J063--St. Louis PACS Maintenance Services SDVOSB Set Aside

Closed Solicitation Posted

This opportunity was awarded. See the award notice from .

Solicitation number
36C10D23Q0073
Agency
Responses due
Set-aside
No set-aside

Opportunity facts

Notice details come from SAM.gov. Updated .

About this opportunity

The federal contract opportunity involves the provision of emergency and unscheduled preventative maintenance inspection services for a security system. The contractor will be responsible for inspecting and troubleshooting the system to identify problems and suggest necessary actions to restore it. However, the contract does not include the cost of repairs, which will be separately procured by the government.

Services to be provided by the contractor:

  1. Emergency maintenance inspection services.
  2. Unscheduled preventative maintenance inspection services.
  3. Troubleshooting of the security system.
  4. Identification of system problems.
  5. Suggestion of actions needed to restore the system.

Notice text

2 versions

Update #2 · Latest ·

** AMENDMENT A00001 PACS Maintenance 36C10D23Q0073

Contractor Questions and Government Responses & update solicitation due date and time **

Question 1.

What is included in emergency preventative maintenance ?

Answer 1.

See statement of work (solicitation page 13, page number may be different on actual solicitation post)

The Contractor shall provide emergency and unscheduled preventative maintenance inspection services that includes inspecting and troubleshooting the security system equipment as appropriate in order to determine the cause of the problem(s) and actions needed to restore the system equipment.

Question 2.

Is the contractor to include the cost of all labor and materials to correct a deficiency if found or will this be a change order?

Answer 2.

Repairs are not included in this solicitation s resulting contract. Repair cost to include labor and materials identified during the inspections will be provided by the vendor to the government. Depending on the cost of the repairs, the government can use its government credit card to purchase the repairs services from a vendor from the government s choosing. Or, at the government s discretion, decide as to how to proceed to procure the repairs services outside of this solicitation s resulting contract.

Question 3.

Is the Softwarehouse system on the VA Network?

Answer 3.

Yes

Question 4.

Whan a faulty item is need of repair is found during a quarterly preventative maintenance is the labor and material repair cost a change order or included in the base price?

Answer 4.

Repairs are not included in this solicitation s resulting contract. Repair cost to include labor and materials identified during the inspections will be provided by the vendor to the government. Depending on the cost of the repairs, the government can use its government credit card to purchase the repairs services from a vendor from the government s choosing. Or, at the government s discretion, decide as to how to proceed to procure the repairs services outside of this solicitation s resulting contract.

Question 5.

The contractor shall provide emergency and unscheduled preventative maintenance inspection services that includes inspecting and troubleshooting a the security system equipment as appropriate in order to determine the cause of the problem(s) and actions needed to restore the system equipment. Can you please clarify this statement?

Answer 5.

If the system were to go down the VA would like the ability to have the vendor to evaluate the system evaluated to determine a corrective action and associated costs.

Questions 6.

Does the VA have drawings of all sites with device locations? If not, does the VA at least have drawings of all sites?

Answer 6.

The VA has some drawings and a staff that is knowledgeable of all the device locations.

Question 7.

If no current as builts are available, does the VA expect the contractor to update them as part of this contract?

Answer 7.

See answer above (answer 6).

Question 8.

Is the system 100% operational condition or are their known issues that need to be addressed immediately by the awardee?

Answer 8.

100% operable, only known updates are needed.

Question 9.

How many service calls per month does the VA place on average?

Answer 9.

Usually, not more than once per month. Some months can be more if the VA is having reader issues.

Solicitation Due Date and Time Update

Solicitation due date and time has changed from 09/08/2023 at 3:00 PM EST.

to

09/11/2023 at 8:00 PM EST

Update #1 ·

Physical access control systems (PACS) CCure System preventative maintenance.

Files

File Type Posted
36C10D23Q0073 0001.docx DOCX document
Solicitation Vendor Q and A Format.xlsx XLSX spreadsheet
P07_Wage Determination 2015-5075 (Rev-24).pdf PDF
Past Performance Questionnaire.docx DOCX document
36C10D23Q0073.docx DOCX document

Notice history

Notice Type Posted
J063--PACS Maintenance Services Award Award Notice
This notice Latest solicitation Solicitation
J063--St. Louis PACS Maintenance Services SDVOSB Set Aside Original Pre-Solicitation

Similar open opportunities

Opportunity Agency Set-aside Responses due
J063 Service and Software Updates to Security Access Control and Camera Systems Across Idaho/ Eastern Oregon VA Locations Idaho, United States · NAICS 561621 Veterans Integrated Service Network 20 No set-aside
J065--Full-service Preventative Maintenance on Siemens Symbia S NAICS 811210 Veterans Integrated Service Network 19 No set-aside
J061--Uninterruptible Power Supply St. Louis VA Medical Center NAICS 811210 Veterans Integrated Service Network 15 No set-aside
VAPAHCS Communication Maintenance Services Palo Alto, California, United States · NAICS 811210 Veterans Integrated Service Network 21 Service-Disabled Veteran-Owned Small Business
J042--Fire Alarm, Suppression Systems, and Hood Testing, Inspection, and Certification Services - SAVAHCS Department of Veterans Affairs Southern Arizona VA Health Care System Tucson, Arizona 85723, United States · NAICS 541350 Veterans Integrated Service Network 22 Service-Disabled Veteran-Owned Small Business

On GovTribe

Work this opportunity

  • Track it in your pipeline
  • Find teaming partners
  • Similar opportunities
  • Ask GovTribe AI about this opportunity