Amendent_4_Q_A_34_61.pdf

PDF 116 KB Posted

Attached to
HDG RC FURNITURE
Solicitation number
W912K6-18-Q-0018
Issued by

About this file

Amendment 4 Questions and Answers 34-61

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Solicitation Number: AMENDMENT 3-W912K6-18-Q-0018 Notice type: Combine Synopsis/Solicitation Response Date: April 19, 2018 NLT 10:00AM ET

QUESTIONS AND ANSWERS 34-61

Question 34: In regards to solicitation # W912K6-18-Q-0018, are there any set-aside restrictions other than 'total small business'?

Answer 34: No; also refer to Answer # 4.

Question 35: Room 112 Battalion Station is requesting 48" high panels and 2 overhead bins per station. The recommended height panel for an overhead bin is 65"H. Are we to remove the bins or change the height of the panel? There is not a mention of modular pedestals. Are you requiring those in all the stations?

Answer 35: Answer 19. * workstations in rm. 106, 107 & 112 shall have 2- 6612 modular pedestals under surface. Work stations in rm. 112 are 48" high, and do not receive overhead storage.

Question 36: Would you please identify which rooms will require chairs with hard floor casters?

Answer 36: MT102, 114A, 114B, 114C, 117A, 130M, 109, 111, 110, 124A, & 125A

Question 37: In a previous question it was asked if seat DEPTH adjustment was required in all areas, the reply was, yes, all chairs require seat HEIGHT adjustment. Just want to confirm that Seat Depth adjustment IS required in all areas.

Answer 37: Yes, confirmed

Question 38: Previous question #30 Re: Rm. 130: Asking to confirm Overheads and peds but description states the panels are only 48”h which will NOT accommodate overheads. Confirm NO OVERHEADS or increase panel heights to accommodate them.

Answer 38: 130 does require overhead storage, increase panel height.

Question 39: Previous question #31 Re: Rm. 130M Lab – Since you want freestanding and no hardwire, do you want panels at all? Or simply a large freestanding workstation? Or 2 panels coming off walls for privacy?

Answer 39: Freestanding modular work station, not hard wired - with accessibility to receptacles and data jacks in wall.

Question 40: General regarding “Modular Pedestals”. Do you want mobile with casters or non-work surface supporting peds with tops and no casters that stand on their own under desk?

RFQ: AMENDMENT 3-W912K6-18-Q-0018

Q&A 34-61

Answer 40: No casters, stand on their own.

Question 41: Chairs for Offices and Workstations, Mesh back w/ upholstered seats or All upholstered?

Answer 41: Mesh backs, upholstered seats

Question 42: “U” workstations are requesting 2 grommets, please identify location.

Answer 42: Rear and side work surfaces

Question 43: Do they have a floor plan with measurements? If not, may we gain access to field measure?

There is one room that calls for 6 stations, but with the information we have, it looks like only 4 stations will fit.

Answer 43: Cadd drawing was attached in Amendment 2.

Question 44: Who is the designer for the project?

Answer 44: Stantec, Chicago, Il

Question 45: When do they anticipate awarding this project?

Answer 45: 11 May 2018

Question 46: When do they expect delivery/install?

Answer 46: Building occupancy is dependent upon delivery and installation of furniture. Refer to Evaluation Factors.

Question 47: All “L” workstations, Private office and panel systems have a 3 piece configuration. Is this how you prefer to have for easier reconfiguring or are we free to create same layout with less pieces still with angled corner?

Answer 47: Varying configuring acceptable Question 48: Private offices show panels in your drawing, please confirm panels are NOT required in private offices.

Answer 48: Panels not required in private offices

Question 49: For room 107, and room 106 how tall is the ceiling since we will need power poles to power the workstations?

Answer 49: Rooms 106 & 107 do not require power poles.

Question 50: For room 112 battalion space it appears the 12 workstations in the middle get a power pole, what is the ceiling height in this area?

Answer 50: Rooms 112 & 130 have 9' ceilings.

Question 51: Also it looks like for the other two groups of 7 workstations each, will the building power come off the wall or the floor to attach the modular whip? (This question was part “a” of Question 50 above)

Answer 51: Rooms 106 & 107 do not require power poles.

Question 52: For the workstations will you accept a small variance to allow an overhead component with doors to slide over the top of the unit when open but when closed can lock?

Answer 52: Acceptable.

Question 53: When you call out for the pencil drawer is it to go in the top of the file drawer on the modular 12-12 file?

Answer 53: Yes.

Question 54: For the hutch you call out a gap guard and a fluted edge, do you have a drawing that would show an example of what you are looking for on the overhead hutch?

Answer 54: No.

Question 55: For panel heights would you accept a small variance for 48”h panels we would use 50” h panels and for 66”h panels we would use a 64 “h panel?

Answer 55: Acceptable.

Question 56: For MT 102 Training it looks like it is in a separate building since can you confirm that it is another building or part of the new building?

Answer 56: Separate building.

Question 57: For the office chairs would you like a mesh back task chair or an upholstered back task chair?

Answer 57: Mesh back

Question 58: Does the building have a carpet floor or tile floor?

Answer 58: Both; see answer #36.

Question 59: For installation will the drive be ready to accept a trucks making deliveries to the building?

Answer 59: Yes

Question 60: Are lockers included in the bid and if so metal or laminate and do you have a description as size needed for room 122?

Answer 60: Not a requirement in the RFQ

Question 61: Since this is a set aside small business purchase; can the small business entity if they do not have their own GSA Scheduled Contract number offer furniture that is not on a GSA Furniture Schedule? For example, if we represent a furniture line that is on GSA Schedule, but they are a large business, but they agree to offer their products at the same GSA pricing as their GSA schedule would you consider that an acceptable proposal from a small business that meets all your requirements and our registered in SAM?

Answer 61: This RFQ is not restricted to GSA Schedule contractors. Also refer to Question and Answer #4.

File details come from the government source that posted it.