Questions_and_Answers_Set_2.doc

DOC document 29 KB Posted

Attached to
Demolition of Housing Units
Solicitation number
W912GY16T0028
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
Question_and_Answer__12.doc DOC document
PLM_Report_DEMO_Housing_Units.pdf PDF
180B_Drywall_ _knockdown_mud.pdf PDF
180B_Joint_mud_1000_Pt_ct.pdf PDF
Drywall_Test_Outcome.doc DOC document
Amendment_W912GY-16-T-0028-0003.pdf PDF
Questions_and_Answers_Set_11.doc DOC document
Questions_Set_10.doc DOC document
Amendment_W912GY-16-T0028-0002.pdf PDF
Asbestos_Test_Drywall_ _Knock_down_mud_Housing_units.pdf PDF
Questions_and_Answers_Set_8.doc DOC document
Question_and_Answer_Set_8.doc DOC document
Questions_and_Answers_Set_7.doc DOC document
Amendment_W912GY-16-T-0028-0001.pdf PDF
Questions_and_Answers_Set_6.doc DOC document
Questions_and_Answers_Set_5.doc DOC document
Questions_and_Answers_Set_4.doc DOC document
Question_and_Answer_Set_3.doc DOC document
Site_Visit_Sign_In_Sheet.pdf PDF
Housing_Demo_Locations_-_2016-04-26.pdf PDF
Concrete_pad.JPG JPG image
Single_unit_2.JPG JPG image
1_Garage_1_Shed.JPG JPG image
Carport.JPG JPG image
Wood_Fence.JPG JPG image
Duplex_2.JPG JPG image
Single_unit.JPG JPG image
Duplex.JPG JPG image
Back_of_duplex.JPG JPG image
Demolition_Housing_Questions_and_Answers.doc DOC document
Asbestos_survey_Bldg_187.pdf PDF
Floor_Plan_Garage_319.pdf PDF
Floor_Plan_Garage_015-019.pdf PDF
Floor_Plan_Garage_20.pdf PDF
Floor_Plan_187.pdf PDF
Contractor_Manpower_Report_User_Guide_Contractor.pdf PDF
Asbestos_survey_of_Housing_Bldgs_to_be_Demolished.pdf PDF
W912GY-16-T-0028.pdf PDF
Floor_Plan_3_BED.pdf PDF
Floor_Plan_Single_unit.pdf PDF
Floor_Plan_4_BED.pdf PDF
Fireplace_Foundation_Details_Single_unit.pdf PDF
Floor_Plan_25.pdf PDF
Show all 43

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers Set 2

1. What are the dimensions of the concrete pad at house location 25? Does this concrete have to be removed?

ANSWER: Pad is 16ft X 16ft X 4inches. Pad shall be removed.

2. Where may equipment and materials be staged?

ANSWER: Equipment may be staged in the area north of Bldgs 187 & 183. May also use the area behind (South-West) of Bldgs 18 & 319.

3. Who will dispose of the "furniture" in the housing units, the government or contractor? The Government will remove any furniture. Contractor shall remove any appliances to designated area.

4. May the brick be disposed of in the tailing concrete pile?

ANSWER: Yes. The Government will designate an area beside the concrete tailings pile for brick

5 Is it optional for the Contractor to dispose of the appliances- hot water heater, stove, refrigerator etc?

ANSWER: No. Any appliances, the Contractor will put them in the -Recycle

Appliance Lay Down Area- shown on the drawing.

6. Who removes the Satellite dishes, the government or contractor?

ANSWER: The Contractor will dispose of the satellite dish and equipment.

7. What are the landfill hours of operation?

ANSWER: The Contractor will have to research this. It depends which landfill the debris is taken to.

8. When do the Past Performance Questionnaires need to be turned in?

ANSWER: June 8, 2016. The same date and time as the Proposal.

9. Is there a gate access for demolishing of the building 20 as the fencing comes up to the building?

ANSWER: Yes. Gate #120 is located about 1/4mile to the West. Access from the main road leading to the Base Front Gate.

10. Submit general photos of the housing areas.

ANSWER: Photos Submitted.

11. Provide a site plan showing the location of housing units, garages, propane tank slabs, sidewalks and other miscellaneous items that will be demolished.

ANSWER: See separate attachment.

12. Provide pictures of the general area, housing units, and garages that will be demolished.

ANSWER: See attached photos.

13. Please confirm that all utilities, electric, water, sewer, gas, cable, data, telephone will be disconnected from the housing units and/or capped approximately 5' from each building line by the SIAD prior to starting the contract demolition work.

ANSWER: No. The government will have the propane, electric service and phone/cable disconnected. Propane shall be disconnected at the tank. The

Contractor shall remove the propane regulator (at each house) to 1ft below ground. The Contractor shall cap the water and sewer lines to within 3-5ft of the foundation.

14. Construction water will be available at an existing fire hydrant that is metered at the contractors expense. Will there be temporary construction power available?

ANSWER: No temporary electrical power is available. Water is free from the nearest hydrant, shown on the drawing. Contractor must provide their own connection to the hydrant to include a backflow stop valve.

15. It is understood the concrete and asphalt can be hauled to a recycle disposal site at SIAD; appliances, water heaters, swamp coolers, plumbing fixture, and other equipment found in the housing units will be stored at a location in the demo area for SIAD pick-up; all other demolition debris must be hauled off base to the private/public dump or fill area. Do you know where the closest dump to the project is located?

ANSWER: Nearest landfill is Bass Hill landfill ran by Lassen County, approximately 40 miles away.

16. Who is responsible for removing chain link fencing around the yards and clothes line poles/materials- government or contractor?

ANSWER: Contractor shall remove approximately 1000 linear feet of 4ft high chain link fence attached to the garages. Contractor shall also remove 3 outside clothes lines. Lines are made of standard metal clothes lines attached to

3inch metal channel T bar set in concrete. All post holes to be filled with dirt/sand

File details come from the government source that posted it. Updated .