Attachment 4 Question and Answer Matrix W9124J-21-R-SC20_REVISED 23 SEPT 22 (002).pdf

PDF 167 KB Posted

Attached to
Office of the Chief of Chaplains Strategic Communications Support Services
Solicitation number
W9124J-22-R-SC20
Issued by

About this file

This document contains a question and answer matrix for a solicitation seeking strategic communications support services for the United States Army Office of the Chief of Chaplains. The contractor will provide media relations support including communications analysis, videography, public affairs management and social media channel management. Additional requirements include graphic design, videography, photography and audiovisual technical support services, as well as exhibit design, development and maintenance support. The solicitation seeks these services in English to support communication goals and objectives of the Army Chaplain Corps. The proposal due date was extended to September 26, 2022 to allow incorporation of answers to vendor questions. Travel of up to 50% of the year may be required to locations including Washington D.C., Fort Jackson, South Carolina and Fort Hamilton, New York.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Rev 1.1

Attachment 04

Request for Proposal (RFP) - Solicitation Questions/Answers Matrix

Office of the Chief of Chaplains (OCCH)

W9124J-22-R-SC20

QUESTION

NO.

SOLICITATION

PAGE NO.

RFP REFERENCE #

QUESTION

GOVERNMENT RESPONSE

1 PWS p.8 9.0 The PWS states that the contractor is responsible for conducting business, between the hours of 0900 and

1500 Monday thru Friday. Are we only to staff the positions on a part-time basis at 6 hours per day or is the

0900-1500 the core hours of an 8-hour workday?

Please see updated section 9.0 of the PWS.

2 PWS p.10 12.5 The 12.5 indicates that contractor employees only require a favorably adjudicated NACI, yet 12.1, 12.2, 12.15, and 12.16 all indicate the need for a Secret

Clearance if the employees will have access to classified information or PII. Please indicate if any of the positions required for this contract will need a security clearance other than the NACI level indicated in 12.5.

Refer to PWS section 12.1. The Government expects all

Contractor personnel to be ready to obtain CACs and

Secret Clearances as required.

3. General General Can companies from Outside USA apply for this

Solicitation

No. Due to the nature of the procurement and requirements identified in Par. 12.0 of the PWS, contract personnel must be capable of obtaining a favorable

National Agency Check (NAC) and maintain the status during the life on the contract.

4. General General Meeting Locations Meeting locations shall be at the Requiring Activities location in the Washington D.C. Area.

5. General General Can the task (related to the RFP) be performed outside the USA

No. the task will be conducted in the United States and with the Requiring Activities performing surveillance

6. General General Can proposals be submitted via email Yes. Proposals must be submitted via email to the points of contact identified in the Combined

Synopsis/Solicitation.

7. General General Is there a requirement for the deliverables on this contract to be Section 508 compliant? If so, is the

Offeror expected to provide this service?

Yes. Yes.

8. PWS page 9 PWS Section 12.1 Please confirm that an Offeror without an FCL can respond to this solicitation as long as they have the ability to attain a Secret security clearance.

Yes, an Offeror without an FCL can respond to this solicitation as long as they have the ability to attain a

Secret security clearance in accordance with Para 12.1

9. PWS page 9 PWS Section 12.1 Please clarify which staff positions will require a Secret clearance. Is this clearance expected to be held by our proposed staff at project initiation, or is our proposed staff only expected to possess the ability to obtain a

Secret clearance?

Please response to Question 2 above.

10. General General Is there a current incumbent for this work? If so, what is the current contract number?

No. N/A.

11. PWS pages 5-

PWS Section 5.0 What is the current number of hours provided annually for each of these four positions? If this is a new requirement, what is the expected number of hours to be provided annually for each of these four positions? The description of work provided in PWS Section 4.0, especially sections 4.3 and 4.4, is not sufficiently detailed enough to reasonably determine the level of effort that should be provided.

The Government anticipates contractors with the knowledge and experience working with the Army to be able to determine the hours required to fulfill the requirement.

The Government shall not provide additional information on sections 4.3 and 4.4 to Offerors as sufficient information to bid on this requirement has been provided.

12. PWS page 8 PWS Section 9.0 It is noted that Contractor travel may be as frequent as

50% of the work year. Please clarify if this expectation is for all staff or only for specific positions.

It is expected that all staff would be traveling, if required.

13. PWS page 8 PWS Section 9.0 It is noted that Contractor travel may be as frequent as

50% of the work year. However, this paragraph goes on to say that “nor will any expenses, travel or otherwise be considered an allowable reimbursable expense.” Please confirm that travel expenses for the 50% travel frequency are reimbursable and are included in the ODC

CLIN NTE amount.

The PWS section 9.0 states: “The Contractor will be required to travel CONUS to USA-IRL and may be as frequent as 50% of the work year. No other travel is authorized under the resultant award, nor will any expenses...”

Please note the emphasis on travel CONUS to USA -

IRL, and this has been included in the ODC CLIN NTE amount. No other travel is authorized. Travel expenses for the 50% travel other than CONUS to USA-IRL is not reimbursable.

14. 3 A.1 What is the size limit for email attachments for our proposal response?

There is no size limit.

15. 2 – Combined

Synopsis

Factor 1 Does the Offeror need to include Key Personnel

Resumes?

The contractor must be able to demonstrate its key personnel have the skillsets set forth in PWS section 5.0

SKILL / RELEVANT EXPERIENCE REQUIREMENT

of the PWS

16. 2 - Combined

Synopsis

Factor 1 Who are considered Key Personnel? Refer to section 5.0 of the PWS.

17. N/A N/A Is there an incumbent currently performing this contract?

No.

18. N/A N/A If there is an incumbent, under what contracting number is this work being performed

Reference response to question 10 above.

19. 9 - PWS 12.2 The Agency indicated that there is an attached dd254. It is not present in the RFP documents. Can the government please provide one?

DD 254 shall be included as an attachment to the

Combined Synopsis/Solicitation on 26 September 2022

20. 9 - PWS 12.2 The RFP states that contractors require a SERECT level clearance to access PII. Generally, contractors only need a Tier level 1 and Annual training to access PII, unless they are operating in a Controlled Secret environment and/or system. Will the contractors be working on Secret level IT system or other environment that is at a Secret

Level. If so, what is the name of the system?

Additional details on systems and environments shall be provided upon contract award. Please refer to 12.1 of the

PWS. Contractor personnel are expected to be ready to attain a secret clearance as required

21. N/A N/A Is the government currently using and systems to support its current communication strategies? If so, what systems will the contractor be expected to use? (Please include both Commercial Off the Shelf (COTS) or government systems.)

No.

22. 8 9.0 PERIOD AND

PLACE OF

PERFORMANCE

The solicitation states: “Place of Performance:

Performance will be at the Pentagon, Arlington, VA, or nearby Government facilities. (emphasis added).

Question: Can the government specify where these

“nearby Government facilities” might be and the duration of time anticipated to be performing work there?

National Capital Region. The term “National Capital

Region” means the geographic area located within the boundaries of (A) the District of Columbia, (B)

Montgomery and Prince Georges Counties in the State of Maryland, (C) Arlington, Fairfax, Loudoun, and

Prince William Counties and the City of Alexandria in the Commonwealth of Virginia, and (D) all cities and other units of government within the geographic areas of such District, Counties, and City. The duration of time anticipated to be performing work at the National

Capital Region might be daily.

23. 8 9.0 PERIOD AND

The solicitation states: “The Contractor will be required to travel CONUS to USA-IRL and may be as frequent as 50% of the work year.” Question: Can the government specify the frequency and duration of travel

(e.g. One trip per month lasting two-weeks; One trip lasting 6 months, etc.)?

Up to 50% of the work year is the frequency as required.

No breakdown shall be provided.

24. 8 9.0 PERIOD AND

The solicitation states: “Projected travel sites include

(but not limited to): HQDA Office of the Chief of

Chaplains, Washington, DC; Fort Jackson, SC; Fort

No. Additional destinations shall be addressed on a case-by-case basis and will be established in order to fulfill the requirements set forth in the PWS. As such, the

Hamilton, NY” Question: Can the government specify other possible destinations?

Government does not have an exact listing of the other destinations.

24. 8 9.0 PERIOD AND

PLACE OF

PERFORMANCE

What personnel are expected to travel to events at the

USA-IRL location for planning and expectation purposes?

All Key Personnel as outlined in section 5.0 of the PWS.

25. 3 Combined

Synopsis/Solicitation

A. Award for All of the Work:

The solicitation states: “The deadline for the submittal of all Questions/Comments/Exceptions is 12:00 P.M.

(noon) Central TIME on Wednesday, 21 September

2022.” And it also states: “Proposals in response to this solicitation are due not later than 12:00 PM CT on 23

September 2022.” Question: Will the government consider offering an extension so that vendors can incorporate answers to their questions into their proposal submission?

See updated Combined Synopsis/Solicitation. The proposal due date has been extended to 12:00 PM CT on 26 September 2022

26. 2 Combined Synopsis:

FACTOR 1 –

TECHNICAL

ACCEPTABILITY:

The solicitation states: “This includes each functional area of the requirements and education and experience of Key Personnel.” However, the PWS does not reference “Key Personnel” but “Contractor SME”. Question: Is the government looking for Key Personnel and, if so, which position(s) are considered Key?

Please refer to updated section 5.0 of the PWS.

27. 2 FACTOR 1 –

TECHNICAL

ACCEPTABILITY:

Question: Are resumes required to be submitted with proposal and if so, which personnel require resumes?

The contractor must meet the skillsets identified in section 5.0 of the PWS

28. 2-3 5.0 Skill/Relevant

Exp. Req.

Are there any specific industry certifications required for each position?

The Government expects the Contractor to have the knowledge, skillsets and certifications required for each position put forth in the PWS

29. 4 5.0 Skill/Relevant

Exp. Req.

Do all positions require a bachelor’s degree? Yes See updated section 5.0 of the PWS.

30. 4 4.4

Multimedia

Video/Photo

Are we just required to film domestic military installations and international military installations?

Domestic military installations. Please refer to the PWS section XX.

31. 3 4.1

Communication

Planning Lead support

Will the events take place in the US and on international military installations?

Please see response to question 31 above.

32. 3 4.1

Communication

Planning Lead support

Approximately how many events will need to be supported annually related to the video content?

Refer to the PWS Technical Exhibit 2

33. 4 4.4

Multimedia

Video/Photo

Will the video content be only left on your website and social media channels, or will it be used for paid media?

The Army does not use paid media.

34. 2 1.0

Scope

We've been following the OCC opportunity for 1.5 years or longer. Is this the same requirement or something new separate from that?

The Government has no insight into what has been followed by Industry

35. 2 1.0

Scope

Will the scope of work be delivered in English, or will we need to translate it into Spanish or other languages?

The scope of work will delivered in English.

File details come from the government source that posted it. Updated .