Amendment 00005 Q A.doc
DOC document 52 KB Posted
- Attached to
- ELECTRONIC SECURITY SYSTEM MAINTENANCE SERVICE
- Solicitation number
- HSHQEC-10-Q-00009(1)
About this file
RFQ HSHQEC-10-Q-00009 AMENDMENT 000005 PRE-QUOTE CONFERENCE QUESTIONS AND ANSWERS
View the file
Other files
Show all 22
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
RONALD REAGAN BUILDING
ELECTRONIC SECURITY SYSTEM MAINTENANCE REQUIREMENT
REQUEST FOR QUOTES HSHQEC-10-Q-00009
QUESTIONS AND ANSWERS
Question 1: Are the resumes to be included in the 15 page limit of the Management Plan for the proposal?
Answer: Excluding the cover page and past performance forms and questionnaires, the technical proposal (covering all non-price factors) is limited to fifteen (15) pages in at least 11 pt. font and 1” margins. Pages in excess of this limitation will not be evaluated.
Question 2: Will FPS provide/allocate space in the RR Bldg for the Technical staff of contractor
Answer: Yes Question 3: Does the contractor have to furnish the past performance narrative with the Management plan or it can be attached separately.
Answer: The vendor’s technical quote shall consist of relevant past performance and management approach. See “Quote Submission Requirements” outlined on Pages 29 through 34, in the “Solicitation/Contract for Commercial Items”.
Question 4: On Pg 10 of the List of equipment it is mentioned that the list has been supplied for the (246) readers and the (284) Emergency call boxes. On Pg.4-8 there are 351 stations and their respective locations listed. What devices is this list for? Please, supply lists of equipment for both readers and intercoms if available.
Answer: Question is deferred. Will be addressed in a subsequent amendment to the RFQ.
Question 5: It is not clear what the purpose of Attachment 6 “Price element Breakdown” is, please advise . Also, in the solicitation we have been provided with a “schedule of prices form”. Is the contractor supposed to send both forms as part of the proposal or just the “schedule of prices”?
Answer: The contractor shall submit both the “Schedule of Price Form” and shall also provide a detailed breakdown of its proposed unit prices for each contract line item. The Government suggests that the contractor complete Attachment 6 “Price Element Breakdown. Attachment 6 serves as a pro-forma for the expected format of the price element break down. See Price Quote Submission outlined on Page 33, Paragraph 3, Subparagraphs B and C of “Solicitation/Contract for Commercial Item” in the Request for Quotes Question 6: The EPA is part of the current contract Answer: Yes Question 7:. Is the EPA participating in the new contract?
Answer: the current requirement does not include EPA. The current requirement includes Customs and Border Protection Agency occupied space located with the EPA West Building at 1301 Constitution Avenue, NW, Washington, D.C.
Questions 8: FPS MDI currently has a System Administrator. Will this position be required by FPS in the new contract?
Answer: Yes, Refer to revised Position Description incorporated in the RFQ by Amendment 00005 at www.fedbizopps.gov.
RONALD REAGAN BUILDING
ELECTRONIC SECURITY SYSTEM MAINTENANCE REQUIREMENT
REQUEST FOR QUOTES HSHQEC-10-Q-00009
QUESTIONS AND ANSWERS (Cont.)
Question 9: CBP MDI currently has a System Administrator. Will this position be required by FPS in the new contract
Answer: Yes, Refer to revised Position Description incorporated in the RFQ by Amendment 00005 at www.fedbizopps.gov.
Question 10: FPS has not started their HSPD-12 upgrade and new Access Control System. Based on this, are the Key Employees required to be MDI Certified?
Answer: Key Employees are required to be experienced in MDI badging equipment and MDI access control equipment maintenance. See also Section 1.38.1.3 in the Request for Quotes.
Question 11: The current contract requires a Project Manager for a period of 24 hours (or 3 days) per week on-site. Will this be a requirement under the new contract?
Answer: Question is being deferred. Question will be addressed in a subsequent amendment to the RFQ.
Question 12: The device counts as outlined in the RFQ do not seem to account for the entire building and may only be for a specific area of work, as they are much smaller quantities than are currently present. Will a new device count list be provided with updated information for the entire building?
Answer: See Item 5 of RFQ Amendment 000005 concerning Additional Supplemental Facility Information.
Question 13: The current contract uses an electronic database to initiate service requests, track requests, and provide monthly reporting on requests. Is this electronic database a requirement of the new contract?
Answer: Yes. Vendors are reminded to consider this in addressing the communication plan under the Management Approach Factor. See also Section 1.31, Service Request Response System and Section 1.32, Service Request Response Guidelines in the Request for Quotes Question 14: The current contract uses an electronic timecard system with biometric verification, provided by the contractor to provide clock in/out timekeeping of each technician and monthly reporting. Is this system along with the monthly reporting to be provided with the invoice a requirement of the new contract?
Answer: Yes
RONALD REAGAN BUILDING
ELECTRONIC SECURITY SYSTEM MAINTENANCE REQUIREMENT
REQUEST FOR QUOTES HSHQEC-10-Q-00009
QUESTIONS AND ANSWERS (Cont.)
Question 15: How are these services currently performed (in house, contractor)?
Answer: Services are currently performed by Contractor
If by a contractor, Question 16: What is the Contractor Name?
Answer: M.C. Dean, Inc.
Question 17: What is the Contract Number?
Answer: HSCEEC-09-D-0003
Question 18: When was the contract awarded?
Answer: September 26, 2008
Question 19: When does the contract expire?
Answer: The contract currently expires on 03/31/2011; this date is subject to extension.
Question 20: What are the contract Period of Performance terms? (i.e. base and 4 one-year options, etc.)
Answer: six (6) month base period, One (1), six (6) month Option period and two (2) additional three (3) month Option periods.
Question 21: What type of Contract was awarded (Firm Fixed Price, ID/IQ, etc.)
Answer: Firm Fixed Price with IDIQ line items components over $200 and overtime.
Question 22: How was the contract awarded (Full & Open, HubZone set-aside, Small Business Set-aside, Sole Source, etc.)
Answer: Full & Open
Question 23: What is the current contract value or ceiling?
Answer: Estimated $1,458,167.03.
Question 24: The spare/stock equipment list provided in the RFP shows devices that are predominately use for an intrusion detection setup. Is intrusion detection used in the building?
Answer: YES
Question 25: Is it being controlled through the MDI system?
Answer: YES
RONALD REAGAN BUILDING
ELECTRONIC SECURITY SYSTEM MAINTENANCE REQUIREMENT
REQUEST FOR QUOTES HSHQEC-10-Q-00009
QUESTIONS AND ANSWERS (Cont.)
Question 26: If so, how many zones /area are being protected and what are the device counts for these areas (Motions Detectors, Window Contacts, etc).
Answer: There are no motion detectors, window contacts in the RRB base building.
Question 27: The equipment list shows the number of readers and door controllers installed within the building, but it does not break out the number of double doors or doors that use badge in and out functions. Can you list the number of doors that fall into category of single read in, single read in/out, double read in, and double read in/out configuration?
Answer: YES
Question 28: During the walkthrough we visited three closet locations. It looks as if all panels are centrally located in the closets. Are there any panels or power supplies located in the building that are not in a local closet?
Answer: NO
Question 29: Is there a count of the system power supplies located out in the field?
If so, what type of equipment are they supporting (e.g. CCTV, reader, aux devices, locks)?
Answer: See Item 5 of RFQ Amendment 000005 concerning Additional Supplemental Facility Information.
Question 30: Is there a requirement for battery backup period for these power supplies (20 min, 2 hour, 4 hour, etc)?
Answer: No
Question 31: Are there any UPS systems that the winning maintenance provider would be responsible for under this contact? If so, what are the quantities, type, size, and back up time currently installed?
Answer: All UPS work is under GSA's Allstar contract and they sub it out.
Question 32: During the walkthrough it was noted that network switches/routers are install in various closets, but none are on the list of equipment. Will the contractor be required to maintain these?
Answer: See Item 5 of RFQ Amendment 000005 concerning Additional Supplemental Facility Information.
File details come from the government source that posted it. Updated .