is to be performed and through which workers will traverse…” The contractor is to determine which compartments. Spaces, and decks will need protection. No changes to SOW required.

16. Question: Reference (f), as provided, includes a total of two pages. Page one of the provided reference is identified as Sheet 1 of 2. Page two of the provided reference is identified as Sheet 2 of 3. Is there a Sheet 3? If so, please provide.

Answer: Reference (f) is only two sheets. The sheet number on Sheet 2 should read “Sheet 2 of 2” in lieu of Sheet 2 of 3” No changes to SOW required.

https://www.fireboy-xintex.com/product-instruction-manuals/

File details come from the government source that posted it. Updated .