Q A 2.doc

DOC document 27 KB Posted

Attached to
PMEAS
Solicitation number
FA4600-10-R-0008
Issued by

About this file

Questions and Answers document 2

View the file

Other files

File Type Posted
Q A 3.doc DOC document
FA4600-10-R-0008 Amendment 0002.doc DOC document
FA4600-10-R-0008 Amendment 0001.doc DOC document
Q A 1.doc DOC document
CDRLs PMEAS.doc DOC document
Draft DD254_PMEAS.doc DOC document
FA4600-10-R-0008.doc DOC document
Draft Documents Q A 1.doc DOC document
Draft Additional Terms Conditions.doc DOC document
Draft PWS for PMEAS.doc DOC document
Draft Instructions to Offerors.doc DOC document
Draft Evaluation Factors.doc DOC document
Show all 12

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Q&A 2 For Solicitation, PMEAS FA4600-10-R-0008

1. Q: A signed SF1449 is required as part of Volume 1, does this count towards the 5 page maximum?

A: No, it does not count towards the page limit. Signed solicitation amendments (SF30) will also not count towards the page limit.

2. Q: Is there a provision to provide resumes, and would they count towards the maximum page limit for that volume?

A: Qualification Summaries are mentioned in Volume II. In the Addendum to 52.212-2, paragraph 6.3.3 it states that Qualification Summaries do not count towards the page limit.

3. Q: Clause 5352.215-9000 states the offeror must possess, or acquire prior to award of a contract, a facility clearance equal to the highest classification stated on the Contract Security Classification Specification (DD Form 254) attached to this solicitation. Can this be met by a prime having a teaming partner with a TS facility clearance?

A: This requirement must be met by the Prime contractor.

4. Q: In the Additional Terms and Conditions section 10 there is a sentence about the offerors GSA Schedule. As this is not a GSA Schedule order, why is this relevant?

A: This sentence has been removed in the solicitation amendment FA4600-10-R-0008-0001.

5. Q: In the Local Requirements section paragraph C has no information, is this correct?

A: The missing paragraph has been added in the solicitation amendment FA4600-10-R-0008-0001.

6. Q: In the Addendum to 52.212-1 there are two tables labeled 6.3.2.1. Should the second table be labeled 6.3.2.2?

A: The second table has been renumbered to 6.3.2.2 in the solicitation amendment FA4600-10-R-0008-0001.

7. Q: A staffing matrix is requested in the Addendum to 52.212-1, paragraphs 4.2.3 (3), 4.2.4, and 4.2.5. It appears that the three requirements are identical; is this the Government's intention?

A: Yes, however 4.2.5 addresses a matrix for the transition period while 4.2.3(3) and 4.2.4 address a matrix for full performance.

8. Q: The Addendum to 52.212-1, section 4.2.3 (2) requires offerors to demonstrate an approach "to provide a sound organization which provides sufficient personnel of appropriate technical and security qualifications to fulfill the requirements of this acquisition effective with the start of the task order period of performance." 6.3.4 says the Government will evaluate the offeror's approach "to providing a sound organization which provides sufficient personnel with appropriate technical and security qualifications and ensure a seamless transition to fulfill the acquisition requirements." 4.2.3 provides instructions for the proposal for Subfactor One, Program Management. 6.3.4 provides the criteria for evaluation of Subfactor Three, Transition Plan. Will the organization for providing sufficient qualified personnel be evaluated in both subfactor one and three?

A: Yes, offerors will be evaluated in both as they relate to the transition period and to full performance.

9. Q: In the Addendum to 52.212-1, paragraph 4.2.3 (4) requires qualification summaries that demonstrate capability to perform PM support. 4.2.4 requires qualification summaries for key personnel. In 4.2.4, the qualification summaries are excluded from the page limit. Are the qualification summaries required in 4.2.3 also excluded from the page limit?

A: All qualification summaries do not count towards the page limit.

10. Q: Are there any special instructions for delivery of the proposal by common carrier such as FedEx?

A: There are no special instructions.

11. Q: The Past Performance Information Sheet (Addendum to 52.212-1, Attachment 1B) provides a format for information required in past performance narratives. As long as all of the required information is provided, is it acceptable to place this information into tables in order to save space?

A: Yes, as long as it adheres to format restrictions and contains all information required it will be acceptable.

12. Q: Is the level of effort for the base year of the contract to be awarded anticipated to be the same as the current contract’s level of effort as defined in the solicitation?

A: It is anticipated to be the same level of effort.

File details come from the government source that posted it. Updated .