W91364-20-Q-0057-0002.pdf

PDF 379 KB Posted

Attached to
OHARNG Joint Operations Center Audio/Video Remodel
Solicitation number
W91364-20-Q-0057
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
JOC QA.Final.docx DOCX document
JOC Rev.PWS.docx DOCX document
JOC Floor Plans.pdf PDF
W91364-20-Q-0057-0001 JOC Install Amendment 001.pdf PDF
Sol W91364-20-Q-0057.pdf PDF
JOC PHASE 1 (2020) PWS.DOCX DOCX document
JOC Display SOW - PD.XLSX XLSX spreadsheet

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

USPFO-OH, ATTN: HERBERT BROWN

2811 WEST DUBLIN-GRANVILLE ROAD

COLUMBUS OH 43235-2788

0011494971

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

Sol Amendment to Revise Performance Work Statement, post Q&A's and extend solicitation date

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 6

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 16-Sep-2020

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street , County, State and Zip Code) X W9136420Q0057

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

17-Aug-2020

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer X is extended, is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

16-Sep-2020

CODE

USPFO FOR OHIO

2811 WEST DUBLIN-GRANVILLE ROAD

COLUMBUS OH 432352788

W91364 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE W91364

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

W9136420Q0057

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET

SOLICITATION/CONTRACT FORM

The required response date/time has changed from 16-Sep-2020 12:00 PM to 21-Sep-2020 12:00 PM.

The following have been added by full text:

Q&A Sol# W91364-20-Q-0057 OHARNG JOC A/V Display Replacement Q&A #2

1. The project docs refer to “composite video” over fiber Tx / Rx ... is that supposed to be “HD Video” or do they still want to maintain composite?

Answer: HD Video is preferred, but may not be compatible with current computer feeds

2. Is the customer absolutely 100% certain the source code on hand is the latest version and includes all software modules/components?

Answer: No, however whatever code is used, would be preferred to remain with us

3. If the source code is not the latest version or if there are missing components, the additional time to resolve disparities would have to be T&M – or is the vendor able to rewrite the code.

Answer: Vendor will be unable to rewrite codes

4. Will technicians have the ability to work after hours (beyond 7am-5pm) within the 48 hour time window?

Answer: Yes, The JOC has coverage 24/7.

5. Are there 3 total existing LCD Video Walls? (1) 2X2 55" Wall, (2 additional) 2X2 55" Walls?

Answer: Yes, the current display is (3) 2x2 55” video wall

6. Will the final product include 2 total video walls? (1) 2X2 55" Video Wall, (1) 2X3 55" Video Wall?

Answer: No, the Final product will be (1) 98” LCD TV Replacing the center (1) 2x2 55’ video wall the (2) Flanking 2x2 55” video walls will be replaced with (2) 2x3 55” video walls

7. What are the content layout requirements for 2X2 video walls?

Answer: Display external feed from Ohio Emergency management agency OHEMA, Security camera feed, cable TV and a few computer workstations. Feeds will be mainly computer or cable/sat feeds

8. What are the content layout requirements for the 2X3 video wall?

Answer: The same as the current 2x2 video wall

9. How much space is between each monitor currently?

Answer: 114 inches between Center and flanking video walls

10. In the PWS - "Vendor will need to install all fiber transmitters with DisplayPort compatible items. Are HDMI transmitters existing?

Answer: No existing transmitters are DVI. Existing fiber in certain areas will need to be replaced; no HDMI transmitters are currently available

11. What are the existing switchers and IO cards?

Answer: Voyager fiber switch and cards

12. What is the "existing VTC system" in JPG Room?

Answer: Voyager/ Video Tele Conf. NIPR and SIPR

13. What are the "existing major AV system components" mentioned in the JOC Control Refresh section?

Answer: Video switch, AV Switch, cable TV tuners

14. Will photographs of the room be provided?

Answer: No photography is not permitted in the JOC

15. Will floor plan drawings with measurements be provided?

Answer: Please see the attached 140I-11-64059 OHIO NG (AS-BUILT 02-03-11) from the original project

16. In regards to the fiber cables, how should we quote the job? Should we quote as if we need to replace ALL of the cables, a portion of the cables assuming a good portion are reusable, or leave this cost off? In the last scenario we would test the cables and reuse the ones that we are able to and issue a change order for the cable that does need to be replaced?

Answer: Fiber should be require to replace in the JPG room and Command Conference room up to 1000’

17. What is the composition of the wall behind the 2, 80” TV’s currently mounted in the room?

Answer: Due to SIPR requirements for the 80” TV’s will remain in the Command conference room and (1) of the 98” LCD TV’s will be removed from the Product Work Statement

18. Do you want to have the capability to show both NIPER and SIPER on one screen with split screen capabilities or toggle or switch screens between the two networks?

Answer: No

20. In the command conference room do you need the capability to plug in an external device to display on the screens within the room?

Answer: No

21. Does the ceiling mount projector need to be upgraded or removed?

Answer: No

22. What is the current cabling running to the ceiling projector- type?

Answer: N/A Projectors will remain stand alone and not part of contract

23. Is all existing cable is Cat 5?

Answer: Yes

24. Do you want to be able to switch video sources between the commander’s rooms, JPG meeting room, etc.

Answer: No, They are separate functioning work spaces

25. Is VTC participation required for the JOC main room?

Answer: No

26. If we have to replace any of the fiber or copper homeruns, do they need to hang in J hooks attached to the supports for the raised floor or should they just follow the current path on the ground or in cable tray?

Answer: Cable tray

27 What is the total number of fiber cables that have potential of needing to be replaced?

Answer: Plan on replacing 1000’ of least serviceable cable

28. What type of fiber do you prefer (50m OM3 is preferred)?

Answer: Match existing fiber

29. What type of fiber connecters will be used at the rack side for patch panel? (SC/ST/LC)

Answer: Match existing fiber

30. Will tile suction cups need to be provided for the raised floor?

Answer: No we have a couple on site

31. Do fiber and copper home runs need to be certified or just tested to see if they pass the test?

Answer: Certified

32. Do you need a printout of the report of all cables that were tested?

Answer: Yes

33. What type of power plug do we need to have (datacenter rack power or typical outlet plug) (110v or 220v plug?)

Answer: 110V

34. What make and model of speakers are preferred?

Answer: There is no specific name brand preferred as long as the products meet the specifications described in the SOW and Performance Work Statements.

35. Which is any floor speakers will be changed? How many?

Answer: No

36. Is there a preferred type of mixer preferred?

Answer: There is no specific name brand preferred as long as the products meet the specifications described in the SOW and Performance Work Statements.

37. Do we need to provide a separate UPS to supply power to new devices?

Answer: No

38. For how long does the requirement for contractor being held responsible for equipment? Does this include the warranty? Defer to contracting

39. Do you require a trim piece to be around all TVs or just the grouping of TVs? (for example on the current JOC floor all three sets of TVs have a metal 3 inch trim around that hides cables and other loose objects, do you require that around single TVs as well?

Answer: Only on the (3) Displays on the JOC Floor

40. Will you be adding an additional 98” tv in the CG conference room for Simultaneous NIPR/SIPR Viewing or using an (NON-Preferred) domain AV switch that allows for cross domain use?

Answer: NO the (2) 80” TVs will remain in the Command Conference room and the 98” display for this area will be removed from the solicitation.

41. When we are in the configuration stage, if any changes or troubleshooting need to be done, what computer device can we use in order to make necessary changes to devices?

Answer: Laptops from manufactures who are not on the disapproved list, and WIFI disabled

42. Will we be provided a NIPR laptop to make changes on devices, if any code or changes are required?

Answer: Laptops from manufactures who are not on the disapproved list, and WIFI disabled

43. Do you want to have the capability to show both NIPER and SIPER on one screen with split screen capabilities or toggle or switch screens between the two networks?

Answer: NO

44. Do you want to be able to switch video sources between the commander’s rooms, JPG meeting room, etc.

Answer: No

45. Is VTC participation required for the JOC main room?

Answer: No

JOC

Existing AV Matrix Fiber Switch make and model number?

Answer: VOYAGER VG-MATRIX Total# of DVI over Fiber inputs will be required?

Answer: UNK Existing Audio system current make and model number?

Answer: UNK Existing Ceiling Speaker current make and model number?

Answer: SOUNDTUBE CM62-EZs

TAG CR

Existing VTC make and model number?

Answer: CISCO TelePresence SX-20 Existing AV Matrix Fiber Switch make and model number?

Answer: CISCO TTC7-21 (SVTC); CISCO TANDBERG TTC6-11 (NIPR VTC) Total # of DVI over Fiber inputs will be required?

Answer: UNK Existing Audio system current make and model number?

Answer: UNK Existing Ceiling Speaker current make and model number?

Answer: SOUNDTUBE CM62-EZs

JOINT PLANNING GROUP

Existing VTC make and model number?

Answer: CISCO TTC7-21 (SVTC); CISCO TANDBERG TTC6-11 (NIPR VTC)

Existing AV Matrix Fiber Switch make and model number?

Answer: UNK Total # of DVI over Fiber inputs will be required?

Answer: UNK Existing Ceiling Speaker current make and model number?

Answer: SOUNDTUBE CM62-EZs

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .