MATOC_Q_&_A_as_of_24_July_2017.pdf
PDF 89 KB Posted
- Solicitation number
- W912LP-17-R-0005
About this file
MATOC Q & A as of 24 July 2017
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
BEST VALUE IDIQ CONSTRUCTION SERVICES TASK ORDER CONTRACT
Questions & Responses
Current as of 24 July 2017
Q: It does not look like there is any information requested in the RFP and seed projects for architects/design services. In the description it states design build but we couldn’t find a place for design anywhere else in the document?
A: The Government will not evaluate a contractor’s design / build capabilities at this time. If a task order is issued after award for a design / build project the Government will use procedures outlined in FAR
36.3 with those firms awarded MATOC contracts.
Q: If we are located in Iowa City which is 1 hour 53 minutes from Des Moines, can we just try to get this one contract?
A: Contractor’s will have the option to select the location(s) they wish to be considered for a MATOC contract.
Q: Site remodel restroom, Bldg. 261, Sioux City: Can the structural glazed units be replaced with new, instead of removing and reusing? The cost to reuse will be more than replacing.
A: Yes (sheet A1.1 notes 02 19.B3, 02 41 19.B1, 04 20 00.25 and sheet A2.1 notes 04 20 00.29, 04 20
00.M2 refer to salvaging and reusing existing structural glazed units. Demoing the existing and providing new is acceptable.
Q: What is the deck height over the restroom?
A: The deck height is 10’‐10”.
Q: In reference to past performance experience, our firm has a signed teaming agreement with another firm. We are using their past performance completed projects as references for our past experience since we work as a team. A copy of agreement can be submitted with our proposal. The reason is because, we are in the 2nd year in 8(a) program and most of our previous work experiences are with cities, counties and private contracts. Please advise if there is any issue and ultimately can provide a combined past experience of ours and our teaming partner.
A: Reference section 00110, paragraph 3.3.8. (page 23 and 24 of the solicitation), if you have a formal teaming arrangement and the company will be preforming as a subcontractor then follow the procedures outlined within the paragraph.
Q: At the pre‐proposal conference, you said relevant references would be from customers who we had repeat projects. However, the instruction on the Exhibit C Package Information and Forms states “If you have multiple reference at one location, send one cover letter and questionnaire for each contract you want a reference for.” I’m confused on the intent. Our references have multiple projects and I through they would report on the body of work rather than just one project.
A: Offeror's can submit the Exhibit C with multiple projects completed within the last year, provide sufficient detail so it is clear to the reviewer how many projects were completed and the typical size and scope of the projects. Offerors may also list a single project within a MATOC type arrangement but is the body state this is one of fifteen project completed as part of the MATOC.
Q: Line item 9 of “the following apply to this contract” states that; “DO NOT insert prices in the Basic and Option Years CLINs provided immediately after the SF 1442. In the Instructions for the preparation
BEST VALUE IDIQ CONSTRUCTION SERVICES TASK ORDER CONTRACT
Questions & Responses
Current as of 24 July 2017 of proposals are located in Sections 00100, 00110 and 00120, paragraph 3.1.3 it states, “Offer and Section 00010 – Complete in its entirety the 'Offeror' portion of the Standard Form (SF) 1442. An official having the authority to contractually bind your company must sign the SF 1442 in accordance with FAR 4.102.” Is that mean we fill out all CLIN and inserted as part of Volume 1 or just completing the portion of SF 1442 without filling CLIN sections?
A: Offerors shall complete the second page of the SF1442 by completing blocks 14 through 20c. In addition Offerors are required to complete page 13 of 70, Areas of Consideration. The pricing information for the two see projects needs to be submitted on Exhibit D‐1 and D‐2. DO NOT include prices for the seed projects in section 00010, Offerors are not required to complete anything on pages 3‐ 12 of section 00010.
Q:
File details come from the government source that posted it. Updated .