21R0005 Amendment 1.pdf
PDF 536 KB Posted
- Attached to
- Hangar Furniture and AV
- Solicitation number
- W50S98-21-R-0005
About this file
This document provides an amendment to a solicitation for furniture and audiovisual equipment for a hangar facility. The amendment incorporates nineteen questions and answers to clarify requirements, makes quantity adjustments, and updates specifications and drawings. Furniture items include desks, tables, workstations, storage, and seating in a variety of configurations and sizes. Audiovisual equipment includes large format displays. The solicitation is issued by the Department of the Army Tennessee Army National Guard for products that must comply with the Buy American Act. The pre-bid site visit has already occurred, and any further questions are due by June 23rd.
View the file
Other files
Show all 16
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
REASON FOR AMENDMENT: To incoporate questions and quantity changes. Questions 1 - 19 are hereby incoporated into this solicitation.
Attachments include Section 06, D3 update and the maintenance FFE Adjustment.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 5
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 22-Jun-2021
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W50S9821R0005
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
21-May-2021
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
22-Jun-2021
CODE
USPFO TN 134 MISSION SUPPORT CONTRACTING
123 BRISCOE DRIVE
MCGHEE TYSON ANG BASE TN 37777-6227
W50S98 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W50S9821R0005
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET
The following have been added by full text:
QUESTIONS 1-19
Hangar Furniture Questions 21 June 2021
1. D1‐ The desk that is shown is height adjustable but is not mentioned in the specification. The confirm if D1 is supposed to be height adjustable?
Answer: Height adjustability is not required for D1 desk.
2. D3‐ It looks like this is the wrong BOM for the drawing. The BOM lists the D1 specification. This should be Steelcase universal freestanding.
Answer: Updated D3 order data sheet attached.
3. D3‐Mobile ped w/ cushion is specified. What fabric should be used? Same as the tackboard fabric?
Answer: Provide Designtex Pinpoint 3778‐402 Indigo for pedestal cushion upholstery.
4. AV2‐Samsung does not make a 43” dia. TV with all of the specifications listed. Sony manufactures one with all listed specs at 43” dia. Please advise. (to match the 55” display Sony also makes a comparable product to Samsung) Answer: Provide screen as specified. Manufacturer is not critical. Verify display is Buy American Act Compliant.
5. T3‐ notes 36 x 36 however 72 x 24 is shown. Will specify the 72 x 24 table size. Concur
6. ST9‐ Is WSI responsible of installing the rolling files after the GC installs the rails?
Answer: Rails are already installed in concrete floor slab. The awarded furniture dealer(s) will be responsible for remainder of installation.
7. Is this an all or nothing bid?
Answer: Yes
8. Both AV1 and AV2 have been discontinued. We can find similar ones by Sony with all the components. Is that acceptable?
Answer: Similar products meeting item size and description will be approved. Verify display is Buy American Act Compliant.
9. Item D3 – a. Height adj. desk list a 30”x72” surface in the BOM and shows it as a 23”x52” on the illustration page. The item description page list a 24”x72” desk with a 24”x42” return and having a 72” overhead, tackboard &light over the return. What are the correct sizes?
Answer: See revised D3 order data sheet attached. Provide Designtex Pinpoint 3778‐402 Indigo for pedestal cushion upholstery.
b. The mobile ped shows a cushion, but it’s not listed in the BOM. Does it need a cushion?
c. The ped in the illustration is a single wide file/file but the BOM list a 30” wide file/file. Which is required?
10. Item D4 ‐ Furniture item: Desk‐ 6’ rectangular carrel. The description, BOM, and illustration show it as 4’ rectangular. Which is correct?
Answer: 4’ is correct.
11. Item WSG1‐ Both of the WSG1’s are going in rm. 121 back to back, can a common center spline be used.
There’s no return support on the ends to support the overheads. What is the distance between the exterior wall and the wall that separates the workstations and the D4 desks? Can wall starts be used?
Answer: A metal stud and gypsum board partition is located between those two workstations groupings. A shared spine will not be allowed. Provide necessary support for overheads. If additional panels are needed field verify they fit between built walls. Wall start may be used if necessary.
12. Item WSG2‐ Panels on the BOM don’t match the illustration or the overall drawings. The illustration shows one wing panel and the overall shows two. Which should be followed?
Answer: Provide 2 wing panels. See below for additional panel modification
13. Item WSG4‐ a. BOM list all panels at 66”h and the illustration show 2‐36” and 2‐48” panels at desk height.
Which is correct?
Answer: See insert image below for clarification.
b. BOM list 6‐48” overheads and the illustration show 7. Which is correct?
14. Line 18 ‐ Range Hood: is this part of the FF&E package? Yes If so are we required to install?
Answer: Yes
15. Is there a charge for the electrical contractor to tie in the infeed’s to building power or is that part of their contract?
Answer: Electrical connection to building is to be provided by electrical contractor as a part of the general construction package. See detail (E‐506) below for reference.
16. Is this a single‐story building?
Answer: All furniture and AV are located on the first floor. There are second story mechanical spaces.
17. Is there a dock height unloading area?
Answer: There is not a dock height loading area at the building. There are other locations on installation that could be used with coordination.
18. Is there a staging area with level access or ramp access to all installation areas?
Answer: The bay may be utilized as a staging area with proper coordination. All Floors are sloped from the bay to the shop spaces. Access from the exterior perimeter has a stoop in some locations.
19. Item code D6 ‐ Desk 6x6 L‐shape Shop qty of 4 ‐ The item is called for the B‐7 workstation configuration. The Bill of Materials matches the photo shown with exact dimensions and parts, but the item description and the 2d desk illustration drawing indicate different sizes. Can you clarify if we are to price the workstation as shown on the photo with the Bill of Materials or shall we price the 2d drawing and item description workstation?
Answer: Bid D6 per bill of material.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .