Questions_and_Answers_Post_2.docx

DOCX document 207 KB Posted

Attached to
JITEC Bombing Prevention Service
Solicitation number
W912L816R0001
Issued by

About this file

Q A 2nd post

View the file

Other files

Show all 15

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

national guard bureau

United states property and fiscal office west virginia national guard 50 aRMORY ROAD

BUCKHANNON, WEST VIRGINIA 26201-2052

RFP/ TITLE:W912L8-16-R-0001
CONTACT:Erica Oldaker
EMAIL: Erica.d.oldaker.mil@mail.mil
PHONE NUMBER:(304) 473-5265
PROPOSAL DUE DATE: 22 - APR - 16 @ 1:00 PM
DATE ISSUED:22 – MAR – 16
Q&A:Posted 06 – APR-16

PROPOSER QUESTIONS

WVARNG RESPONSES

RFP SECTION/PAGE

Is a narrative or summary section required or allowed to be included within the 9 page past performance page limit?
A narrative or summary should be discussed within the 3- page limit for each of the 3 past performance records being submitted.
L5.4 Part III, page 18, L5.4.4.2.1, L5.4.4.2.2.,L5.4.4.2.4,page 19
Clarify the page limit for Part II Technical Proposal.
Page limit is 55 pages. The QCP is excluded from this page limit.
Should offerors fill in the Travel CLINs or leave blank?
Travel will not be evaluated. Leave the travel CLINs blank.

Compensation Plan Worksheet?

Compensation Plan Worksheet is not provided (attachment 6) and the language pertaining to attachment 6 has been retracted from L5.3.2.3 page 17
L5.3.2.3 Page 17
Advise what certification to which page 9 Technical Acceptability refers to.
provision 52.209-1 does not apply and has been removed from page 9
Technical Acceptability, page 9

FAR 52.209-1

It is required to submit 3 detailed resumes. Are these excluded from the page limit?
No, the resumes are not excluded and will be included in the 55 page limit.
5.3.2.1.4
Is the QCP excluded from the page limit?
Yes, the QCP will be submitted with proposal but will not be counted in the 55 page limit
PWS -Technical Exhibit 2, page 21
Is the draft transition plan excluded from the page limit?
No, the transition plan is included in the 55 page limit
PWS 1.12

image1.png

File details come from the government source that posted it. Updated .