Questions_and_Answers_-_N0018918Q0378.doc
DOC document 31 KB Posted
- Attached to
- Edutainment Speaker Services
- Solicitation number
- N0018918Q0378
About this file
Questions_and_Answers_-_N0018918Q0378.doc
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| N0018918Q0378_Amendment_0003.pdf | ||
| Contract_Pricing_Workbook.XLSX | XLSX spreadsheet | |
| N0018918Q0378_Amendment_0002.pdf | ||
| N0018918Q0378_Amendment_0001.pdf | ||
| N0018918Q0378.pdf | ||
| Contract_Pricing_Workbook.XLSX | XLSX spreadsheet | |
| Past_Performance_Report_Form.doc | DOC document | |
| WD_2015-4341_Rev_8.txt | TXT text file | |
| N0018918Q0378_Synopsis.doc | DOC document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers for Solicitation N0018918Q0378 Edutainment Speaker Services Question #1: Can you clarify whether the participants will have completed safeTALK or ASIST training prior to this requirement?
Answer #1: There is no requirement for that training. The vendor just has to meet the DoD brief requirements, and edutainment plus the video we have stated in the PWS.
Question #2: Does the 10-page limit for Volume 1 include the CD-ROM?
Answer #2: No. The 10-page limit for Volume 1 is in addition to the CD-ROM.
Question #3: Can a Standard Form 182, Authorization, Agreement and Certification of Training) be used as a Past Performance submission?
Answer #3: No. All Past Performance submissions should be from previous contracts. As stated in the PWS, a contract is defined as a single contract or a single task order placed under an Indefinite Delivery/Indefinite Quantity (ID/IQ) contract, a Blanket Purchase Agreement (BPA), or a Federal Supply Schedule. Additionally, quoters may submit, as part of its (up to) three (3) past performance contracts, a combination of up to three (3) delivery orders (DOs), task orders (TOs), technical direction letters (TDLs), and/or technical area tasks (TATs) placed under an ID/IQ or BPA. Such a combination of DOs, TOs, TDLs and or TATs must also meet the requirements stated above: each individual example in the combination must demonstrate at least one (1) year of completed performance and have been performed within five (5) years of the solicitation issuance date.
Question #4: Must a CD-ROM be submitted via snail-mail through USPS or can a digital link to the 14-minute video on website /YouTube suffice for the Factor I: Technical requirement?
Answer #4: You have the option of providing an electronic link to a video instead of the CD-ROM. The solicitation has been amended to reflect this change (Amendment #2).
Question #5: The solicitation specifies on page 9: For the purpose of preparing a price proposal, the contractor shall assume that the basic period of performance will include (15) base events and (5) option period events. The Government will evaluate the price proposal for the base period and option period. However, under “Places and Period of Performance” on Page 41, there are 21 total locations listed with no differentiation of what is the base and what is the option period. Can you please clarify?
Answer #5: There are no option periods for this requirement. All references to option periods were removed with Amendment #2.
Question #6: Does my Edutainment curriculum have to be approved by CNIC?
Answer #6: It does not have to be CNIC approved, however it MUST cover all requirements listed in the PWS.
Question #7: Will each installation provide Behavioral Health personnel for Sailors who may experience negative triggers from the content? If not, should I provide that service?
Answer #7: We can provide onsite support. However, this is supposed to be Edutainment and should NOT be triggering in any manner.
Question #8: “In order to be eligible for award, the quoter shall be a small business under the NAICS 611430. The quoter shall submit documentation substantiating this qualification as a matter of responsibility.” What form of documentation is required?
Answer #8: There is no specific format, but you just need to demonstrate that you are a small business under NAICS 611430. For example, you can include a certified statement in your technical submission stating that you are a small business under NAICS 611430. You can also provide a copy of your System for Award Management (SAM) registration showing that you registered as a small business under NAICS 611430.
Question #9: The quoter shall complete a “Past Performance Information Form” for each reference submitted.” Is this the same form that is sent to and returned directly to Shannon?
Answer #9: This has been removed from the solicitation (Amendment #3). Please disregard.
Question #10: The solicitation requires submission of a CD ROM for Factor I: Technical.
As the submission is electronic, how should this be done? We can provide links to quite a few Youtube videos or from our website, not necessarily 10-15 minutes in length, or upload and send a link for an edited one specifically made for the submission. Which route should we take?
Answer #10: This is addressed in question #4. However, if you do submit an electronic link, the video does need to be 10-15 minutes in length as stated in the PWS.
File details come from the government source that posted it.