Vendor Questions 25MAR22.pdf
PDF 266 KB Posted
- Solicitation number
- W9127N22R0011
About this file
This document contains questions and answers regarding solicitation number W9127N22R0011 for janitorial services at South Willamette Valley Project sites. Prospective contractors must provide all management, tools, equipment, labor and vehicles necessary to perform cleaning tasks at multiple locations including Cougar Powerhouse, Fall Creek Powerhouse, Fern Ridge Dam, and campgrounds and day use parks. Services include full cleanings in the morning with additional spot cleanings of restrooms, including waterborne and portable toilets, at campgrounds and day use areas throughout the day. The incumbent contractor is Full Circle Property Management. The anticipated award date is no later than May 1st 2022 with an anticipated start date of May 1st 2022. Pricing details were not provided as the contract has not been awarded. The solicitation is being issued by the Department of the Army Corps of Engineers Portland District.
View the file
Other files
Show all 13
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Submitted Questions for Solicitation W9127N22R0011 as of 25 MARCH 2022
1. What is the name of the current contractor for this contract?
Answer: Incumbent is Full Circle Property Management
2. Will there be a scheduled site visit for this opportunity?
Answer: That is not a possibility, with there being over 50+ sites that would have to be visited, we couldn’t facilitate a site visit as it would take multiple days.
3. What will be the anticipated award date for this contract?
Answer: No later than 01 May 2022
4. What will be the anticipated start date for this contract?
Answer: Anticipated start date is 01 May 2022
5. What is the current monthly or total annual awarded amount for this contract?
Answer: This information cannot be disclosed as this contract is not yet awarded.
6. Have funds been appropriated for this opportunity?
Answer: Yes
7. Under 5.2 - "Spot Cleaning – Park Restrooms (PM Check) shall be spot cleaned and restocked additional times during the day, at least 6 hours between each cleaning." How many cleanings are expected, if they are "at least" 6 hours between?
Answer: We would expect 3 cleanings a day for the campgrounds. The full cleaning in the morning with additional spot cleanings around midday and the evening. For day use, 2 cleanings a day. One full cleaning in the morning and one spot check in the afternoon (after 3pm).
8. What defines a "Park Restroom"? Based on the previous paragraph, since "CXT"s and "Chemical Toilets" are listed separately, is it safe to assume this only means the flush restrooms at the campgrounds? If this is incorrect, which CXT's would be included? The CXT's at the other two campgrounds (Ivan Oakes and Primitive) or would it include day areas? If day areas, which would be included?
Answer: Park restrooms getting spot cleaned include waterborne restrooms and CXTs. Locations getting spot cleaned include: Lakeside Park, Shortridge Park, Wilson Creek Park, Pine Meadows Campground, Primitive Campground, and Schwarz Campground.
File details come from the government source that posted it. Updated .