W911RQ-23-R-1237 Solicitation Q-A.docx
DOCX document 14 KB Posted
- Attached to
- DPW - CMB Portable Chemical Toiletries Services
- Solicitation number
- W911RQ-23-R-1237
About this file
This combined synopsis/solicitation seeks bids for portable chemical toilet and hand wash station services at the Red River Army Depot in Texas. The solicitation requires the supplying and servicing of 38 fixed location portable toilets and 16 fixed location hand wash stations on a monthly basis. Interested vendors must submit capability statements, past performance information, and completed pricing on Exhibit B by November 10, 2022 to be considered for award. The contract will have a one year base period and four one-year options. The NAICS code is 562991 and it has been set aside for total small business. The Department of the Army Materiel Command Contracting Command Detroit Arsenal will evaluate bids based on technical capability, past performance, and price to identify the best value solution.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| W911RQ-23-R-1237 Solicitation Q-A.docx | DOCX document | |
| W911RQ-23-R-1237 Solicitation Q-A.docx | DOCX document | |
| Exhibit C - Performance Check Sheet.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| W911RQ-23-R-1237 Combined Synopsis-Solicitation.pdf | ||
| Exhibit B - Bid Sheet.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Exhibit D - Monthly Invoice Report.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Exhibit A - PWS - Porta Jon Services.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Subject: W911RQ-23-R-1237 Questions and Answers This will be updated when new questions are presented.
1. Approximately, how many units shall be provided for "FIXED LOCATION"?
Answer: There are 38 fixed locations for toilets and 16 fixed hand wash stations.
2. Is there only one or are there multiple locations?
Answer: All locations are on Red River Army Depot in Texas.
3. Bid Sheet consists of price per unit. Is it per month or per week?
Answer: Everything will be billed monthly using the "Exhibit D - Monthly Invoice Report"
4. For an example ELIN S0001 is
| CLIN | ELIN | Description | Unit of Issue | Price |
| 0001 | S0001 | Portable Toilets (SHORT TERM) Weekly service | EA |
Should I provide the price for a month or for a week?
Answer: Your “Short Term” rates should be for 30 days regardless if the unit is on location for 1 day or 30 days. The government understands the logistical cost of placing a unit and the bid should include delivery and pickup costs as well as weekly service of each unit.
5. How would you like for this proposal to be submitted?
Answer: The bid submittal details are listed in the solicitation.
6. Will requests for the quantity and type (for example, 4-standard, 2-ADA) be made within 24, 48, or 72 hours after delivery?
Answer: There are 38 "FIXED LOCATIONS" for portable toilets and 16 "FIXED LOCATIONS" for hand wash stations.
7. Is there a clause in the contract that allows for expedited payments?
Answer: There is no clause for "expedited payments". The billing will be by monthly invoicing through WAWF. See combined Synopsis/Solicitation.
8. “A number of the fixed locations are located in areas accessible only by way of unimproved roads”…. . Is a 4 wheel drive a better vehicle to handle these locations?
Answer: 2 wheel drive vehicles will be able to access the locations.
File details come from the government source that posted it. Updated .