21R0005 Amendment 3.pdf

PDF 163 KB Posted

Attached to
Hangar Furniture and AV
Solicitation number
W50S98-21-R-0005
Issued by

About this file

This amendment modifies a solicitation to incorporate questions and answers and update specifications for high density filing and frequency converters. Products and services required include furniture, audio visual equipment, appliances, and frequency converters. Questions were due by 23 June 2021 and responses will be provided by 7 July 2021. Bids are due by 30 June 2021. This is an open market solicitation from the Department of the Army Tennessee Army National Guard for furniture and AV equipment at McGhee Tyson ANG Base in Tennessee. Installation is scheduled to begin in mid-September 2021.

View the file

Other files

Show all 16

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

REASON FOR AMENDMENT: TO INCORPORATE QUESTIONS

A.Questions 50 - 113 are hereby incoporated into this soliciation.

B. Section 9, Item Code ST9 specification update is included and incorporated into this soliciation.

C. Section 10, page 8 Frequency Convertor, L3 Communications in rooms 119 and 140 is hereby w ith 500VA-30KVA Single Phase Model AFP 2. Specificaitons are attached.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 9

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 30-Jun-2021

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W50S9821R0005

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

21-May-2021

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

30-Jun-2021

CODE

USPFO TN 134 MISSION SUPPORT CONTRACTING

123 BRISCOE DRIVE

MCGHEE TYSON ANG BASE TN 37777-6227

W50S98 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

W50S9821R0005

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET

The following have been added by full text:

QUESTIONS 50-113

50. Will the solicitation due date be extended to allow for adequate time to publish, reply and read the questions that are due on June 23? We request that the bid due date be extended to be 3 weeks after publication of responses to questions. The bid is currently due June 30 at 11:00 AM.

Answer: Reponse date is 7 July 2021 at 3:00PM EST.

51. Since this solicitation is 100% small business set aside, are all manufacturers and/or suppliers required to be a small business?

Answer: No, the prime vendor shall be a small business.

52. Is there an Attachment 8 Word document that respondents should use? If there is, will it be published so that it is accessible?

Answer: No and No

53. Is there an Excel bid document with Section 03 Item Codes Index that respondents should use? If there is, will it be published so that it is accessible?

Answer: No

54. Spacesaver Corporation is noted as a required source; however, they are a large business.

(See below) Are other high density shelving manufacturers who meet the small business mandate allowed?

Answer: No, Spacesaver is a required source.

55. If it is mandated to use Spacesaver as a large business, then will the 100% set aside noted above be removed?

Answer: No

56. Is there an Open Market product maximum total dollar amount?

Answer: No, this is an open market RFQ.

57. Ability One is no longer an authorized GSA Contractor. GSA Contract Number: GS-02F- 0139U is owned by All-Citi Toner. Will the manufacturer list be revised to reflect current and accurate information?

Answer: GSA vendors listed are for reference only and are not required sources.

58. GSA Contract Number: GS-02F-0109R is no longer owned by Bunn. Will the manufacturer list be revised to reflect current and accurate information?

Answer: GSA vendors listed are for reference only and are not required sources.

59. GSA Contract Number: GS-214-029Da is not a valid contract number for Frigidaire. Will the manufacturer list be revised to reflect current and accurate information?

Answer: GSA vendors listed are for reference only and are not required sources.

60. GSA Contract Number: GS-02F-0221W is not a valid contract number for Newel Rubbermaid. Will the manufacturer list be revised to reflect current and accurate information?

Answer: GSA vendors listed are for reference only and are not required sources.

61. D1: is a laminate top and case acceptable?

Answer: No, bid as specified.

62. D1: any grommet holes required? if yes, please provide location and quantity

Answer: Provide grommet at 30x72 desk centered.

63. D1: Steelcase materials are proprietary to Steelcase. Is it acceptable to price another manufacturer’s standard finishes and materials such as: veneer, laminate, tackboard, hardware.

Answer: Yes, Steelcase is not mandatory.

64. D2: any grommet holes required? if yes, please provide location and quantity.

Answer: Grommet not required.

65. D2: Steelcase materials are proprietary to Steelcase. Is it acceptable to price another manufacturer’s standard finishes and materials such as: laminate, tackboard, metal, hardware?

Answer: Yes, Steelcase is not mandatory.

66. D3: any grommet holes required? if yes, please provide location and quantity.

Answer: Grommet not required.

67. D3: Steelcase materials are proprietary to Steelcase. Is it acceptable to price another manufacturer’s standard finishes and materials such as: laminate, tackboard, metal, hardware?

Answer: Yes, Steelcase is not mandatory.

68. D4: any grommet holes required? if yes, please provide location and quantity.

Answer: Grommet not required.

69. D4: Steelcase materials are proprietary to Steelcase. Is it acceptable to price another manufacturer’s standard finishes and materials such as: laminate, metal.

Answer: Yes, Steelcase is not mandatory.

70. D5: any grommet holes required? if yes, please provide location and quantity.

Answer: Grommet not required.

71. D5: Steelcase materials are proprietary to Steelcase. Is it acceptable to price another manufacturer’s standard finishes and materials such as: laminate, metal, hardware.

Answer: Yes, Steelcase is not mandatory.

72. D6: is the manufacturer Steelcase or is it Stanley Vidmar? Is it Open Market or on a GSA Schedule?

Answer: This is an open market RFQ, vendors listed are for reference only.

73. WSG1: any grommet holes required? if yes, please provide location and quantity.

Answer: Grommet not required.

74. WSG1: Steelcase materials are proprietary to Steelcase. Is it acceptable to price another manufacturer’s standard finishes and materials such as: laminate, panel fabric, tack board, metal, hardware.

Answer: Yes, Steelcase is not mandatory.

75. WSG1: Is a C Leg or post legs acceptable for the mobile table?

Answer: Yes

76. WSG2: any grommet holes required? if yes, please provide location and quantity

Answer: Grommet not required

77. WSG2: Steelcase materials are proprietary to Steelcase. Is it acceptable to price another manufacturer’s standard finishes and materials such as: laminate, panel fabric, tackboard, metal, hardware.

Answer: Yes, Steelcase is not mandatory.

78. Do BBF and FF ped’s have cushion tops?

Answer: Mobile BF peds will have cushion tops. No other pedestals require cushions.

79. Do BBF and FF ped’s require both front to back and side to side file rails?

Answer: Yes

80. WSG3: any grommet holes required? if yes, please provide location and quantity.

Answer: Grommet not required.

81. WSG3: Steelcase materials are proprietary to Steelcase. Is it acceptable to price another manufacturer’s standard finishes and materials such as: laminate, panel fabric, tackboard, metal, hardware.

Answer: Yes, Steelcase is not mandatory.

82. WSG4: any grommet holes required? if yes, please provide location and quantity.

Answer: Grommet not required.

83. WSG4: Steelcase materials are proprietary to Steelcase. Is it acceptable to price another manufacturer’s standard finishes and materials such as: laminate, panel fabric, tackboard, metal, hardware.

Answer: Yes, Steelcase is not mandatory.

84. T1, T2, T3: Steelcase materials are proprietary to Steelcase. Is it acceptable to price another manufacturer’s standard finishes and materials such as: laminate, metal.

Answer: Yes, Steelcase is not mandatory.

85. T1, T2, T3: Is manufacturer’s standard top thickness acceptable if 1 3/16” thick is not available?

Answer: Yes, not less than 1” thick.

86. T1,T2, T3: Is manufacturer’s standard edge detail acceptable? Most manufacturer’s corner detail is not available with a radius corner.

Answer: Yes, square corner is acceptable.

87. ST2, ST3, ST4: Steelcase materials are proprietary to Steelcase. Is it acceptable to price another manufacturer’s standard finishes and materials such as: metal, hardware.

Answer: Yes, Steelcase is not mandatory.

88. Do ST2, ST3 require both front to back and side to side file rails?

Answer: Yes.

89. ST6 states wood veneer construction, but lists a Metallic finish. Is this item wood or is it metal?

Answer: Wood veneer construction is correct. Match finish to adjacent desk.

90. ST6: Steelcase materials are proprietary to Steelcase. Is it acceptable to price another manufacturer’s standard finishes and materials such as: metal, hardware.

Answer: Yes, Steelcase is not mandatory.

91. ST7: Steelcase materials are proprietary to Steelcase. Is it acceptable to price another manufacturer’s standard finishes and materials such as: metal

Answer: Yes, Steelcase is not mandatory.

92. ST8: Steelcase materials are proprietary to Steelcase. Is it acceptable to price another manufacturer’s standard finishes and materials such as: metal, laminate, hardware.

Answer: Yes, Steelcase is not mandatory.

93. Can E1 (Frigidaire commercial Food Service Grade Refrigerator) be supplied thru Open Market resources? Can OR EQUAL manufacturer be supplied?

Answer: Yes, this is an open market RFQ. Vendors are for reference only.

94. Model Number for E1 has been discontinued. Please advise with a new model number.

Answer: Provide equivalent product that meets specifications. No alternate product model number will be provided at this time.

95. Can E2 (Bunn three Burner Automatic Coffee Brewer) be supplied thru Open Market resources? Can OR EQUAL manufacturer be supplied?

Answer: Yes, this is an open market RFQ. Vendors are for reference only

96. Can E3 (Panasonic Countertop Microwave) be supplied thru Open Market resources?

Can OR EQUAL manufacturer be supplied?

Answer: Yes, this is an open market RFQ. Vendors are for reference only

97. Can E4 (Frigidaire Professional 30" Electric Front Control Freestanding) be supplied thru Open Market resources? Can OR EQUAL manufacturer be supplied?

Answer: Yes, this is an open market RFQ. Vendors are for reference only

98. Can E5 (Hoshizaki Sanitary Cublet Ice Machine/Dispenser) be supplied thru Open Market resources? Can OR EQUAL manufacturer be supplied?

Answer: Yes, this is an open market RFQ. Vendors are for reference only

99. E7: L3 Communications, EUROATLAS GmbH, Zum Panrepel 2, 28307 Bremen (Static Frequency Converter 5 kVA) can not be reached for pricing. Please advise on another supplier.

Also, will this product be compatible with US power & voltage? Is Model number 6401 or 4061 correct? No answer available at this time. Will include in solicitation when an answer is received from the AE firm.

100. Can AV1 Samsung Audio Visual Display, be supplied thru Open Market resources? Can OR EQUAL manufacturer be supplied?

Answer: Yes, this is an open market RFQ. Vendors are for reference only

101. Can AV2 Samsung Audio Visual Display, be supplied thru Open Market resources? Can OR EQUAL manufacturer be supplied?

Answer: Yes, this is an open market RFQ. Vendors are for reference only

102. Are installation services to be provided during normal business hours?

Answer: Yes, base duty hours are 7:00-4:30

103. Are electrical services to be provided to connect workstations, powered equipment, etc?

or are these services NIC and provided by others?

Answer: Electrical contractor on building construction will provide.

104. The Design Tex fabric for Sit On It, C2 is discontinued. Will a new fabric be selected and published thru Amendment? Fabric color and selections will be made after award.

Answer: Provide pricing based on a mid-grade fabric. Final selection will be coordinated after award.

105. Regarding the high density filing: 9’W X 35D, doesn’t allow for proposer aisle clearance.

Please advise on layout, space and product requirements.

Answer: Please see revised ST9 data sheet that was provided previously. See attached.

106. Regarding the C5 Cramer stool: Cramer is not quoting the ESD Rhino Basic chair at this time due to the ESD parts. Would they like the Fusion R+ ESD option instead? Is this an approved alternate? Provide specifications for whichever chair you submit.

Answer: This was answered in a previous set of questions. Fusion chairs is an acceptable alternate.

107. Are storage fees to be considered and quoted?

Answer: No

108. What are the anticipated furniture installation start and end dates?

Answer: Installation will begin approximately mid-September 2021

109. Are any drawings required to be submitted with the bid?

Answer: No

110. Are any cut sheets or product documentation required to be submitted with the bid?

Answer: No

111. Are any warranty documents required to be submitted with the bid?

Answer: Provide warranty information if it differs from the specification requirements.

112. Are any Environmental or other testing and technical documents required to be submitted with the bid?

Answer: No

113. Is Past Performance history and recommendations required to be submitted with the bid?

Answer: No

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .