Q A 1.pdf
PDF 78 KB Posted
- Solicitation number
- GS-01P-12-BZ-D-0015
About this file
Response to Questions -Set 1
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| FormSF30.pdf | ||
| Amendment 0004 Attachment 1 Addendum No. 1 Montpelier Federal Building - 07-19-12 1 .zip | ZIP file | |
| Q A 4.pdf | ||
| Q A 3.pdf | ||
| Q A 2.pdf | ||
| FormSF30.pdf | ||
| Sign In Site Visit 2.pdf | ||
| FormSF30.pdf | ||
| Notice of 2nd Site Visit.pdf | ||
| Preproposal Minutes Post.pdf | ||
| FormSF30.pdf | ||
| Per-Proposal Conf Notice.pdf | ||
| Pricing Worksheet Blank.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| RFP Post Final.pdf | ||
| RFP Final No Spec.pdf | ||
| Pricing Worksheet Blank.xlsx | XLSX spreadsheet |
Show all 16
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
GSA New England Region
U.S. General Services Administration Thomas P. O'Neill, Jr. Federal Building 10 Causeway Street Boston, MA 02222 www.gsa.gov
DATE: 05 July 2012
Solicitation GS-01P-12-BZ-C-0015
Multiple Award, Indefinite Delivery/Indefinite Quantity (IDIQ) Contract for Construction Services for GSA Owned Federal Facilities in Vermont
Questions and Answers 01
1. Q: Who is responsible for purchasing Builder’s Risk Insurance and who is responsible for paying for State and Local Building Permits?
A: All insurance and permitting costs are the responsibility of the Contractor.
2. Q: Is Form 527 required with our response or can Audited Financial Statements be provided in lieu of Form 527?
A: You can submit either the 527 or certified financial statements.
3. Q: Is our write up on the Environmental Considerations Plan part of our 50 page limitation on the Management Plan?
A: The 50 page limit only applies to the Management Plan. The Environmental
Considerations Plan is not part of it.
4.Q: Section II.B.2 Contractor Team Arrangement, 2nd section, paragraph b states prime contractor must complete 50% of the cost of contract with their own employees in accordance with FAR Clause 52.219-14. Is this only if you are in an arrangement with significant subcontractors? Paragraph 3 of the referenced FAR Clause states that for general construction, the concern will perform at least 15% of the cost of the contract, not including the cost of materials, with its own employees. Are you requiring 50% and if so, is the 50% based on cost of the project minus materials.
A: Amendment 0001 will change this percentage to require at least 15% of the cost of the contract, not including the cost of materials, to be performed by the prime contractor. This applies to all subcontracts whether a major teaming or partnering arrangement or a collection of small subcontracts for various functions.
File details come from the government source that posted it. Updated .