36C10D23Q0073 0001.docx

DOCX document 28 KB Posted

Attached to
J063--St. Louis PACS Maintenance Services SDVOSB Set Aside
Solicitation number
36C10D23Q0073
Issued by

About this file

This document provides responses to vendor questions and amends a solicitation for PACS maintenance services. The solicitation is numbered 36C10D23Q0073 from the Department of Veterans Affairs Veteran Benefits Administration Headquarters. It is a SDVOSB set aside for maintenance of the St. Louis PACS system. The amendment extends the response due date from September 8, 2023 at 3:00 PM EST to September 11, 2023 at 8:00 PM EST. It also answers vendor questions about the scope of emergency preventative maintenance, responsibility for repair costs, system drawings, current operability, and average monthly service calls.

View the file

Other files

File Type Posted
Past Performance Questionnaire.docx DOCX document
Solicitation Vendor Q and A Format.xlsx XLSX spreadsheet
36C10D23Q0073.docx DOCX document
P07_Wage Determination 2015-5075 (Rev-24).pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

5. PROJECT NUMBER (if applicable)

CODE

7.

ADMINISTERED BY

2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER

CODE

6. ISSUED BY

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER

3. EFFECTIVE DATE

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

9B. DATED

PAGE OF

PAGES

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER

10B. DATED

BPA NO.

1. CONTRACT ID CODE

FACILITY CODE

CODE

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

E. IMPORTANT:

is extended,

(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE

OF YOUR

ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA

(REV. 11/2016)

is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office.

is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO:

Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

15C. DATE SIGNED

B. THE ABOVE NUMBERE

D CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES

SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

RESULT IN REJECTION OF YOUR

OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendmen t, and is received prior to the opening hour and date specified.

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER

Contractor

16C. DATE SIGNED

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION

16B. UNITED

STATES OF AMERICA

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER

16A. NAME AND TITLE OF

CONTRACTING OFFICER

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

STANDARD FORM 30

PREVIOUS EDITION NOT USABLE

Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243 (Type or print) (Type or print) (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

(Number, street, county, State and ZIP Code) (If other than Item 6) (Specify type of modification and authority) such as changes in paying office, appropriation date, etc.)

(If required)

(SEE ITEM 11)

(SEE ITEM 13)

(X)

CHECK

ONE

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF

SOLICITATIONS

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

VA

00101 Department of Veterans Affairs Veterans Benefits Administration Acquisition Directorate 1800 G Street NW Washington DC 20006 00101 Department of Veterans Affairs Veterans Benefits Administration Acquisition Directorate 1800 G Street NW Washington DC 20006 To all Offerors/Bidders

36C10D23Q0073 09-05-2023

X X X ** HOUR & DATE for Receipt of Offers is EXTENDED to: 8:00 PM EST on 9/11/2023 The purpose of this amendment is to address the following:

A. Provide a response to vendor questions.

B. Update the solicitation due date from 09/08/2023 at 3:00PM EST to 09/11/2023 at 8:00 PM EST.

Jorge Martin Contracting Officer ** AMENDMENT A00001 – PACS Maintenance – 36C10D23Q0073

– Contractor Questions and Government Responses & update solicitation due date and time **

Question 1.

What is included in “emergency preventative maintenance”?

Answer 1.

See statement of work (solicitation page 13, page number may be different on actual solicitation post)

“The Contractor shall provide emergency and unscheduled preventative maintenance inspection services that includes inspecting and troubleshooting the security system equipment as appropriate in order to determine the cause of the problem(s) and actions needed to restore the system equipment.”

Question 2.

Is the contractor to include the cost of all labor and materials to correct a deficiency if found or will this be a change order?

Answer 2.

Repairs are not included in this solicitation’s resulting contract. Repair cost to include labor and materials identified during the inspections will be provided by the vendor to the government. Depending on the cost of the repairs, the government can use its government credit card to purchase the repairs services from a vendor from the government’s choosing. Or, at the government’s discretion, decide as to how to proceed to procure the repairs services outside of this solicitation’s resulting contract.

Question 3.

Is the Softwarehouse system on the VA Network?

Answer 3.

Yes

Question 4.

Whan a faulty item is need of repair is found during a quarterly preventative maintenance is the labor and material repair cost a change order or included in the base price?

Answer 4.

Repairs are not included in this solicitation’s resulting contract. Repair cost to include labor and materials identified during the inspections will be provided by the vendor to the government. Depending on the cost of the repairs, the government can use its government credit card to purchase the repairs services from a vendor from the government’s choosing. Or, at the government’s discretion, decide as to how to proceed to procure the repairs services outside of this solicitation’s resulting contract.

Question 5.

The contractor shall provide emergency and unscheduled preventative maintenance inspection services that includes inspecting and troubleshooting a the security system equipment as appropriate in order to determine the cause of the problem(s) and actions needed to restore the system equipment. Can you please clarify this statement?

Answer 5.

If the system were to go down the VA would like the ability to have the vendor to evaluate the system evaluated to determine a corrective action and associated costs.

Questions 6.

Does the VA have drawings of all sites with device locations? If not, does the VA at least have drawings of all sites?

Answer 6.

The VA has some drawings and a staff that is knowledgeable of all the device locations.

Question 7.

If no current as builts are available, does the VA expect the contractor to update them as part of this contract?

Answer 7.

See answer above (answer 6).

Question 8.

Is the system 100% operational condition or are their known issues that need to be addressed immediately by the awardee?

Answer 8.

100% operable, only known updates are needed.

Question 9.

How many service calls per month does the VA place on average?

Answer 9.

Usually, not more than once per month. Some months can be more if the VA is having reader issues.

Solicitation Due Date and Time Update Solicitation due date and time has changed from 09/08/2023 at 3:00 PM EST.

to 09/11/2023 at 8:00 PM EST

File details come from the government source that posted it. Updated .