About this file

N6247018R7008_N6247016R9003_questions.pdf

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

This amendment is issued to address questions listed below that were received by 20 May 2016.

1. Question: We would just like to inquire if the below listed effort is a new requirement or not.

Answer: No

2. If not, we’d like to request for the contractor name, contract number, and task order if there is any.

Answer: This was awarded as a Multi-Award Contract (MAC) N62470-13-D-8000

CULTURAL RESOURCE ANALYSTS INC

151 WALTON AVE

LEXINGTON KY 40508-2315

N62470-13-D-8001

ASM AFFILIATES INC

2034 CORTE DEL NOGAL

CARLSBAD CA 92011-1410

N62470-13-D-8002

HARDY . HECK . MOORE, INC.

1507 NORTH STREET, SUITE 1

AUSTIN TX 78756-2656

3. Is there an existing contract/incumbent?

Answer: See question 2

4. If so, who?

Answer: See question 2

5. a. Where is the majority of work envisioned?

Answer: The work will occur worldwide, including primarily NAVFAC Atlantic’s Area of Responsibility (AOR) which includes the continental US (CONUS), and areas outside of the continental US (OCONUS). OCONUS areas include the Caribbean and areas within NAVFAC EURAFSWA (Northern Africa, Europe, and Bahrain); and NAVFAC PAC AOR (Hawaii, Marianas, Guam, Japan, Singapore, Korea). Additionally, the services provided under this contract may be used on a case by case basis in support of various other Department of Defense Commands and Installations

b. Put another way, is there a specific need driving this?

Answer: See above.

6. Are we to mail only one hard copy of our Response, or do you want more than one hard copy, and/or additional copy on Disc?

Answer: One hard copy; and the copy on Disc is an option but would be much appreciated.

7. Should the contractor include evidence of SAM registration, or is simply acknowledging that we are registered in SAM sufficient? (We ask this question because our full SAM record is about 10 pages, which would significantly factor into the 20 page limit)

Answer: Acknowledge Active SAM Registration

8. a. At this time, must we provide evidence that our firm is capable of performing all services listed on Page 2 of the sources sought notice?

Answer: Yes

b. In other words, if we do not provide one of these services, must we list a subcontractor who can fulfill it?

Answer: Yes

9. May more than three examples be included? If so, do all examples need to be from within the last three years and over $50,000, and include all information requested under Number 1 on page 3 of the sources sought notice, or may some projects outside of those parameters also be submitted?

Answer: No, only 3 projects may be submitted.

10. Is a common carrier such as UPS or FedEx acceptable for delivery of our response, or will it be permissible for one of our employees to deliver the package?

Answer:

Reponses shall be submitted to the following address:

If sent by mail or private courier:

Naval Facilities Engineering Command, Atlantic Mailroom Attention: Kimberly Pryor, Code ACQ21 6506 Hampton Blvd.

Norfolk, VA 23508-1278

Responses shall be submitted in sealed envelopes/boxes marked in the bottom right corner

“N62470-16-R-9003 DO NOT OPEN IN MAILROOM”

NOTE: If hand-carrying or express mailing response, the offeror is advised that all visitors must have a CAC Badge (NSA Hampton Roads), RAPIDGATE badge, or Retired Military ID Badge to access the NAVFAC Atlantic Lafayette River Annex.

RESPONSE WILL NOT BE PICKED UP AT THE GATE.

Commercial couriers, such as FEDEX, DHL or UPS follow different procedures and may not be required to submit the above information. Offerors should check with their intended courier to ensure they have access to the Navy bases.

11. We note the requirement for the SOC to use Times New Roman 12-point font minimum.

Can a smaller type face be used in tables or graphic figures?

Answer: No, Times New Roman, 12 point font minimum.

12. Item 3 requests evidence of support facilities necessary for this program. Can you please clarify support facilities? For this contract we assume this includes laboratories, remote offices, curation facilities, etc. but would like confirmation.

Answer: Support facilities include laboratories, remote offices, curation facilities, etc.

File details come from the government source that posted it.