Amendment #2 W911N2-20-R-0008.pdf

PDF 481 KB Posted

Attached to
DOWNDRAFT, PRESSURIZED, LARGE EQUIPMENT DRY FILTER PAINT AND CURE SPRAY BOOTH
Solicitation number
W911N2-20-R-0008
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

KEVIN DUFFY

717-267-8938

LETTERKENNY CONTRACTING OFFICE - ACC

1 OVERCASH AVENUE CCAM-ALK BLDG 2S

CHAMBERSBURG PA 17201

W25G1R910603VB0001

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

The Purpose of this Amendment is to post additional Questions & Answ ers and extend the date for receipt of proposals to 13 FEB 2020;

10:00 A.M. Eastern Standarrd Time.. See Summary of Changes. All other terms and conditions remain unchanged.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 4

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 06-Feb-2020

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street , County, State and Zip Code) X W911N220R0008

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

06-Jan-2020

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer X is extended, is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

06-Feb-2020

CODE

LETTERKENNY ARMY DEPOT

LETTERKENNY CONTRACTING OFFICE - ACC

1 OVERCASH AVENUE, ATTN: CCAM-ALK, BLDG 2S

CHAMBERSBURG PA 17201-4150

W911N2 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE W911N2

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

W911N220R0008

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following have been added by full text:

QUESTIONS & ANSWER’S #2

Questions & Answer’s # 2

W911N2-20-R-0008

LEMC PAINT BOOTH

Question #1: Who is responsible for cutting and sealing building wall and roof penetrations for Air Make Up Ducts and Exhaust Ducts?

Answer #1: Any structure modifications will be restored, sealed and covered by the contractor per Section 1.1.29 of the PWS.

Question #2: During the site visit it was discussed that the paint booth contractor is to saw cut the existing floor, design and install the necessary paint booth pits and foundations. As I read through the specifications on the solicitation there is nothing of the sort specified, please clarify the requirements for the successful bidder?

Answer#2: Based on the contractors model offer and scheduling of building completion; LEMC will endeavor to coordinate with the awardee-floor requirements for installation including holding cement flooring completion to allow for installation without cutting into the floor base. However all respondents must include the cost element of floor cutting and restoration as a separate cost element of their proposal and be prepared to deduct this cost (floor cutting) in its entirety if awarded the contract and LEMC is able to coordinate building completion with paint booth installation, per Section 1.1.25 of the

PWS.

Answer #2: The period for question is now concluded.

The following have been modified:

QUESTIONS & ANSWERS #1

Questions & Answer’s

W911N2-20-R-0008

LEMC PAINT BOOTH

Question #1: Will there be a site visit?

Answer #1: Yes, although the building has not yet been build, the layout is flagged and a Site Visit has been scheduled for 22 JAN 20 10:00 A.M. Eastern Standard Time.

Please note that site visit attendance is urged but is not mandatory. However, failure to attend the site visit shall not be reason for price increases to the contract after award. In order to obtain a visitors pass to attend the site visit, please submit names of all attendees to Kevin Duffy by telephone, 717 267-8938; and include the following information –name, date of birth, social security number by12:00 PM , 16 JAN 20. Contractors who do not submit this information in a timely and full manner will not be given access to the site. Questions regarding reserving for the site visit can be forwarded to kevin.a.duffy4.civ@mail.mil All attendees will meet at Building 2S, Directorate of Contracting, 1 Overcash Ave., Letterkenny Army Depot, Chambersburg, PA. Offerors are required to obtain a visitor’s pass from Badge Office Building 2 South, located beside the Contracting Office, prior to arriving at the Contracting Office. Please allow at least 45 minutes for this process. You must provide a current picture identification, vehicle registration and proof of insurance to obtain a pass. The documentation you receive with your visitor pass must remain with you during the site visit and returned after the site visit and prior to departure of the Depot

Question #2: Question on lighting- Lighting, class 1 div 2 great, however it should be a ballast free fixture with LED 6500 kalvin bulbs. This is the latest in lighting, the quote is asking for old type of lighting.

Answer #2: As long as it meets the class 1 div 2 requirements as referenced in Section 1.1.5 of the Description.

Question #3: Are you painting any type of chromate in primer or paint?

Answer #3: No, we will be using chromium 6 free paints.

Question #4: I did not see anything about humidity sensors?

Answer #4: Not required.

Question #5: I didn't see who is responsible for bringing the power to the equipment, or if we are responsible for the concrete work.(it says by other) are we the other? Just need to know what if any are your responsibility.

Answer #5: Power and air will be supplied within 25 feet of the paint booth. The concrete work will be completed by the paint booth vendor per Section 1.1.9 of the Description.

Question #6: I've put the specs of the fan into my caps program and just what I thought , the size to meet those requirements, are a 36" fan, I dont know who gave a 48" fan size but its wrong. a 48" fan would be able to handle 50,000 cfm alone for one. anyway to make sure the calculation are correct. because I know mine are. if your talking about a tube axle fan yes but thats not what is asked for a mix flow fan is asked for, they have completely different parameters.

Answer #6: The 48" fan requirements were established by our equipment engineer, so deviation from that size is not technically acceptable.

SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET

SOLICITATION/CONTRACT FORM

The required response date/time has changed from 06-Feb-2020 09:00 AM to 13-Feb-2020 10:00 AM.

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .