Questions and Answers 3 July 2023.docx

DOCX document 16 KB Posted

Attached to
MOLLE Close Combat Set
Solicitation number
W911QY-23-R-1016
Issued by

About this file

This document contains questions and answers regarding solicitation number W911QY-23-R-1016 for MOLLE Close Combat Sets. The Army is seeking proposals for the production of MOLLE belt systems, 50-round pouches, 100-round pouches, and dump pouches in OCP color. The technical data package and drawings specify the components and thread sizes. The quantity per box will be determined by the contractor. Two dump pouches will be added to the CCAWS requirement 30 days after order award. Labels for all items are to be in Tan 499 color regardless of item color class.

View the file

Other files

File Type Posted
Questions and Answers as of 28 July 2023.docx DOCX document
W911QY-23-R-1016 Amendment 0003 Conform.pdf PDF
W911QY-23-R-1016 Amendment 0003 Close Combat Set.pdf PDF
Attachment 0009 2-6-1265RevB.pdf PDF
Questions and Answers as of 26 July 2023.docx DOCX document
Attachment 0008 2-6-0798revE.pdf PDF
Questions and Answers as of 21 July 2023.docx DOCX document
Attachment 0005A Revised Drawing 2-6-1435 Rev A.pdf PDF
W911QY-23-R-1016 Amendment 0002 Close Combat Set.pdf PDF
Questions and Answers as of 18 July 2023.docx DOCX document
Questions and Answers 13 July 2023.docx DOCX document
Questions and Answers 10 July 2023.docx DOCX document
W911QY-23-R-1016 Amendment 0001 Close Combat Set.pdf PDF
Questions and Answers 27 June 2023.docx DOCX document
W911QY-23-R-1016 Close Combat Set.pdf PDF
Attachment 0002 MOLLE CO-PD-02-02 REV P 17 May 2023.pdf PDF
Attachment 0005 MOLLE Close Combat Belt System FINAL 15May2023.pdf PDF
Attachment 0003 MOLLE Close Combat Belt System PLs FINAL 15May2023.pdf PDF
Attachment 0004 MOLLE Close Combat Pouches PLs FINAL 15May2023.pdf PDF
Attachment 0007 Shipping Instructions Rev 15 Dated 8 June 2022.pdf PDF
Attachment 0001 - Pricing Schedule.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment 0006 MOLLE Close Combat Pouches FINAL 15May2023.pdf PDF
Show all 22

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

W911QY-23-R-1016 – Questions & Answers

1. In addition to the Technical Data Package (TDP), are any additional patterns or templates that could be shared.

Answer: There are no additional patterns or templates available.

2. What items make up the MOLLE Modular Belt System, MCN: 8465-01-F05-4532 for PDM submission?

Answer: The Modular Belt System is defined as all the components shown in Assembly Drawing 2-6-1429 (Assembly, Modular Belt System) and all of its subordinate drawings. There are no additional “patterns or templates“ needed. Patterns are on the subordinate drawings that report to 2-6-1429.

3. Both OCP and Tan 498 are listed in the solicitation; which color do you want the PDMs to be?

Answer: The PDMs shall be OCP only. Note that accurate shade of the PDMs is required.

4. For Attachment 0007- shipping instructions - Need packaging details as to type of cartons and liners (double wall, single wall, etc.). Also need quantity per box per item.

Answer: Cartons shall be of sufficient size and strength to meet the pallet size and strength (for stacking requirements) of Attachment 0007 regardless of weather conditions. Each end item shall be bundled in quantities of 6. The quantity per box is determined by the contractor.

5. For all component drawing indicates Thread size F for Type 301; this includes attaching the label. We suggest to include and/ or change it to thread E, which is thinner and easier to work with label remay; not affecting the performance or serviceability of the items.

Answer: Thread sizes shall remain as specified on the drawings and parts list.

6. For PL-2-6-1416 page 3, find No. 16 mentions Para 3.7.1 for Thread E. It should be Para 3.7.2 for Thread E.

Answer: That is correct. Parts List 2-6-1416, page 3, FN 16, shall be PARA 3.7.2.

7. For PL-2-6-1418 page 2, 50 round pouch, under part list 2-6-1418 Find No 1 & 2 refers to Part or Identifying Number 2-5-1419 & 2-5-1420. We believe it should be 2-6-1419 & 2-6 1420.

Answer: That is correct. Parts List 2-6-1418, FN 1 and FN 2, the Part or Identifying Number is 2-6-1419-1 for FN 1, and 2-6-1420-1 for FN 2.

8. In page 26 of the solicitation, Second paragraph, line 1 and 2, definition for CCAW sets does not include Dump Pouch.

Answer: Good catch. CCAWS is defined as one (1) Modular Belt System, two (2) 50-Round Pouch, three (3) 100-Round Pouch and one (1) Dump Pouch. The solicitation will be amended to add two Dump pouches to the second sentence for the requirement for two CCAWS 30 days after order award.

9. For Drawing 2-6-1440, 3 Bar slide 1 1/2" refers to SX Industries Part no. GVT472-2-24BD. Suppliers indicates that correct part no should be SL-01267-Tan 499.

Answer: The SX Industries part number for the 1 ½” 3 bar slide in drawing 2-6-1440 is SL-01267-T499

10. For CO-PD-02-02P page 23, Paragraph 3.14 Identification & Marking- Indicates the color of the label for Class 9 as Tan 499. What about color of label for Class 7 Coyote 498?

Answer: All labels, regardless of whether the color class of the end item is 7 or 9, shall be Tan 499.

File details come from the government source that posted it. Updated .