Solicitation Questions and Answers.pdf

PDF 37 KB Posted

Attached to
AU eSchool Bldg 678 Comprehensive Interior Design & Furnishings
Solicitation number
F2XHC10013AW01
Issued by

View the file

Other files

Show all 17

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

SOLICITATION QUESTIONS & ANSWERS

AU eSchool Comprehensive Interior Design & Furnishings

(F2XHC10013AW01)

1. QUESTION: For the seating where we have to use the BPA: What types of chairs are required to be purchased from that? I know the task chairs and I assume any guest chair that goes in an office but does it also apply to break room chairs? Any other chairs?

ANSWER: In accordance with the Combo Solicitation, Quotation Preparation Instructions Paragraph 4 – Special Seating Note, all chairs being quoted in response to this solicitation must be provided from the Air Force Office Seating II Program mandatory use Blanket Purchase Agreements.

2. QUESTION: Is there a waiver to the Non-Manufacturer Rule for this individual solicitation?

ANSWER: No, the applicable NAICS 337214 for this requirement, is not on the Class Waiver List nor has an Individual Waiver been requested.

3. QUESTION: Do all of the vendors also have to be a Total Small business?

ANSWER: In accordance with FAR 52.219-6 Notice of Total Small Business Set-Aside (DEVIATION 2020-O0008), Paragraph (d)(1) – For a contractor or an order exceeding the simplified acquisition threshold, as small business concern that provides an end item it did not manufacturer, process, or produce shall-

(i) Provide an end item that a small business has manufactured, processed, or produced in the United States or its outlying areas;

(ii) Be primarily engaged in the retail or wholesale trade and normally sell the type of item being supplies; and

(iii) Take ownership or possession of the item(s) with its personnel, equipment, or facilities in a manner consistent with industry practice; for example, providing storage, transportation, or delivery.

4. QUESTION: In regards to the workstations:

a. Power/Data Requirements per workstation?

b. Power coming from walls in video. Any power pole locations we need to consider?

c. Confirm power is provided to workstations via base feed connections.

d. Storage Needs per stations?

e. ¾ Wall, please confirm the height range expectation for this (64”-72”H)

i. Higher than ¾ Wall is (78”-91”H)

f. Any other salient characteristics that may be required per station to best accommodate users?

ANSWER:

a. The workstations will be typical workstations with computers, phones, tablets, and a need to have an additional availability for plugging in small personal devices.

b. There are no power poles throughout the building; however, please reference Appendix 2

– Bldg. 678 Combined Floor Plan, electrical layer of the schematics to accesses floor outlets.

The floor outlets are located in larger rooms. Any modification to the electrical layer of the schematics shall be identified in the comprehensive interior design.

c. Power outlets are currently traditional three prong outlets. For any workstations requiring modifications to the electrical layer of the schematics shall be identified in the comprehensive interior design.

d. Reference Appendix 1 – Bldg. 678 Furniture Design Estimated Needs for listing of storage needs per station.

e. The expectation for the ¾ wall is for (64”-72”H)

f. User configuration flexibility shall be highlighted in the Comprehensive Interior Design

5. QUESTION: The conference table in Room 250, would you like power capabilities in the table as there can be power in the middle of the room to apply this integrated power application?

ANSWER: Power run into the table is not a requirement; however, configuration flexibility shall be highlighted in the Comprehensive Interior Design.

6. QUESTION: L-Shape Executive Desks – Is the customer desiring traditional wood style products or more of a contemporary modern feel?

ANSWER: Reference Amended Attachment 1 – Statement of Objectives, Paragraph 2.0 – Scope, the design theme will need to yield an innovative, industrial space that embraces the historic nature of the structure. AU eSchool is Air University’s premiere online education organization and are on the leading edge of forward thinking. AU eSchool is looking for a space that communicates that feeling both to our faculty and to any visitors coming into the organization.

7. QUESTION: What will be the final ceiling height across the three floors?

ANSWER: The ceiling height in the corridors will be 8’ with the exception of the entry ways to the exterior which will be 8’6”. The height of the first and second floors will be 8’6”.

8. QUESTION: To confirm, the second-floor walls were not shifted like the first floor?

ANSWER: Correct, the second floor walls were not shifted like the first floor.

9. QUESTION: Is a small domestic manufacture required to comply with FAR 52.219-6 “non-manufacturer rule”?

ANSWER: Yes, small domestic manufacturers are required to comply with FAR 52.219-6

(DEVIATION 2020-O00008).

10. QUESTION: Will submissions that include large manufacturers be considered?

ANSWER: Submissions that include large manufacturers will not be considered. Reference FAR 52.219-6 (DEVIATION 2020-O00008) (c)(1) and (d)(1)(i), (ii), and (iii).

11. QUESTION: Electronic AutoCAD files named A2.0, A2.1 & A2.2 for all three floors appear to be missing the XREF’s to allow them to show the floor plans for the furniture. Can the XREF’s be bound to these drawings and resent?

ANSWER: No, the XREF files cannot be bound and resent.

12. QUESTION: Can you provide the interior dimensions of the elevator?

ANSWER: The interior dimensions of the elevator will be 64 3/8” by 81”.

13. QUESTION: In the videos, the gentleman mentions the 8” discrepancy of the walls running north/south on the first floor for rooms 144, 142 and 155. Looking at the floor plans and watching the video, it appears that all the rooms on the south side of Halls 130 and 160 would all be affected. Can you confirm rooms affected would include: 119, 132, 134, 136, 142, 144, 150, 155, 163, 165, 171 and possibly 172, 173 and/or 174? Are the rooms just above on the 2nd floor affected as well?

ANSWER: The following rooms were affected by the Terracotta walls: 144, 155, 158, 163, and 165 only. See answer to Question 8 above concerning the floors affected by the Terracotta walls.

14. QUESTION: Can you confirm that the only copiers, shredders, etc. that would take up floor space are planned in the Entry/Exit areas only and are not planned for any areas where furniture is to be space planned (i.e. Leadership Suite)? Floor plans currently show Entry/Exits: 110, 180, 210, and 280. If equipment is planned in other areas, can you provide room numbers and dimensions of such equipment?

ANSWER: No we cannot confirm that copiers, printers, shredders, etc. will only be in entry/exit spaces. While these peripheral devices will be in placed these areas (rooms 210, 280, 180, 110), these devices will also be in rooms 171, 119, 105, 131 at a minimum. Other locations for these peripherals are not determined at this point, but placement of our peripheral devices should not drive design determinations. Regardless of location, the maximum required footprint size for any of these devices would be approximately 3 x 3 ft.

15. QUESTION: For areas where Systems Furniture is planned, what type of electrical configuration is desired in the system (3+1, 2+2)? What type of equipment is anticipated to be plugged into the furniture and draw power (1 computer, 1 task light, 1 phone charger, etc.)? How many data/comm cables are anticipated to run through the furniture panels?

ANSWER: See answer to Question 4 above. Each station will contain one data cable and one comm cable.

16. QUESTION: The videos confirm the 2nd floor porch is where the outdoor furniture will be placed. Can you confirm that the 1st floor porch is not planned to have outdoor furniture as well?

ANSWER: Reference Amended Attachment 1 – Statement of Objectives, Paragraph 3.3 – Outdoor Collaborative Space, the first and second floor contain covered patio space on the backside of the building which will be used as outdoor collaborative space.

17. QUESTION: Can you provide us with a finish schedule?

ANSWER: Reference Appendix 3 – Building 678 Finishing Specifications.

18. QUESTION: Are the doors planned to be painted or have a wood stain?

ANSWER: The interior doors would be wood finished.

19. QUESTION: Will we be able to use a separate file for the Oral Presentation or will you want to go over the required files submitted via CD-Rom?

ANSWER: Reference the Combo Solicitation, Quotation Preparation Instructions, Paragraph 5 – The Offeror’s Quotation Package Shall Include The Following: Submit five

(5) CD-ROMs containing Technical information with no more than two (2) comprehensive interior designs. Additionally, Paragraph 6 – Oral Presentation, During the oral presentation, offerors will present their response(s) to Part I – Technical Quote.

20. QUESTION: Will the furniture be required to be installed in phases?

ANSWER: No, the furniture is not required to be installed in phases. Reference the Combo Solicitation, Quotation Preparation Instructions, Paragraph 5 – The Offeror’s Quotation Package Shall Include The Following, Part I – Technical, Project Milestone Plan (PMP), The offeror shall provide a realistic PMP that establishes a timeline from date after receipt of contract through installation of new furniture for each comprehensive interior design.

21. QUESTION: Are there any time restrictions for deliveries and installation activity? If so what are the hours? Is there any restriction from working on weekends?

ANSWER: Reference Amended Attachment 1 – Statement of Objectives Bldg. 678, Paragraph 5.0. – Delivery Requirements.

22. QUESTION: Will shipments directly from manufacturer via tractor trailer be allowed to site?

Any restrictions?

Paragraph 4.0. – Installation Requirements and Paragraph 5.0. – Delivery Requirements.

23. QUESTION: What are the security requirements for commercial and personal vehicle entry to the base?

Paragraph 5.0. – Delivery Requirements.

24. QUESTION: Will the Government designate a staging area for our use?

ANSWER: No, the Government will not provide a designated staging area for use. The contractor shall have full access to Bldg. 678 during the delivery and installation of all furnishings.

25. QUESTION: Are there on-site dumpsters available for recycle material (Cardboard)? And non-recycle?

Paragraph 4.0. – Installation Requirements

26. QUESTION: Will the furniture installer be required to connect 1) Power strip, 2) Data cable, or

3) Phone cable to the wall prior to final placement of the office furniture?

ANSWER: Yes, reference Amended Attachment 1 – Statement of Objectives Bldg. 678, Paragraph 3.4., 3.5., and 3.6.

27. QUESTION: Will the Government data vendor be responsible for installing and terminating the data cable in the systems furniture?

Paragraph 3.5., the Contractor shall be responsible for routing and terminating of all data and communication cables through furnishings, to include but not limited to panel systems, workstations, desks, etc., as identified in the Contractor’s comprehensive interior design.

28. QUESTION: Will the GC provide an electrician to make base feed and/or power pole connections?

Paragraph 3.6., the Government shall be responsible for hard electrical hook ups to all furnishings, to include but not limited to panel systems, workstations, desks, tables, trophy cases, etc. as identified in the Contractor’s comprehensive interior design.

29. QUESTION: Will any other trades be working in the building while furniture is installed?

ANSWER: No, Bldg. 678 will not be occupied by any other trades during furnishings installation.

30. QUESTION: Can you provide the interior dimensions and specs of the elevator?

ANSWER: See answer to Question 12 above.

File details come from the government source that posted it. Updated .