EPTS_N00421-15-D-0009_Response_to_Questions_110315.docx
DOCX document 20 KB Posted
- Attached to
- Engineering Products and Technical Services
- Solicitation number
- N00421-15-R-0009
About this file
Response to Questions 11/3/15
View the file
Other files
Show all 24
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
EPTS N00421-15-R-0009 Questions for Amendment 0003 11/3/15
1. Question: Can a small company submit a proposal for a portion of the work.
Answer: No. Need to provide a proposal for the entirety of the effort or team with another offeror
2. Question: The Nondisplacement of Qualified Workers Compliance Plan is numbered Section L 2.2.2, which is then followed by 2.2 Understanding the Work. If ordered sequentially, the outline should be 2.1.2, which follows 2.1.1 Key Personnel Resumes. Does the Government intend to correct this apparent typo error?
Answer: See amendment 0003 section L-2
3. Question: Will the government please clarify whether 10 point or smaller Times New Roman or Arial can be used in tables and graphics?
Answer: section L-1 part A paragraph 2.0
4. Question: Will a Glossary/Acronym List and Cross-Reference Matrix count toward page count?
Answer: See amendment 0003 section L-1 table
5. Question: The RFP indicates that the Program Manager position is only a half-time position. With the complexity and scope of this contract, recommend that the Program Manager hours be increased to be full-time - 9600 hours.
Answer: No.
6. Question: The list of categories on page 33 includes Electronic-Mechanic Assembler, Senior and Electronic-Mechanic Assembler. These two categories are not in the list on page 34 and there are no labor category descriptions. Can labor category descriptions be added with associated hours for each of the CLINs and periods of performance.
Answer: See amendment 0003 for labor category changes.
7. Question: The list of labor categories on page 9 (with hours) and page 33 includes Electronic-Mechanic Assembler, Senior and Electronic-Mechanic Assembler. These two categories are no in the list on page 34 and there are no associated labor category descriptions. Request that labor category descriptions be added to the RFP for these two positions.
Answer: See amendment 0003 for labor category changes.
8. Question: The Technical Editor, Senior labor category appears in page 9, Level of Effort and on page 33. However, it is not included on page 34 and a description of the category is not in the Labor Category Descriptions. Did the Government intend that this category be the Analyst, Senior position that is in the table on page 34 and that is in the Labor Category Descriptions? If yes, then we recommend that the table on page 9 and the list on page 33 delete Technical Editor, Senior and be replaced by Analyst, Senior.
Answer: See amendment 0003 for labor category changes.
9. Question: The list of labor categories on page 9 and on page 33 do not include the categories of Maintenance Technician, Senior and Cable Splicer; however, these titles appear in the list on page 34 and there are labor category descriptions provided. Is it the Government's intention that these two categories are replaced by the Electronic-Mechanic Assembler, Senior and the Electronic-Mechanic Assembler.
Answer: See amendment 0003 for labor category changes.
10. Question: The Workforce section of Volume 2 indicates 10 pages for Displacement and 20 pages for resumes. There are 11 resumes required which will occupy 22 pages. It also would be beneficial to include an introduction. Recommend that the Government state that the Workforce section is limited to 30 pages with 2 pages per resume and allow for an introduction to the section in addition to the displacement response.
Answer: See amendment 0003 Section L-1 table for changes.
11. Question: The RFP contains several references to the importance of Quality in the performance of the contract (page 20, paragraphs 4.0, 4.1 and 4.2; Attachment 1 - QASP; page 88 clause 52.246-11 Higher Level Contract Quality Requirement). Would the Government consider the addition of a Quality Control inspector and associated hours to this RFP?
Answer: No.
12. Question: Page 115, Section 2.1.1.3 indicates that letters of intent for potential new employees should be provided in Volume 2. Should these be included in the Workforce section and not included in the page count or should they be placed in Volume 4 - Cost/Price?
Answer: Should be in both. Does not count towards page count.
13. Question: It appears that the Amendment 1 SF30 block 2 is a typo reflecting Amendment 0002. Would the Government please correct the typo?
Answer: There was a computer glitch with the original RFP and it could not be posted in FBO. We are currently on amendment 0003.
14. Question: Would the Government please validate the effective date in Block 3 of the SF 30? It currently reflects 11/12/15, which appears to be incorrect.
Answer: See block 3 of amendment 0003.
15. Question: Would the Government please clarify if they desire both hard copies and electronic copies, or if they only desire electronic copies on a CD-ROM?
Answer: hard copies and a CD-RM
16. Question: Would the Government please confirm the delivery address in Section L - 4.0 is accurate?
Answer: Confirmed
17. Question: While we understand the Prime must submit 3 Past Performances, would the Government please clarify if the Prime, principal subcontractors, and critical team members are all allowed up to three Past Performance citations?
Answer: Confirmed
18. Question: Would the Government please confirm that Consent is only required for a subcontractor/team member identified as a principle subcontractor or a critical team member?
Answer: Confirmed
19. Question: In section L - 4.1(b), the Government states that no cost/price data shall be included in technical volumes. Please clarify that Volume 1 is not considered a Technical Volume, as this is where the Government is requiring the Small Business Plan and as such, will include cost/price data in the Individual Small Business Subcontracting Plan for the resultant contract.
Answer: Confirmed
20. Question: Is it the Government's intent for this solicitation to be evaluated based on "Best Value"? If so, would the Government please remove DFAR 5252.215-9524 BASIS FOR AWARD as this is applicable to Low Price Technical Acceptable evaluation criteria?
Answer: Amendment 0003 Section M removed clause 5252.215-9524 BASIS FOR AWARD.
21. Question: Would the Government please provide guidance on what Volume the proposal Cover Letter should be attached?
Answer: See amendment 0003 section L-1
22. Question:
a) The RFP states, "BS degree in engineering, computer science, or information systems or an AS degree in electronics, computer science, or radar technology and 8 years of experience in engineering management and supervision of a project in systems engineering or the design of or field service of ATC&LS. AND At least 5 years of experience in engineering management and supervision of a project in systems engineering or the design of or field service of ATC&LS."
Answer: See amendment 0003 section C Personnel Qualifications.
b) Would the Government accept a BS degree in electronics, computer science, or radar technology and 13 years of engineering management as equivalent in this category?
Answer: See amendment 0003 section C Personnel Qualifications
23. Question: Would the Government accept the qualifications in the NAVAIR standard labor categories for Program Manager? This allows for an experience substitution for the degree requirement.
Answer: See amendment 0003 section C Personnel Qualifications
24. Question: Recommend that the Government add the labor category of General Clerk III in addition to the Administrative Assistant. The General Clerk offers a more cost-effective solution to project support than just the Administrative Assistant.
Answer: See amendment 0003 section C Personnel Qualifications
25. Question: The Cable Splicer labor category per the Wage Determination Descriptions requires the candidate work with telecommunications type cable used along highways. It does not contain the requirements for the type of work that the assembler-mechanic performs. Recommend that the Government include labor categories of Senior Electronic-Mechanic Assembler and Electronic-Mechanic Assembler.
Answer: See amendment 0003 section C Personnel Qualifications
File details come from the government source that posted it. Updated .