Fall_Restraint_Systems_Questions_-_04_Sept_2014.pdf
PDF 204 KB Posted
- Attached to
- Fall Restraint System
- Solicitation number
- F2VAGS4217AW02
About this file
Questions from Site Visit dated 04 September 2014
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Scope_of_Work_F2VAGS4217AW02-_22_Sept.docx | DOCX document | |
| Questions_-_Fall_Restraint_System.pdf | ||
| Scope_of_Work_F2VAGS4217AW02_FINAL.pdf | ||
| Scope_of_Work_F2VAGS4217AW02_Updated.pdf | ||
| Certification_SkyTrolley.pdf | ||
| TrolleyStructuralAnalysisExhibit08-06-13.pdf | ||
| PFAS_Equipment_MacDill_20131213.pdf | ||
| Fall_Arrest_AFI_91-203.docx | DOCX document | |
| OSHA_Reg.pdf | ||
| Copy_of_Base_Pass_Request_Template_Data.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| DFARS_252.209-7993.pdf.pdf | ||
| F2VAGS4217AW02_-_Fall_Restraint_System_FBO.pdf | ||
| Scope_of_Work_F2VAGS4217AW02.pdf |
Show all 13
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions/Concerns from Site Visit on September 4, 2014
1. Need to know height of beam being attached to.
Answer: Contractor will measure post-award
2. Will we provide man lift or will that be on site?
Answer: Contractor will provide
3. Size of the I Beam we will be connecting to.
Answer: Measurements are not available.
4. Are there any blue prints available for review?
Answer: As-built drawings are not currently available. If they become available, they will be provided.
5. What is the height of the roof from the fall arrest system to the ground?
Answer: Measurements are not available.
6. What is the height from the roof beam to the ground?
Answer: Measurements are not available.
7. Would it be possible to get as built drawings, so we can see what loadings the structure can handle?
Answer: As-built drawings are not currently available. If they become available, they will be provided.
8. What is the distance between support centers where the fall arrest system will be hung?
Answer: Measurements are not available.
9. It sounds like it is being suspended on a beam. What are the distances between the clamps?
Answer: Measurements are not available.
10. What is the maximum loadings at those centers, that the building can handle?
Answer: Unknown
11. Do you need the MAF of the of the fall arrest rails to be 900 MAF or 1350 MAF?
Answer: ** Design and certification of overhead rail system is responsibility of the contractors.
Engineering drawing for hangar 1 & 2 systems have previously been provided. Additionally as-built drawings for previous projects in the Fuel Cell and Hangar 3 will be provided post award. The overhead rail system must meet OSHA 29 CFR 1926.502 (d) (15), i.e. each rail must be rated for 15,000 lbs total support capacity (5,000 lbs/worker x 3 workers).
12. Do your systems need to be passable systems?
Answer: NO
13. Am I understanding your requirement correctly:
You are asking for a 60’ track system with one rail and 3 shuttles. This system will not be passable for any workers. Is this correct?
Answer: Refer to Scope of Work
14. Is it possible to get a waiver on:
The shuttle being made of extruded aluminum
You are asking for a class A SRL (stops within 24”) with a MAF of 1350. Can we get a waiver and to only provide a class B, with a MAF of 900
Answer: ** Design and certification of overhead rail system is responsibility of the contractors.
Engineering drawing for hangar 1 & 2 systems have previously been provided. Additionally as-built drawings for previous projects in the Fuel Cell and Hangar 3 will be provided post award. The overhead rail system must meet OSHA 29 CFR 1926.502 (d) (15), i.e. each rail must be rated for 15,000 lbs total support capacity (5,000 lbs/worker x 3 workers).
File details come from the government source that posted it. Updated .