Contractor_questions_and_answers_group_four.pdf

PDF 87 KB Posted

Attached to
Industry Day Invite Informational forum AIM 129 Missile Rail Launcher
Solicitation number
FA8554-17-R-0004
Issued by

About this file

Contractors questions and answers group four.

View the file

Other files

File Type Posted
Question_and_Answer_Group_One.pdf PDF
Industry_Day_Atendees.xlsx XLSX spreadsheet
Contractor_questions_and_answers_group_Five.docx DOCX document
Rolled_Back_Drawings.zip ZIP file
MRL_Industry_Day_Engineering_with_Exploded_Views_and_Changes_13_Apr_17.pptx PPTX presentation
Coating_Change_List.xlsx XLSX spreadsheet
Change_in_Coating_Decision.docx DOCX document
MRL_Industry_Day_Slides.pptx PPTX presentation
Coated_vs_No_Coating_List.xlsx XLSX spreadsheet
654477_Current_J-9.pdf PDF
Pre-Award_Qualification_due_date_extended.pdf PDF
Contractor_Questiond_And_Answers_Group_Three.docx DOCX document
Contractor_questions_and_answers_group_two.docx DOCX document
Contractor_questions_and_answers_group_one.docx DOCX document
Pre-Award_Source_Qual_MRL_Final_12_Oct_2016_(003).pdf PDF
Agenda.pdf PDF
SOW.pdf PDF
Agenda.pdf PDF
CDRLs.pdf PDF
Show all 19

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Contractor’s questions and answers group four

Q&A reflect the acquisition as it is at this time. Until a RFP is released which will include the SOW, the requirements are subject to change. The final requirement will be reflected in a RFP.

1. Are all of these parts pre‐drilled for the field?

Answer: All parts are drilled by the vendor to meet the dimensional requirements of the each drawing. The warfighter in the field performs no drilling or machining.

2. Are these close tolerance?

Answer: Yes. Normal drawing tolerances of .XX = +/‐ .03 in and .XXX = +/‐ .010 in. Some tolerances on individual drawings could be as small as + .000 ‐ .001 in.

3. What is the spray on coating?

Answer: The Diamond‐Like Carbon (DLC) and Plasma Electrolytic Oxidation (PEO) coatings are not spray‐ on coatings.

4. When are these changes coming that are referred to in the industry day slides?

Answer: These changes are for informational purposes only. If they occurred, they would be after award and the awardee would be compensated according. These changes referred to are not to be built into a proposal.

5. How did the TDP get in the current situation; where it needs to be updated?

Answer: The original manufacturer divested themselves from the launcher and no longer updated the TDP. The current manufacturer indicated they would provide an updated TDP but the price for the update was unobtainable.

6. Will the hanging paper be available with the TDP?

Answer: Yes, it is part of the TDP.

7. Is it safe to say there is no missing data?

Answer: To the best of our knowledge, there is no missing data.

8. What kind of effort will be needed to update the TDP?

Answer: This will be IAW the SOW paragraph 3.1 and its subparagraphs.

9. When will we get the final TDP?

Answer: It is estimated that the complete TDP will available via FedbizOpps.gov by 17 April 2017.

10. Do we need the TDP to respond to the SAR?

Answer: Not the complete TDP. The top level drawings of the MRL and the Sub‐Assemblies are more than adequate for the creation of a SAR. The Top level drawings were loaded on FedBizOpps.gov on 7 March 2017

11. Is DS32050‐116, part of the top level drawing?

Answer: It is called out on the top level drawings of the MRL and the Sub‐assemblies and is included in the the top level drawings that were uploaded on 7 March 2017.

12. How do we get a point of contact from Lockheed for the classified coating that is required?

Answer:

Kent T. Palmer Material Engineer Senior Staff, SM F‐16 HAVE GLASS Operations, Tec 817‐777‐6678 Kent.t.palmer@lmco.com

13. The data referenced that would be available with the presentation can be found as follows:

Answer:

DS32050‐116 Part I and II/DS32050‐550 Part II‐ These can be found in the top level drawing that was uploaded on 7 March 2017 Drawing 9579722‐10 (J‐9) Cage 98752‐ This is uploaded simultaneously with these questions. Itemized list of what items will be coated and with which coating (LAU‐128)‐This is uploaded simultaneously with these questions.

File details come from the government source that posted it. Updated .