QUESITONS_FROM_INDUSTRY.pdf
PDF 192 KB Posted
- Attached to
- Lighting protection System Service(LPS) contract
- Solicitation number
- W911RX-19-B-0007
About this file
Current Answers from industry and answers from Government
View the file
Other files
Show all 15
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
QUESTIONS FROM INDUSTRY
W911RX-19-B-0007
LIGHTNING PROTECTION SYSTEMS
AS OF
22 FEB 19
1. Can you define Perform Certification Testing, i.e., is the awarded contractor required to have specific certification and/or is there specific equipment required for this?
2. The PWS Paragraph 2.5.4.1 and 2.5.4.2 states that 2 yrs. Experience with LPS is required. I don’t have that; am I not eligible for this?
GOV RESPONSE: . Perform Certification Testing is described in Paragraph 3.2.3 (and subparagraphs) of the Performance Work Statement. Certification and experience requirements are as listed in the project work statement and are specifically addressed in question
#2 . Certification Testing will require specific testing equipment that may or may not be owned by every electrical contractor.
2. Any contractor not meeting the experience requirements of Paragraph 2.5.4 and subparagraphs will be disqualified from being awarded the contract.
3. Ospect (Short for Omnispection) is a technology platform used to inspect and collect data that geolocates and time stamps facility assets providing an organized reporting system that is reusable for future testing and data collection. This particular sample report was performed to the NAVSEA OP 5 lightning protection naval standard, but testing is easily reportable to the DA PAM 385-64 standard or others. We would like to know if this technology could be utilized for this particular project?
3. ANSWER:
The proposed format looks acceptable for visual inspections.
File details come from the government source that posted it.