Q_A W912JM20R0003_02.pdf

PDF 91 KB Posted

Attached to
RTI DFAC Full Food Service Federal contract opportunity
Solicitation number
W912JM20R0003
Issued by
Department of the Army Georgia Army National Guard

About this file

This document contains questions and answers regarding solicitation number W912JM20R0003 for full food service at the 122nd Regional Training Institute Dining Facility. The solicitation is for a woman-owned small business and seeks a firm fixed price contract for an initial one year period with two one-year option periods to provide all personnel, equipment, and supplies necessary to perform full food service operations including menu planning, cooking, serving, cleaning and "to go" meals. The incumbent contract is accessible on USAspending.gov under number W912JM15C0002. The base year is estimated to require 15,142 breakfasts, 15,142 lunches, and 15,142 dinners with an average of 900-1600 meals per month and 340 service days annually except for a two week period in December and January each year. The applicable service contract act wage determination is 2015-4472.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to RTI DFAC Full Food Service, newest first.
File Type Posted
DFAC Site Visit W912JM20R0003 Summary.pdf PDF
Q_A W912JM20R0003_03.pdf PDF
RTI DFAC Food Inspection Report.pdf PDF
Site Visit DFAC Photos .pdf PDF
Wage Determination_15-4472_W912JM20R0003.txt TXT text file
Solicitation W912JM-20-R-0003_v1 .pdf PDF
Q&A W912JM20R0003_01.pdf PDF
Solicitation W912JM-20-R-0003 .docx DOCX document
PWS W912JM-20-R-0003.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question/Answers RTI Dining Facility Solicitation

W912JM20R0003-02

10 February 2020

Question 001: I wanted to bring to your attention that item #9 on the solicitation is as follows:

Additional Contract Requirements(s) or terms and conditions: Offeror must be a SBA 8(a) Woman Owned Small Business for NAICS 722310. Please clarify?

Answer 001: This solicitation is for Woman Owned Small Business for NAICS 722310. Please disregard any reference to 8 (a). See corrected solicitation.

Question 002: Please provide the number of service days for the last 12 months.

Answer 002: CY19 (JAN 19 to DEC 19) there were 340 service days.

Question 003: Please provide the expected number of service days for the base year of this new contract.

Answer 003: Base Year (MAR 20 to MAR 21) estimated to be 340 days. The only time we do not serve meals is after the first week of DEC to the first week of JAN each year.

Question 004: How many meals were served last year, Breakfast, Lunch, Dinner? Can you supply that information by month?

Answer 004: : I do not have the exact # of meals served, however, the low for FY19 was 900 Lunch and 900 Dinner meals for a month and the high was roughly 1600 of each.

Question 005: As a fixed price contract, asking that the government create a CLIN if the meals served exceed the government’s estimate by more than 10%.

Answer 005: Vendor must include this risk in their cost proposal. No addition CLIN will be added at this time.

Question 006: What is the name of the current contractor? Current Contract Information is provided at

Answer 006: The provided contract information to the public for the current RTI Dining Facility contract is located on USAspending.gov and can be accessed with the following link or by using the contract number W912JM15C0002 in the site search engine:

https://www.usaspending.gov/#/award/CONT_AWD_W912JM15C0002_9700_-NONE-_-NONE-.

Question 007: Please provide the Schedule B CLIN pricing for the current (or last) contract.

Answer 007: The provided contract information to the public for the current RTI Dining Facility contract is located on USAspending.gov and can be accessed with the following link or by using the contract number W912JM15C0002 in the site search engine:

https://www.usaspending.gov/#/award/CONT_AWD_W912JM15C0002_9700_-NONE-_-NONE-.

Question 008: Please provide the contract's annual dollar value.

https://www.usaspending.gov/#/award/CONT_AWD_W912JM15C0002_9700_-NONE-_-NONE-

Question/Answers RTI Dining Facility Solicitation

W912JM20R0003-02

10 February 2020 Answer 008: The provided contract information to the public for the current RTI Dining Facility contract is located on USAspending.gov and can be accessed with the following link or by using the contract number W912JM15C0002 in the site search engine:

https://www.usaspending.gov/#/award/CONT_AWD_W912JM15C0002_9700_-NONE-_-NONE-.

Question 009: Please include the Contract Number, and the time period that the pricing represents.

Answer 009: The provided contract information to the public for the current RTI Dining Facility contract is located on USAspending.gov and can be accessed with the following link or by using the contract number W912JM15C0002 in the site search engine:

https://www.usaspending.gov/#/award/CONT_AWD_W912JM15C0002_9700_-NONE-_-NONE-.

Question 010: Please provide the current Collective Bargaining Agreement, or the Current Wage Determination under this contract.

Answer 010: Service Contract Act WD # 2015-4472

Question 011: Requesting that the government please extend the due date for the proposal by at least one week to allow sufficient time to review and factor in the Q&A’s.

Answer 011: The solicitation currently scheduled to close on 14 February 2020 and presently there are no plans to extend the window. We ask that you please prepare your best proposal with the information and time allotted.

Question 012: Please provide a copy of the most recent food service inspections.

Answer 012: The information for food service inspections has been requested and will be provided when available; however, we ask that you please continue to prepare your best proposal with the information and time allotted.

End--- Q/A W912JM20R0003-02

File details come from the government source that posted it. Updated .