FA8126-15-Q-0210_Q A.docx

DOCX document 20 KB Posted

Attached to
Interface Test Adapter for B2 Test Program Set Development
Solicitation number
FA8126-15-Q-0210
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
FA8126-15-Q-0210_Amendment_0003.pdf PDF
FA8126-15-Q-0210-0002_Amendment_.pdf PDF
FA8126-15-Q-0210_Q A.docx DOCX document
FA8126-15-Q-0210_Q A.docx DOCX document
FA8126-15-Q-0210_Q A.pdf PDF
FA8126-15-Q-0210_Q A.docx DOCX document
FA8126-15-Q-0210_Q A.docx DOCX document
FA8126-15-Q-0210-0001.pdf PDF
SGFP-Atch3AppB-FMMPLRUITA-111015.xlsx XLSX spreadsheet
DI-NDTI-80603A_Test_Procedure.pdf PDF
DI-NDTI-80809B_Test_Inspection_Report.pdf PDF
SGFP-Atch3AppB-FMMPLRUITA-111015.pdf PDF
DI-ADMN-81250A_Conference_Minutes.pdf PDF
FA8126-15-Q-0210.doc DOC document
DI-ADMN-81373_Presentation_Material.pdf PDF
DI-SESS-81000E_Product_Drawings_Models_and_Associated_Lists.pdf PDF
A007.pdf PDF
DI-MGMT-80507C_Project_Planning_Chart.pdf PDF
DI-MGMT-80368A_Status_Report.pdf PDF
A003.pdf PDF
A005.pdf PDF
A001.pdf PDF
A006.pdf PDF
A004.pdf PDF
A001_Attachment_8.pdf PDF
A001_Attachments_1-7.pdf PDF
A002.pdf PDF
FMMP_LRU_ITA_SOW-Property111015.docx DOCX document
DI-MGMT-80368A_Status_Report.pdf PDF
CDRL_A007.pdf PDF
CDRL_A003.pdf PDF
CDRL_A001_Attachment_8.pdf PDF
CDRL_A006.pdf PDF
DI-SESS-81000E_Product_Drawings_Models_and_Associated_Lists.pdf PDF
DI-ADMN-81250A_Conference_Minutes.pdf PDF
DI-MGMT-80507C_Project_Planning_Chart.pdf PDF
CDRL_A005.pdf PDF
CDRL_A001.pdf PDF
CDRL_A002.pdf PDF
CDRL_A004.pdf PDF
CDRL_A001_Attachments_1-7.pdf PDF
DI-NDTI-80603A_Test_Procedure.pdf PDF
DI-ADMN-81373_Presentation_Material.pdf PDF
DI-NDTI-80809B_Test_Inspection_Report.pdf PDF
FA8126-15-Q-0210_--DRAFT_Statement_of_Work_(SOW)_Interface_Test_Adapter_(ITA)_for_B-2_Test_Program_Set_(TPS).pdf PDF
FA8126-15-Q-0210_-_DRAFT_REDACTED_-_Brand_Name_Justification_for_Interface_Test_Adapter_(ITA)_for_B2_TPS_Development.pdf PDF
FA8126-15-Q-0210_Q A.docx DOCX document
DRAFT_Statement_of_Work_(SOW)_Interface_Test_Adapter_(ITA)_for_B-2_Test_Program_Set_(TPS).pdf PDF
REDACTED_-_Brand_Name_Justification_for_Interface_Test_Adapter_(ITA)_for_the_B2_TPS_Development.pdf PDF
Show all 49

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

***Please ensure to review all attachments in FBO related to the referenced solicitation***

FA8126-15-Q-0210

Vendor Questions and Answers

1) QUESTION: Is it acceptable to use a non-environmental version of the BKW series parts? Specifically on the FMMP, Bulkhead Parts List, Item 5, shows part numberBKW3E301-0056, would it be acceptable to use a BKW3D301-0056?

2) QUESTION: Also, on the FMMP, Wraparound Plate, part number 05A070W301A87, item 1, could we use BKW4D301-0056 in place of what is shown?

ANSWER for QUESTIONS 1 and 2: The parts in question are Government Furnished Property (GFP). The GFP property should be used. There is no need to use an alternate part.

3) QUESTION: Can you provide the Government Furnished Property list? SOW section 3.1 states GFP is listed in Attachment #3 Appendix B, but the attachment #3 provided is for top level PWB requirements.

ANSWER: The Government Furnished Property list is provided in the solicitation. The document is SGFP-Atch3AppB-FMMPLRUITA-111015.xlsx

4) QUESTION: Where can we find mechanical design specifications/requirements of the ITA front panel? Only a rough sketch of its front view and finish requirement was provided.

ANSWER: The specification for the product is provided with the solicitation inside of the Statement of Work (SOW). The development and delivery of production level drawings is within the scope of the solicitation, paragraph 2.1.2.2.

5) QUESTION: Where can we find mechanical design specifications/requirements of the holding fixture, cooling fixture, extender cards and wrap around self test cards? SOW 2.2.3 lists these as the parts that constitute the ITA.

ANSWER: The specification for the product is provided with the solicitation inside of the SOW. The development and delivery of production level drawings is within the scope of the solicitation, paragraph 2.1.2.2.

6) QUESTION: Where can we find mechanical design specifications/requirements of the six ITA cables? Only wiring information and parts lists were provided.

ANSWER: The specification for the product is provided with the solicitation inside of the SOW. The development and delivery of production level drawings is within the scope of the solicitation, paragraph 2.1.2.2.

7) QUESTION: In reviewing the data my team ran across the following Northrop Grumman references we would like your assistance on obtaining/translating the data sheets 05A070W301A87 and BKW3E301-0056.

ANSWER: The BKW/05A connectors will be provided as GFP.

8) QUESTION: Is a VPC enclosure required, or can a vendor provide an enclosure of their own, as long as it meets the design criteria?

ANSWER: VPC enclosure is not required. Changes to the overall ITA shape should be requested through the Government.

9) QUESTION: Is there any asset information available? A general complexity, high, medium, or low would do. We would like to try and ballpark the complexity of the holding fixture. Also how is the air hose mated to the holding fixture? Is there a current design for the air hose? If so, is it available?

ANSWER: Complexity – The complexity is in the high end of the medium category, mostly due to the presence of the holding fixture and hardware required. The air hose from the VDATS B2 Augmentation Bay will mate onto a circular duct which bends 90 degrees and goes through the holding fixture into a set of oval-shaped slats on the UUT. The air hose itself is considered a part of the VDATS Augmentation bay. The contractor does not need to deliver the hose.

10) QUESTION: Specific to the FMMP_TPSHardwarepackage.xlsm spreadsheet, request clarification on the following worksheet tabs:

a.Mating Diagram worksheet: cell G8: should HF_JF read HF_J4?
b.W1 Cable worksheet:
i.cell B8: should P1_a read P2_a?
ii.cell B9: should P1_Z read P2_Z?
iii.cell B21: should P1_v read P2_v?
c.W2 Cable worksheet: cell B95: should P1_101 read P2_101?
d.W3 Cable worksheet:
i.cell B89: should P1_103 read P2_103?
ii.cell B92: should P1_113 read P2_113?
iii.cell B93: should P1_114 read P2_114?

ANSWER (for above worksheet tabs): Yes QUESTION e: W5 Cable worksheet: cell B12: should P1_40 read P2_40 or something else?

ANSWER: Leave this one as is. It is a wraparound to verify the correct cable is installed. W5P1_39 goes back to W5P1_40. W5P2_40 is a spare.

11) QUESTION: What are the lengths for each of the cable assemblies?

ANSWER: Cable lengths are 48”

12) QUESTION: What are the dimensions and weight of the UUT?

ANSWER: Length: 12.75” Width: 8.79” Height: 7.02” Weight: 34 pounds

13) QUESTION: Are there any dimensional requirements for the “holding fixture?

ANSWER: Dimensions will have mostly to do with locking the UUT in place and with forced air requirements. See previous holding fixture design as a reference only provided as a secure attachment to this solicitation – not to be used for exact dimensions. The air is provided through a hose connection. The contractor does not need to provide the hose or the fan to force the air. The holding fixture will channel the air from the hose into slats on the ARINC connector side of the LRU.

14) QUESTION: Should unused connector positions be filled with contacts or plastic filler plugs?

ANSWER: Populate all positions with contacts.

15) QUESTION: Is the pin-out diagram for the VDATS Virginia Panel receiver available?

ANSWER: Yes, see Backplane Assembly drawing as a reference only provided as a secure attachment to this solicitation – not to be used for exact dimensions.

16) QUESTIONS: Are contractor-developed software deliverables required for this TPS? If so, what development environments are required for delivered code?

ANSWER: No, there are no software deliverables.

***Please ensure to review all attachments in FBO related to the referenced solicitation***

File details come from the government source that posted it. Updated .