Questions and Answers 13 July 2023.docx

DOCX document 18 KB Posted

Attached to
MOLLE Close Combat Set
Solicitation number
W911QY-23-R-1016
Issued by

About this file

This document contains questions and answers regarding solicitation number W911QY-23-R-1016 for MOLLE Close Combat Sets. The solicitation requires production of MOLLE belt systems and pouches to military specification CO-PD-02-02. Drawings and technical data will be provided by the Government. Sample products must meet all material requirements but certificates of conformance are not required with proposals. Sets and loose components must be packaged separately in clear poly bags labeled with contents.

View the file

Other files

File Type Posted
Questions and Answers as of 28 July 2023.docx DOCX document
W911QY-23-R-1016 Amendment 0003 Conform.pdf PDF
W911QY-23-R-1016 Amendment 0003 Close Combat Set.pdf PDF
Attachment 0009 2-6-1265RevB.pdf PDF
Questions and Answers as of 26 July 2023.docx DOCX document
Attachment 0008 2-6-0798revE.pdf PDF
Questions and Answers as of 21 July 2023.docx DOCX document
Attachment 0005A Revised Drawing 2-6-1435 Rev A.pdf PDF
W911QY-23-R-1016 Amendment 0002 Close Combat Set.pdf PDF
Questions and Answers as of 18 July 2023.docx DOCX document
Questions and Answers 10 July 2023.docx DOCX document
W911QY-23-R-1016 Amendment 0001 Close Combat Set.pdf PDF
Questions and Answers 3 July 2023.docx DOCX document
Questions and Answers 27 June 2023.docx DOCX document
W911QY-23-R-1016 Close Combat Set.pdf PDF
Attachment 0002 MOLLE CO-PD-02-02 REV P 17 May 2023.pdf PDF
Attachment 0005 MOLLE Close Combat Belt System FINAL 15May2023.pdf PDF
Attachment 0003 MOLLE Close Combat Belt System PLs FINAL 15May2023.pdf PDF
Attachment 0004 MOLLE Close Combat Pouches PLs FINAL 15May2023.pdf PDF
Attachment 0007 Shipping Instructions Rev 15 Dated 8 June 2022.pdf PDF
Attachment 0001 - Pricing Schedule.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment 0006 MOLLE Close Combat Pouches FINAL 15May2023.pdf PDF
Show all 22

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

W911QY-23-R-1016 – Questions & Answers

1. In addition to the Technical Data Package (TDP), are any additional patterns or templates that could be shared.

Answer: There are no additional patterns or templates available.

2. What items make up the MOLLE Modular Belt System, MCN: 8465-01-F05-4532 for PDM submission?

Answer: The Modular Belt System is defined as all the components shown in Assembly Drawing 2-6-1429 (Assembly, Modular Belt System) and all of its subordinate drawings. There are no additional “patterns or templates“ needed. Patterns are on the subordinate drawings that report to 2-6-1429.

3. Both OCP and Tan 498 are listed in the solicitation; which color do you want the PDMs to be?

Answer: The PDMs shall be OCP only. Note that accurate shade of the PDMs is required.

4. For Attachment 0007- shipping instructions - Need packaging details as to type of cartons and liners (double wall, single wall, etc.). Also need quantity per box per item.

Answer: Cartons shall be of sufficient size and strength to meet the pallet size and strength (for stacking requirements) of Attachment 0007 regardless of weather conditions. Each end item shall be bundled in quantities of 6. The quantity per box is determined by the contractor.

Follow-on question: Can you provide more detail in reference to bundled in quantities of 6? Would this apply to all items mentioned above. Currently in the MOLLE 4000 Contract Sets and Components are placed in a polybag that is sealed and it includes a polybag sticker, would this be acceptable. If yes, how many of each item (sets & components) would you like included in a polybag?

Answer: The package will bundle quantities of six like items/components. The contractor will not package by sets. For example, the belts will be packages together with belts and the various pouches will be packaged with like pouches. The bundling method is the decision of the contractor. Sealed polybags are an acceptable method.

5. For all component drawing indicates Thread size F for Type 301; this includes attaching the label. We suggest to include and/ or change it to thread E, which is thinner and easier to work with label remay; not affecting the performance or serviceability of the items.

Answer: Thread sizes shall remain as specified on the drawings and parts list.

6. For PL-2-6-1416 page 3, find No. 16 mentions Para 3.7.1 for Thread E. It should be Para 3.7.2 for Thread E.

Answer: That is correct. Parts List 2-6-1416, page 3, FN 16, shall be PARA 3.7.2.

7. For PL-2-6-1418 page 2, 50 round pouch, under part list 2-6-1418 Find No 1 & 2 refers to Part or Identifying Number 2-5-1419 & 2-5-1420. We believe it should be 2-6-1419 & 2-6 1420.

Answer: That is correct. Parts List 2-6-1418, FN 1 and FN 2, the Part or Identifying Number is 2-6-1419-1 for FN 1, and 2-6-1420-1 for FN 2.

8. In page 26 of the solicitation, Second paragraph, line 1 and 2, definition for CCAW sets does not include Dump Pouch.

Answer: Good catch. CCAWS is defined as one (1) Modular Belt System, two (2) 50-Round Pouch, three (3) 100-Round Pouch and one (1) Dump Pouch. The solicitation will be amended to add two Dump pouches to the second sentence for the requirement for two CCAWS 30 days after order award.

9. For Drawing 2-6-1440, 3 Bar slide 1 1/2" refers to SX Industries Part no. GVT472-2-24BD. Suppliers indicates that correct part no should be SL-01267-Tan 499.

Answer: The SX Industries part number for the 1 ½” 3 bar slide in drawing 2-6-1440 is SL-01267-T499

10. For CO-PD-02-02P page 23, Paragraph 3.14 Identification & Marking- Indicates the color of the label for Class 9 as Tan 499. What about color of label for Class 7 Coyote 498?

Answer: All labels, regardless of whether the color class of the end item is 7 or 9, shall be Tan 499.

11. Are Certificates of Conformance (CoCs) required for submission with our proposal for the materials used in our PDM samples?

Answer: All material requirements for the PDMs must be met. However, Certificates of Conformance (CoCs) are not required to accompany the PDMs. The Government may conduct lab testing to verify the material requirements of some components of the PDMs. Proper management of Certificates of Conformance during production is expected to be addressed in the Quality Management section of the proposal.

12. Packaging for Sets: We are planning to pack 10 to 12 of the same sets into a shipping container. We understand that not all pieces are assembled in these sets which means some of these components form the set would be loose in a carton. For example the CCRS Set consist of 7 components. We plan to pack 10 to 12 of these CCRS sets in a shipping container, if they are not placed in a polybag they will be all loose inside the carton. That is why we were suggesting to place each set in a polybag with a polybag sticker in order to contain each set within one package.

Answer: PLEASE NOTE as this clarifies previous guidance given.

CLINS 0001, 0002, 0003, and 0010 shall be packaged separately, as a set, in a clear poly bag with a sticker listing the contents of the bag.

CLINS 0004 thru 0009 and 0011 thru 0014 shall be packaged in quantities of six each in a clear poly bag with a sticker listing the quantity and contents of the bag. For orders not divisible by 6, the remaining quantity shall be packaged with the quantity listed on the sticker.

13. Are there specific specs for the items under this solicitation? Or does any system that matches the description acceptable?

Answer: The solicitation states in C.2. “Items shall be made to military specification in accordance with CO-PD-02-02. The Government shall provide all level 3 drawings necessary to manufacture the items.” COTS items will not be considered in this solicitation.

File details come from the government source that posted it. Updated .