IMCOM Responses 1 to Questions for Solicitation W9124J-25-R-EMER.xlsx
XLSX spreadsheet 23 KB Posted
- Solicitation number
- W9124J-25-R-EMER
About this file
This document appears to be a set of questions and responses regarding a Request for Proposals (RFP) for the Army Emergency Management Education and Exercise Evaluation Contract Support. The RFP was issued by the Department of the Army Materiel Command Mission and Installation Contracting Command (MICC) at Fort Sam Houston.
The key details include:
- The RFP has a NAICS code of 611710 for Educational Services.
- The Government indicated it will provide a pricing template and "plug" numbers for associated travel, reproduction, and shipping requirements.
- The Government clarified requirements regarding key personnel, staffing plans, quality control reports, and the assessment team.
- The proposal instructions indicate there are page limits and formatting requirements, with the Technical Factor and Mission Capability Factor considered as part of Volume 1.
- The Government confirmed the requirement for resumes for the Program Manager and Alternate Program Manager.
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Table 1
| # | Document in Question | ||||
| (SF 1449, RTOP, PWS, TE, etc.) | Page/Para in Question | Question/Comment | |||
| (one question per line) | Government Response/Disposition | ||||
| 1 | RFP | Page 27 of 58 | Paragraph (a) identifies NAICS code 541519. However, the SF 1449 identifies the NAICS Code as 611710. Which is correct? | The correct NAICS code is 611710. | |
| 2 | RFP | N/A | Will the Government provide a pricing template that includes "plug" numbers for the associated travel, reproduction, and shipping requirements identified in PWS paragraph 1.6.17 and 1.6.18? | Yes | |
| 3 | PWS | Page 5 of 35, paragraph 1.6.13 | Is the designated alternate Program Manager also considered "Key Personnel"? | Yes | |
| 4 | PWS | Page 5 of 35, paragraph 1.6.13 | This paragraph requires the backfill of key personnel within (7) business days of a vacancy. This seems unreasonable in the event of an unscheduled departure of a key person. It will also limit the pool of candidates to one that is currently unemployed in that historically professional senior level employees provide two week notices before leaving and organization. Will the Government consider extending this requirement to 21-30 days? | See updated PWS | |
| 5 | PWS | ||||
| Page 7 of 35, paragraphs 1.6.17 and 1.6.18 | Will the Government provide "plug" numbers for the cost associated with travel, reproduction, and shipping requirements? | Yes | |||
| 6 | PWS | ||||
| Page 7 of 35, paragraphs 1.6.17 and 1.6.18 | If "plug" numbers for the cost associated with travel, reproduction, and shipping requirements are not provided will the Government provide detailed travel information (days, # of travelers, etc.); extent of reproduction requirements; and list of equipment requirements? | Yes | |||
| 7 | PWS | Part 4 page 17 of 35, paragraphs 4.3 and 4.4 | Paragraph 4.3 requires us to provide materials, supplies, and equipment necessary to the requirements of the PWS. Will the Government provide a detailed list of the materials, supplies, and equipment currently being provided by the Contractor in support of this contract? | No, this is a new requirement | |
| 8 | PWS | Part 4 page 17 of 35, paragraphs 4.3 and 4.4 | Paragraph 4.3 requires us to provide equipment. Paragraph 4.4 states Equipment: None. Which is correct? | See updated PWS | |
| 9 | PWS | Technical Exhibit 1, page 25 of 35 | This technical exhibits provide details on the required services tasks associated with PWS paragraphs 5.2.1, 5.2.1.3, 5.2.1.5, 5.2.1.10. In Part 5 of the PWS, these paragraphs provide no information. Are we to assume these tasks are the required tasks what would normally be provided in Part 5? | See updated PWS | |
| 10 | PWS | Technical Exhibit 2, page 33 of 35 | The deliverable "all training plan development and approval" requires us to submit (electronically - email) 1 original and 2 copies a month. Will the Government please clarify the requirement to send 2 copies electronically. Are we expected to send three (3) attachments in the email (an original and 2 copies)? | Yes | |
| 11 | PWS | Technical Exhibit 2, page 33 of 35 | The deliverable "Staffing plan/Contractor Employee Roster List " must be submitted NLT than the 5th day of the following month" IAW PWS paragraph 1.6.23. Paragraph 1.6.23 addresses the Phase-in and Phase-out plans. Will the Government please clarify this requirement? | Contractor will be required to provide roster of employees working on contract and what postion they are filling. | |
| 12 | PWS | Technical Exhibit 2, page 33 of 35 | The deliverable "Quality Control Report" must be submitted NLT than the 5th day of the following month" IAW PWS paragraph 1.6.1. Paragraph 1.6.1 identifies a quality control plan, and a requirement to submit documentation when requested or within 5 days when changes are made. These seems to conflict with the requirement in Technical Exhibit 3. Will the Government please clarify this requirement? | See updated Tech Exhibit 2 | |
| 13 | PWS | Technical Exhibit 3, page 35 of 35 | The estimated workload data table identifies 8 Subject Matter Experts. In contrast, the RFP on page 30 of 58 CLIN 0002 identifies an Assessment Team. Are the Subject Matter Experts one-in-the-same with the positions identified as the Assessment Team? | The assessment team are made up with subject matter experts | |
| 14 | RFP | Instructions for Proposal Submission, Page 30 | There are evaluation criteria, but no format criteria for the proposal volumes. Are there page limits for each volume or font size preferences (i.e., 11 Times New Roman for text, and no smaller than 8 Times New Roman for tables and graphics)? | See updated Instruction to Offerors | |
| 15 | RFP | Instructions for Proposal Submission, Page 30 | Are both the Technical Factor and the Mission Capability Factor considered part of Volume 1? | Yes | |
| 16 | RFP | Evaluation Factors, Sub-Factor: Mission Capability, Page 34 | Is the Alternate PM resume required? | Yes | |
| 17 | RFP | Instructions for Proposal Submission, Page 30 | Instructions indicate "Submitted resumes will not count towards the overall page limit" -- can you confirm the number of resumes that are expected? | The resumes for Program Manager and Alternate Program Manger are the only required resumes that need to be submitted. | |
| 18 | RFP | Evaluation Factors, Sub-Factor: Mission Capability, Page 34 | Instructions indicate "Completeness of the proposed Staffing Plan for all key personnel proposed IAW para. 1.6.13 of the PWS." Does the Staffing Plan only need to reflect key personnel or should it account for all personnel on this effort. | See updated 52.212-2 |
File details come from the government source that posted it. Updated .