QA_Week_1_Rev.pdf

PDF 85 KB Posted

Attached to
Demolition IDIQ Federal contract opportunity
Solicitation number
FA2823-13-R-0002
Issued by
Department of the Air Force Materiel Command Test Center

About this file

Revised Week 1 Questions and Answers due to our feeling that the questions received today needed to be responded to before the week 2 posting of October 7th.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Demolition IDIQ, newest first.
File Type Posted
QA_Week_7.pdf PDF
Cumulative_Q A.pdf PDF
QA_Week_6.pdf PDF
FA2823-13-R-0002-0004.pdf PDF
FA2823-13-R-0002_Sign_In_Sheet.pdf PDF
QA_Week_5.pdf PDF
QA_Week_4.pdf PDF
FA2823-13-R-0002-0003.pdf PDF
Attach_3_IDIQ_Demo_Bid_Schedule.xls XLS spreadsheet
QA_Week_3_Rev.pdf PDF
FA2823-13-R-0002-0002.pdf PDF
QA_Week_3.pdf PDF
Site_Visit_Memorandum_Template.doc DOC document
Attach_3_IDIQ_Demo_Bid_Schedule.xls XLS spreadsheet
QA_Week_2.pdf PDF
13-R-0002-0001.doc DOC document
QA_Week_1.pdf PDF
Attach_8_APPENDIX_A.pdf PDF
Attach_1_Specifications.pdf PDF
Attach_4_Contract_Bonds_Checklist.pdf PDF
Attach_9_APPENDIX_B.pdf PDF
Attach_2_Specifications_Attachment_1.pdf PDF
Attach_5_CAB_Affidavit.pdf PDF
Attach_11_WDs.pdf PDF
Attach_7_Site_Visit_Driving_Directions.pdf PDF
Attach_8_APPENDIX_A.pdf PDF
FA2823-13-R-0002.pdf PDF
Attach_10_APPENDIX_C.pdf PDF
Attach_3_IDIQ_Demo_Bid_Schedule.xls XLS spreadsheet
Attach_12_FTFA_12-1030_Statement_of_Work.pdf PDF
Show all 30

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question 1: If we are a sub to the prime do we also need to have a Bona Fide Office in SBA

Region IV?

Answer 1: No, the prime is the only one under contract with the government so they are the only entity required to have a bona fide office in the region.

Question 2: Could you please clarify the bid bond requirement? I understand the Bid Bond is

20% of the offered amount. I assume that is the amount of the First Task Order?

Answer 2: No, the bid bond should be 20% of your proposed TEP for the basic 5 year contract, with a magnitude between $10-25M.

Question 3: What are the overall bonding requirements for this project? Since the magnitude is between 10-25 Million total, I assume that means 2-5 Million per year. Therefore, if a company has an aggregate bonding capacity of at least 5 Million with an individual capacity of at least 2.5

Million, would that be sufficient bonding capacity?

Answer 3: The overall bonding i.e. payment and performance bonds will be based on the total ceiling price by year which is anticipated to be between $2-5M a year. Bonding will need to renew upon exercising of an option for that particular year.

Question 4: One more item - there is an error on Appendix A: Past Performance Project

Information - In the main paragraph, an HVAC & Lighting RFP is referenced instead of this

Demo IDIQ.

Answer 4: Corrected.

Question 5: I have been unable to locate any drawings which indicate the first task order. Can you advise if there are any?

Answer 5: There are no drawings for the first task order.

Question 6: Is there an Asbestos survey report for this? All we need is a ruff sq ft and type of asbestos.

Answer 6: Based on the a Government asbestos survey there is no asbestos in the building.

Question 7: Can this be awarded sole source to an 8(a) company?

Answer 7: No, per FAR part 19.805-1(a) acquisition that exceed $4M will be awarded on the basis of competition limited to eligible 8(a) firms.

Question 8: The solicitation states that Past Performance from major subcontractors will be considered but not rated as high as self-performance. Our question is how will the past performance of Joint Venture partners be evaluated?

Answer 8: If this is a joint venture with the same teaming or joint venture partner and the past performance is being submitted under the current teaming or joint venture partner then that information will be rated just as highly as a principal offeror. If this is a first time teaming or joint effort, then the past performance for each partner will be regarded as a predecessor companies and will NOT be rated as highly as past performance information for the principal offeror in this case would be a joint ventures or teaming arrangement.

Question 9: Does the bona fide office have to be certified before the proposal submittal or before award?

Answer 9: The bona fide office has to be certified prior to award.

File details come from the government source that posted it. Updated .