Questions-Answers_3_10_Mar_16.pdf

PDF 72 KB Posted

Attached to
Aircraft Wash and Lube
Solicitation number
FA2521-16-Q-B026
Issued by

About this file

Questions and Answers - 3 10 March 2016

View the file

Other files

Show all 15

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question & Answer 3

Date: 10 March 2016

FA2521-16-Q-B026

Question 1: Is there an incumbent workforce? How many current employees are there? Since resumes are required can provide access to their resumes?

Answer 1: There is an incumbent workforce. We do not regulate how many employees and access to those resumes will not be permitted.

Question 2: Does the government provide a high reach vehicle? (condor, JLG)

Answer 2: Government provides the high reach.

Question 3: Who operates the high reach equipment?

Answer 3: Contractor will operate the high reach. Government will provide training.

Question 4: Does the government provide the fuel pressure washer units?

Answer 4: Yes

Question 5: Primary wash rack inside a hangar? If so are all hoses and nozzles, air sources provided by the government?

Answer 5: No, the primary wash rack is outisde and all hoses and equipment are provided.

Question 6: Alternate wash rack outside? If so are all hoses and nozzles, air sources provided by the government?

Answer 6: Yes

Question 7: Does contractor have to provide equipment to dilute cleaning solutions 1 to 9 mixture?

Answer 7: No, the government will provide.

Question 8: Is there an extended hour CLIN?

Answer 8: No, there is not an “extended hour CLIN.”

Question 9: Is there an On-call CLIN?

Answer 9: No, there is not an “On-call CLIN.”

File details come from the government source that posted it. Updated .