Question_in_response_to_Solicitation_W912PF-12-R-0055.pdf
PDF 21 KB Posted
- Solicitation number
- W912PF-12-R-0055
About this file
Questions and Answers submitted on solicitation.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| amendment_0001.pdf | ||
| Floor_plans_.pdf | ||
| MSDS-LIME-A-WAY_EXTRA-engl..pdf | ||
| TRELL_en.pdf | ||
| OVEN_CLEANER_POWER.pdf | ||
| SOLID_MEGA.pdf | ||
| TOPRINSE_PERFECT_IT.pdf | ||
| SCATTO_P P_FRESH.pdf | ||
| PER_VETRO.pdf | ||
| NEOMAT_GMS.pdf | ||
| SSAA.pdf | ||
| IPPI_VERDE.pdf | ||
| SPITADERM.pdf | ||
| OVEN_RINSE_POWER.pdf | ||
| GREASE_CUTTER_PLUS.pdf | ||
| SALT.pdf.pdf | ||
| W912PF-12-R-0055.pdf | ||
| BLEACH_MSDS.pdf | ||
| OASIS_PRO_20_IT.pdf |
Show all 19
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Question in response to Solicitation W912PF-12-R-0055
1. Is there an union on site, and if there is, will you release CBA? No.
2. Please confirm the exact remittance address for the proposal submittals. 414th CSB, Regional
Contracting Officer (RCO), Via Pra’ Spineo 16, 36040 Lerino (VI). The instruction says “proposals shall consist of submission of one original paper copy and one electronic copy on CD or DVD per offer” and later on it also says “proposals shall consist of one copy of the Offeror’s proposal submission to the following address…” Please confirm how many copies (if any) we need to submit with the original and electronic copy. You are to submit one paper copy and one electronic copy.
3. Is VAT included in the price that the offeror must write for each item? (please see from page 6 to 16). No, the US government does not pay taxes.
4. What does estimated net amount mean? What does net mean? (please see from page 6 to 16).
The estimated new amount is the total cost for that CLIN. Net means total.
5. Does the contract manager need to have a “security certification”? Has he already had a “security” course? (please see page 44). The contract manager will need to complete the security training as prescribed in the PWS paragraph 7.
6. Could you please explain what exactly are the contract manpower reporting (“CMR”) activities?
(please see from page 12 to 15). The Contractor Manpower Reporting Application (CMRA) is designed to collect information on funding source, contracting vehicle, organization supported, mission and function performed, and labor hours and costs for contracted efforts providing services to the Department of the Army from contractors and Army activities requiring contracted services from supporting contracting offices. The data reported utilizes an application called CMRA to capture the required information. Contractor Manpower Reporting enables the Army to:
a. fully understand the composition of the Army workforce (military, civilian, contractor), and allows for more informed decisions on workforce staffing and funding decisions;
b. provide better oversight of the total Army workforce to avoid duplication of effort or shifting of in-house reductions to contract; and
c. better account for and explain the total workforce.
d. Additional information can be found at https://cmra.army.mil.
7. What does exactly unit price does mean? Is it perhaps the average or the sum of unit price for each item? (please see page 1). The Unit Price is the cost of one set. That amount will be multiplied with the quantity to get the Estimated Total Amount. Example:
a. Estimated Quantity 7,300 multiplied by Unit Price €3 equals Estimated Total Amount €14,600.
8. What does exactly amount does mean? Is it perhaps the sum of price for each item? (please see page 1). See answer to number 8.
9. What does one set equal? One set equals one cook for the 8.5 hours.
10. Is 7,300 set for the entire year? 7,300 is the estimated sets needed for the entire year.
11. Does the 8.5 include a lunch break? There is a 30 minute lunch break.
12. What is the cost for the Contract Manpower Report? The cost of the report is determined by the contractor. The contract must proposed the cost, if any, that they determine it will cost for their company to generate the on-line report.
13. Is the food preparation the only duty required? All the duties require for the cooks is strictly in the kitchen area. This includes food preparation, cooking and cleaning up strictly in the kitchen area.
The cooks are not required to serve tables or clean anything in the dining area.
14. How much far in advance will the delivery orders be sent? Delivery orders are normally sent on the 22nd or 25th of the month prior to the required service or on a quarterly basis.
15. How much notice will be given as to rather or not Del Din will be opening in March or later?
This is a requirement contract. A delivery order will be given on the 22nd or 25th of the month prior to the start of the required service.
16. How will the passes be issued for the installation access? Access will be given to both locations
17. If the contractor determines that more cooks are needed for quality control or on the job training, can more than 20 cooks be present at one location at one time? For the purpose of one the job training and/or quality control, more than 20 cooks can be at one location at a time at no additional cost to the government. All cost will be the responsibility of the contractor.
18. If it is noticed that more cooks (perhaps one or two) are needed at one location to assist in an increased volume of patrons, can the lead cooks or dining facility manager make the determination to send people to the other location? Yes, as long as there is no additional cost to the government for doing so and the scope of the contract is not changed meaning the amount of cooks will not exceed the delivery order. This must be closely coordinated with the Contracting Officer Representative.
19. CLIN 0003 and 0004 Period of Performance (PoP) read Mar 2012- Dec 2012- Corrected to read Mar 2013- Dec 2013
20. Clause 52.216-19 reads 20 cooks, 2 Lead Cooks- add per facility
21. Clause 52.212-3 highlighted areas need to be filled and/or answered- highlighted the area TIN is not required because (an explanation needs to be added), and highlighted (4) Type of organization (information needs to be provided).
22. American owed company stated that the Italian Chamber of Commerce representative stated that because the contract was to perform duties on an American Installation, the Certificato di Iscrizione alla Camera di Commercio) was not required- Company was told to provide a statement from the Italian Chamber of Commerce that stated that they are not required to have the certificate.
File details come from the government source that posted it. Updated .