Questions and Answers.pdf
PDF 74 KB Posted
- Solicitation number
- FA303024Q0053
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers: Giant Voice Repair and Semi-annual Maintenance
1. Would the base consider or prefer purchasing siren parts direct from ATI, or through the awarded contractor?
Ans- Government does not have a preference; the only requirement is that the parts are new and not refurbished and must integrate with the installed system and all peripheral devices.
2. Given the status of the down sirens plus known lightning strikes at sirens, troubleshooting, repair, and parts could immensely exceed what is proposed. Is there any type of contingency or anything in place to cover additional costs for parts, labor, or bucket trucks?
Ans-There is no contingency to cover above referenced items that can be guaranteed at this time.
3. For repairs and corrective work, should we plan on only parts, material, and batteries listed under the known issue with the giant voice section in the SOW, or plan for above & beyond that?
Ans-Plan above and beyond that. There could be additional underlying issues with the unit.
4. Will the base allow preventive maintenance to occur before or during corrective maintenance on the down sirens?
Ans- For time efficiency, preventative maintenance can occur before corrective actions are taken on the downed sirens.
5. Does the base have any spare parts?
Ans-The radio shop has spare speaker drivers for the horns, and a few spare APX 4500s.
6. Who was previously providing the base siren service and maintenance?
Ans- Goodfellow’s Radio Shop provided preventative maintenance for the system.
Depending on the required repair or part replacement, either the radio shop would order the necessary part and replaced it themselves or a contract was awarded to a third-party vendor.
7. Is there a recent test report that can be provided?
Ans- Every Friday at noon, there is a Giant Voice System test that is ran from the CCU in Command Post. They provide the results of the system-wide test to the Wing and the Radio Shop.
8. Is there maintenance documentation that can be shared?
Ans- When a PMI is conducted, a RTU PMI Worksheet is filled out to document the necessary information. Each maintenance inspection is logged in IMDS.
9. Can you provide the siren radio frequency?
Ans- Requested information will be provided upon award of the contract as needed to accomplish identified performance tasks.
10. What are all the methods of siren activation?
Ans- We send them directly from the Central Control Unit (Reactant 5000) in Command Post.
11. Will any maintenance include non ATI equipment? For example, fire panel interfacing and operation?
Ans-No. To my knowledge all components besides the radios is manufactured by ATI.
12. Can a list of the site visit attendees be provided?
Ans- American Signal was the only attendee.
13. The log of issue listed in section III is very helpfully but can picture of any damaged units be provided, if there is any visible?
Ans- For most units, the unit doesn’t show any visible damage besides the unit that was struck by lightning. You can see fried components and burnt fuses when you open the cabinet.
14. To confirm, for the repairs needed in the units listed in section III, a second trip will have to be completed upon complete inspection of each unit. After completion, a quote for parts and labor will be provided to the Base for approval then immediate action once approved. Is this acceptable to the Base?
Ans-Base accepts the second trip requirement, but statement of work places the replacement part requirement with the vendor. Recommendation is that a pre-priced stipend is included with the proposal based on identified issues as the base cannot guarantee funds past a firm-fixed priced contract.
File details come from the government source that posted it. Updated .