Q and A 1.docx

DOCX document 29 KB Posted

Attached to
Dry Dock Repairs NOAA Ship Oscar Elton Sette
Solicitation number
1305M220QNMAN0149
Issued by

About this file

This document contains questions and answers regarding solicitation number 1305M220QNMAN0149 for dry dock repairs to the NOAA ship Oscar Elton Sette. The solicitation is seeking repairs and inspections for items such as hull valves, mission deck structures, and a fast rescue boat davit. The period of performance cannot be moved to November due to the ship's schedule. ABS survey costs will be paid by NOAA while contractor man-hours to support inspections are the contractor's responsibility. Drawings and additional details are provided in amendments for several work items. The National Oceanic and Atmospheric Administration is the contracting agency.

View the file

Other files

File Type Posted
Amendment 0002.pdf PDF
Q and A 2 7-16.docx DOCX document
Attachment I SOW Rev1.pdf PDF
OS-800-004.pdf PDF
NOAA DOCKING REPORT.pdf PDF
Anchor Windlass and Capstan.pdf PDF
568-6233884.pdf PDF
Tunnel Thruster Ref-568-01 Model S300-L.pdf PDF
OS-140-001.pdf PDF
Image 1 WI 26.jpg JPG image
0606- Standards for Lifting Appliances on NOAA Ships (1) (1).doc DOC document
Hydraulic Hose Inventory.xlsx XLSX spreadsheet
SE_529_529-6233835_RevG_Sht1-7_NONE_TA-529-6233835 BILGE And BALLAST SYS ARRGT.pdf PDF
0606-01 - Shipboard Lifting Appliance Certification and Inspections (1).doc DOC document
Image 2 WI 26.jpg JPG image
Amendment 0001.pdf PDF
SE_529_529-6233819_RevG_Sht1-8_NONE_TA-529-6233819 BILGE AND BALLAST SYSTEM DIAGRAM.pdf PDF
OS-085-002 Revision A - Docking Plan.pdf PDF
Attachment IV - Price Schedule SE (Autosaved).xlsx XLSX spreadsheet
RFQ 1305M220QNMAN0149 6-18.docx DOCX document
Reference Drawings 1.zip ZIP file
Attachment V - Deliverables List.xlsx XLSX spreadsheet
Reference Drawings 3.zip ZIP file
Attachment II Past Performance Information Form.rtf RTF text file
Reference Drawings 5.zip ZIP file
Attachment III Past Performance Questionnaire.docx DOCX document
Reference Drawings 2.zip ZIP file
Reference Drawings 6.zip ZIP file
Attachment VI - Subcontracting Plan Outline.doc DOC document
Reference Drawings 4.zip ZIP file
Attachment I SOW.pdf PDF
Show all 31

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Oscar Elton Sette Dry Dock Repairs 1305M220QNMAN0149 NOAA Acquisition and Grants Office (AGO) Eastern Acquisition Division

RFQ # 1305M220QNMAN0149

QUESTIONS

1. QUESTION: Can the Period of Perfomance be moved to November?

ANSWER: No, this will not work with the ship’s schedule. Please quote based on the Period of Performance in the solicitation.

2. QUESTION: Would there be anyone living on board the vessel during the drydocking period?

ANSWER: No, the crew will be placed int a hotel once the ship is uninhabitable.

3. QUESTION: Will NOAA be paying for all ABS surveyor costs?

ANSWER: Yes, all ABS costs are paid by NOAA. The man-hours required to support ABS inspections are a cost borne by the contractor.

4. QUESTION: Could you please provide picture of the work area for Work Item 26?

ANSWER: Pictures are provided in the attached amendment.

5. QUESTION: Could you please provide a listing of the hoses with size, length and type of end fittings for Work Item 30?

ANSWER: Measurements are provided in the attached amendment.

6. QUESTION: Can the dry dock use a local crane inspection company (All Ships and Cargo Surveyors) for the crane inspections for Work Item 31?

ANSWER: The Fast Rescue Boat Davit needs to be inspected by the OEM (Palfinger). The other equipment can be inspected by an OSHA or ABS qualified inspector.

7. QUESTION: Do you have a listing of the valves for Work Item 3.15?

ANSWER: Valve lists are provided in the attached drawings 529-6233819 and 529-6233835

8. QUESTION: Why are Work Items 25, 26, 27, 36 and 37 out of order on the bid sheet?

Answer: These Work Items are being funded by CLIN 2000, rather than CLIN 1000.

9. QUESTION: Please provide: 3.32.1.2 Drawing OS-140-001, “Oscar Elton Sette Mission Deck Installation Mission Deck Structural Mods”

ANSWER: Provided with Amendment 1.

10. QUESTION: Please provide: 3.37.1.2 OS-###-### – Main Deck Crane Installation Drawing.

ANSWER: The crane is still under construction and the drawing of the Main Deck Crane Installation will be provided after award.

File details come from the government source that posted it. Updated .