Amendment_3_Q&A.pdf

PDF 143 KB Posted

Attached to
HDG RC FURNITURE
Solicitation number
W912K6-18-Q-0018
Issued by

About this file

Amendment 3 Questions & Answers

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Solicitation Number: AMENDMENT 3-W912K6-18-Q-0018 Notice type: Combine Synopsis/Solicitation Response Date: April 19, 2018 NLT 10:00AM ET

QUESTIONS AND ANSWERS 16-33

Question 16. Confirm ALL private offices, L and U shape, to be freestanding furniture, not work stations.

Answer 16. Confirmed

Question 17. In the U station layouts, is it acceptable for the executive storage tower to be our standard 24”w x 66”H? This appears to be the width on the drawings.

Answer 17. Yes, change size to 2466.

Question 18. Some Private offices call for Seat depth adjustment and some don’t. Please confirm if all private offices should have seat height adjustment.

Answer 18. All private office should have seat height adjustment.

Question 19. Room 107:

*Confirm no other storage is required except overheads? Drawing seems to show (2) storage pedestals under surface.

*Is it acceptable to drop panels along walls to lower than 66”?

Answer 19.

* Work stations in rm. 106, 107 & 112 shall have 2- 6612 modular pedestals under surface. Work stations in rm.

112 are 48" high, and do not receive overhead storage.

* Not acceptable to drop panels along walls to lower than 66"

Question 20. Room 107D:

*Recommend Loop arms in conference rooms for a more uniform appearance.

Answer 20. Recommendation acceptable.

Question 21. Room 106:

*Confirm no other storage is required except overheads? Drawing seems to show (2) storage pedestals under surface *Is it acceptable to drop panels along walls to lower than 66”?

*Confirm a guest chair for each station. These are not shown on the drawing and no room is allowed for a guest according to the drawing. If each I to have a guest, should we expand each station by 24” to accommodate?

Answer 21.

*Refer to Answer 19.

*Delete "guest chair" requirement.

RFQ: AMENDMENT 3-W912K6-18-Q-0018

Q&A 16-33

Question 22. Room 106D:

Answer 22. Recommendation acceptable.

Question 23. Room 110:

*Chairs are specified with cushion seats. This will only allow 10 or so to be stacked and require a lot more carts, versus 40-45 with non-upholstered. Please confirm you want upholstered seats.

Answer 23. Delete upholstered seat requirement.

Question 24. Room 110A:

*Confirm carts are not needed for nesting chairs. These do not usually come with carts.

Answer 24. Carts are required for the table and chairs in room 110 (30 folding tables & 240 stackable chairs).

Question 25. Room 112:

*Confirm no other storage is required except overheads? Drawing seems to show (2) storage pedestals under surface *Is it acceptable to drop panels along walls to lower than 66”?

*Confirm a guest chair for each station. These are not shown on the drawing and no room is allowed for a guest according to the drawing. If each I to have a guest, should we expand each station by 24” to accommodate?

Answer 25.

*Refer to Answer 19.

*Delete "guest chair" requirement.

Question 26. Room 112D:

*Recommend Loop arms, No seat depth and NO ratchet back in conference rooms for a more uniform appearance.

*Cinch fabric is being discontinued by the manufacturer.

Answer 26.

** All acceptable.

Question 27. Rooms 114A/114B/114C:

*Confirm size of tables *Chairs are specified with cushion seats. This will only allow 10 or so to be stacked and require a lot more carts, versus 40-45 with non-upholstered. Please confirm you want upholstered seats.

Answer 27.

* Training tables are 24"x60".

RFQ: AMENDMENT 3-W912K6-18-Q-0018

Q&A 16-33

* Upholstered nesting chairs required

Question 28. Room 124:

*Drawing shows another table with guest chairs. Confirm if needed and size of table

Answer 28. Table is 36"x72"

Question 29. Room 125:

*Drawing shows another table with guest chairs. Confirm if needed and size of table

Answer 29. Table is 36"x72"

Question 30. Room 130:

*Confirm no other storage is required except overheads? Drawing seems to show (2) storage pedestals under surface *Recommend loop arm chairs at conference table for a more uniform appearance.

Answer 30. 2-6612 modular pedestals under surface required for each, loop arm chairs acceptable.

Question 31. Room 130M:

* Confirm you want this to be freestanding with occupant to use wall electrical and voice, NOT a hardwired modular work station.

*If you want this to be a modular work station with hard wire electrical, confirm panels with overheads to be 66”H.

Answer 31. This will be freestanding furniture, not hard wired.

Question 32. Room 130E:

Answer 32. Recommendation acceptable.

Question 33. Confirm if we are to supply Communication modules. If so, we will need the configuration required (See attached.)

Answer 33. Provide 1-voice and 2-data RJ45 jacks, for cat6 cable.

File details come from the government source that posted it.