Attachment 4- Questions and Answers.pdf
PDF 361 KB Posted
- Attached to
- Grease Exhaust Cleaning Services Federal contract opportunity
- Solicitation number
- W9124L25B0002
About this file
This is a Questions and Answers document (Attachment 4) for solicitation W9124L25B0002 for Grease Exhaust Cleaning Services at Fort Sill, OK. The document reveals that the previous contract (W9124L-24-C-0004) valued at $520,000 was terminated due to the contractor's (Palm Federal LLC) inability to meet contract requirements.
Key details addressed include weekly cleaning requirements for Burger King mandated by Fort Sill Fire Department due to past fire protection issues, no specific requirement for IKECA certified cleaners though contractors must follow NFPA 96 standards, and flexibility in scheduling for fifteen hoods at Building 5966 Dining Facility (typically done in July) subject to COR/KO approval. The document directs bidders to refer to page 28 for insurance requirements and page 3 for complete bidder instructions. All bids must remain sealed until the official bid opening date.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Amendment 0001_W9124L25B0002_Grease Exhaust Services .pdf | ||
| Attachment 2 Wage Determination REV 25 12.23.2024.pdf | ||
| Solicitation_W9124L25B0002_Grease Exhaust Services .pdf | ||
| TE-D Grease Exhaust Map (FY25) .pdf | ||
| Attachment 2 Wage Determination REV 24 07.22.2024.pdf | ||
| TE-A Performance Requirements (FY25) .xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Attachment 1- PWS - Grease Exhaust Cleaning Service (FY25-FY30).pdf | ||
| Attachment 3 Contractor Visit Itinerary for Grease Exhaust Recompete.pdf | ||
| TE-B Deliverables (FY25) .xlsx | XLSX spreadsheet | |
| TE-C Estimated Workload (FY25) .xlsx | XLSX spreadsheet | |
| TE-E Cleaning Schedule (FY25).xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Solicitation_W9124L25B0002_Grease Exhaust Services .pdf |
Show all 12
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
MICC Fort Sill 17 January 2025
MEMORANDUM FOR RECORD
SUBJECT: Questions and Answers Regarding Solicitation W9124L25B0002 Grease Exhaust Recompete, Fort Sill, OK.
ATTACHMENT 4
ATTENTION: All Bid submissions remain closed till bid opening date. The Contracting Team will not open bids to review till the day of the opening.
DISCLAIMER:
**The previous Contractor was awarded W9124L-24-C-0004 at $520,000.00. The contract was terminated because the Contractor was not able to meet Contract requirements.**
QUESTIONS AND ANSWERS
1. QUESTION: What is the name of the previous contract holder?
ANSWER: Palm Federal LLC
2. QUESTION: What is the previous contract number?
ANSWER: W9124L-24-C-0004
3. QUESTION: What is the value of the Contract?
ANSWER: $520,000.00
MICC Fort Sill SUBJECT: Questions and Answers regarding solicitation W9124L-25-B-0002 Grease Exhaust Recompete, Fort Sill, OK
4. QUESTION: Are you sure that Burger King needs to be cleaned weekly. I have seen many contracts where contractor have increased the cleanings to keep out some competition from bidding. Has the grease comb been used to make this determination?
ANSWER: Yes. The amount of cleanings is not determined by the contractor or the company occupying the space. The weekly cleanings was mandated by the Fort Sill Fire Department due to past fire protection issues.
5. QUESTION: Are you asking for IKECA certified cleaners to perform the contract?
ANSWER: There is not requirement for the cleaners to be specifically certified by IKECA.
However, per the PWS, the contractor shall adhere to all local, state, and Federal rules and regulations as well as the National Fire Protection Association (NFPA) 96.
6. QUESTION: Since fifteen of the hoods at the 5966 Dining Facility are scheduled to be done only once a year, would we be able to negotiate with Luis Navas and Henry Cara to do them in a month other than July, or is the July schedule firm?
ANSWER: Any negotiations on the schedule would have to go through the COR/KO. The COR/KO can then reach out to the customer to determine if they are in agreeance of the requested time.
7. QUESTION: What insurances are required?
ANSWER: Please refer to page 28 under Insurance Requirements section on the Solicitation.
8. QUESTION: Should I attach a separate document with my bid?
ANSWER: Please see Notice to Bidders Instructions on the Solicitation beginning on page 3, as this captures all the requirements needed for the bid submission. Ensure all required documents are signed and submitted as detailed in the Notice to Bidders Instructions.
SUBJECT: Questions and Answers regarding solicitation W9124L-25-B-0002 Grease Exhaust Recompete, Fort Sill, OK
Jesslyan Ortiz-Albino Contracting Officer jesslyan.m.ortizalbi Stamp
File details come from the government source that posted it. Updated .