RFP_Questions.pdf

PDF 297 KB Posted

Attached to
ServiceNow Federal contract opportunity
Solicitation number
HB0001-18-R-0012
Issued by
Department of Defense Cyber Command

About this file

RFP Questions Received

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to ServiceNow, newest first.
File Type Posted
HB0001-18-R-0012-P0002.pdf PDF
ServiceNow_RFP_Questions_V2.docx DOCX document
HB0001-18-R-0012-P0001.pdf PDF
Asset_Config_Management_SOW_Final.pdf PDF
10-SIP_Instructions.pdf PDF
ACS_050515_eform.pdf PDF
J6_forms.pdf PDF
SIP_050515_eform.pdf PDF
SSO_Toolkit_CONOPS_final.pdf PDF
Language_Immersion_Trip_February_2015.pdf PDF
Foreign_Travel_Questionnaire.pdf PDF
HR_Toolkit_Conops__Task_Management.pdf PDF
Asset_Config_Management_Conops_Final.pdf PDF
SCI_Pre_Screen_Questionaire_DEC_2017.pdf PDF
SCI_Reporting_Memo.pdf PDF
HR_Toolkit_Process_Flows_Final.pdf PDF
HR_Toolkit_SOW_FINAL.pdf PDF
US_Cyber_Command_Pre_Screen_Notice_20180308.pdf PDF
FY18_Software_Order.pdf PDF
Source_Selection_Plan_-_Service_Now.pdf PDF
FORM_4414_Rev_12-2013_fillable_(Savable).pdf PDF
Religious_Mission_Trip_February_2015.pdf PDF
CS_050515_eform.pdf PDF
HB000118R0012.pdf PDF
SF312.pdf PDF
SSO_Toolkit_SOW_final.pdf PDF
SCI_ATTESTATION.pdf PDF
Questionaire_Response_Attachment_20180119.pdf PDF
ServiceNow_SOW_General_Provisions_final.pdf PDF
Show all 29

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

ServiceNow RFP Questions

Question #1: Sub-factor 2 of the reference states “Price proposals will be evaluated based off a percentage discount from GSA Schedules for supplies and services”. Percentage discounts from different rates from different labor categories on different schedules aren’t directly comparable. Can the Government confirm that this factor will be evaluated as pass/fail, as determined strictly by the presence of discounts offered? If not, please describe how the Government will evaluate discounts from rates that aren’t comparable.

Answer: The fact that the discount is available and mapped out is the pass/fail criteria. The value of the three (3) initial orders (wuth applied discounts) will be sued for trade-off purposes.

Question #2: Section 2g Table 4 referenced “Reps and Certs” as part of the volume submission yet this is not mentioned anywhere else in the Source Selection Plan. Reps and Certs were not also included in the solicitation. If the Offeror is registered in SAM.gov, can they use its online Reps and Certs for submission? If not, can the government please provide the Reps and Certs?

Answer: Reps and Certs should be submitted within the proposal. The reps and certs should verify vendor has an active and complete account prior to submission.

Question #3: May the offeror apply different discounts from GSA schedule to the labor and software since the software is acquired from the OEM vendor and pricing is determined by them.

Answer: Yes, the offeror may apply different discounts from the GSA schedule to the labor and software. Pricing must be clear within the proposal.

Question #4: Can the offeror assume that a discount to be applied to “all software that may be added to the GSA schedule” refers only to software acquired from Service Now since software acquired from yet to be determined sources cannot be priced at this time.

Answer: Yes, only ServiceNow software will be accepted and considered for this requirement.

Question #5: In Source Selection – 2g. Page Limitation – The government states “Cover pages, tables of contents, Past Performance Questionnaire, and glossaries shall not be counted as part of the proposal’s page count”. Can the government confirm that past performance is neither a requirement nor included as a subfactor of the Technical Volume?

Answer: Past Performance was an example, however, this is not an evaluation factor for the proposals.

Question #6: In HB000118R0012 Box 8 has 12 PM June 22 proposal submission due date; the Source Selection Plan states a due date of 6/15 without a time. Since HB000118R0012 is the contract document we assume that this is the correct due date and time. Can the government please confirm soonest as our team is working to the June 22 deadline.

Answer: The due date for proposal submissions is June 15, 2018 at 1700 EDT.

Question #7: Can the government confirm that the Supply Chain Risk Management (SCRM) plan is required? If yes, which volume is it to be included in, and is the SCRM plan exclude from page count? Lastly, if the SCRM plan is included can the government please detail what are the evaluation factors for it.

Answer: The RFP has been amended to state 30 Days after Award, in section 13. Deliverable will be based on a task order placed against the BPA.

Question #8: Please confirm the contract start date so that pricing can be properly estimated.

Answer: The contract award/start date is estimated to be on July 1, 2018.

Question #9: Sub-Factor 1 for Security states that the offeror demonstrate that they possess a Facility Clearance level a Top Secret/SCI Level by due date… Can the government confirm that a Top-Secret Facility Clearance is the requirement?

Answer: Yes, a Top-Secret Facility Clearance (FCL) is a requirement for this contract.

File details come from the government source that posted it. Updated .